PRIETENE FARA TITLU (58)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Hello si o cafea,
Moni-sa va fie d ebine beletele-dar asa devreme treb laute, sau ai prins tu un deal?
Anam-f. faine pozele,aratati super , iar Clara e o frumoasa,are niste ochi superbi.
Ingrid-astept mesaj.
Cris-voi ce faceti?
Noi maine avem interviu cu parintii la scoala pt evaluarea de juma de an,tare is curioasa cu ce mai vin ca nu face bine Emma- nu e perfecta inca, dar ovad ca tot cu literele si cititul e mai pasionata- la scoala cica e cu spelling OK la 3-4 litere si cu cititul exerseaza de la 5 litere in sus(ma refer la cuvinte)..Cu mate nu prea mai facem,decand cu ski si patinaj(vineri plecam la cabana si sper ca pe lac sa exerseze cu patinele si simbata o ducem la partie la 1h de cabana,i-am luat lectie)-dar a primti 2 jocuri f. faine car eii plac, electronice normal,unde o solicita la adunari si scaderi, dar pina la 15 doar-o fi si mai sus dar nu am apucat sa imi bag eu nasul..a si a mai primit o casa de marcat cu bani, i-am dat-o aseara, sa vedem dc invata banii si ii place, treb sa o lamuresc pe soacra-mea cum sa se joace cu ea cu asta
Pupici la toata lumea.
Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Hello si de la noi.
Ne pregatim sa intram la baita, apoi la somn, ca suntem cam obositi.
Azi l-am gasit pe Razvan intro dispozitie nu prea fericita la camin, abia acum daca si-a mai revenit oarecum. Mai avem si zile mai putin dragute.
Sunt fericita fiindca vom merge in vacanta, abia astept. Moni si Ingrid abia astept sa va vad
.
Mi-am verificat crema de protectie cu factor 50, este valabila pana la anul, asa ca... fac economie, alta nu mai cumpar.
Gata, plec la baie, ne citim maine, noapte buna tuturor .
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
DENISA pai au reducere 20% daca platim luna asta si oricum voiam sa mergem acolo,macar avem cazarea asigurata deja.
CRISTINA aoleu factor de protectie 50 ??? Dar ce sunteti roscati naturali sau bebelusi? Pai te mai bronzezi asa? Eu am facut-o pe Diana anul trecut la Felix cu Nivea sun factor 20 si a fost ok.Iar la mare acum doi si acum trei ani cu acelasi, dar factor 30 si taaare greu a prins ceva culoare ! Oricum noi nu stateam decat accidental in soare,la ora 11 cel mult spuneam
plajei.Si asta si pana n-am avut strumfii.
La noi iar ii face Diana program lui Tudor si rade in hohote baiatul de nu-i adevarat
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
![](images/user_woman.png)
Bee spune:
Buna fetele.
Moni si noi cu factor 50. Intotdeauna la soare. Eu si razvi suntem belelele familiei. Eu sunt alergica la soare, iar el e fff sensibil in general. Ana se bronzeaza sa zicem, dar tot cu factor de protectie 50. Nu-i dau apa lui Tavi, inca. Suge. Deci sa inteleg ca Tudor e dintos? Oficial, da! Felicitari.
Denisa, "nu e inca perfecta", Emma? Hai mai! E perfecta si fara litere si fara tot ce face ea. E perfecta! Auzi? Dar cum s-a ratacit/pierdut Alex in casa? Se ascunde si nu raspunde? Ca al meu asa face. Dar tot nu pot sa-l numesc ratacit sau pierdut, ci doar ascuns. Ufff, cate temeri ai si tu . Intr-un fel te-am inteles cand ai spus anumite lucruri, dupa ce am vazut filmuletele cu Alex la ora si facand puzzele. Al meu pronunta infiorator de rau. Face propozitii, ne explica, dar de multe ori e fff greu de inteles. Insa cand e vb de concentrare, se concentreaza foarte bine, chiar mult mai bine ca Ana la varsta lui. EL face puzzele-uri singur de 9/16 si ajutat restul, pana la nivelul Anei. E foarte pasionat de subiect. Si cam la tot ce face e foarte preocupat si atent. Insa e foarte sensibil! E ceva de speriat. Nici nu v-am mai zis dar de multe ori acum el imi zice mie "Mama LUI" adica "Mama lui Tavi"
Desi nu e suparat pe mine sau pe Tavi!
Ana, ma tot uit la cea mica. Asa seamana cu sotul tau! SI tu arati bine! Super. Clara are parul drept drept banuiesc. A mea e cu el valvoi. Nici ondulat, nici drept. Trebuie sa i-l tin prins.
Ingrid, vazut ce cititi voi. Off, ce lux e sa citesti! Asta e vizul meu: pe plaja sa citesc la umbra si nimeni sa nu vrea nimic de la mine.
Liliana, raport zilnic, plizzzz sa stim ca n-ai nascut! Esti asa de aproape! Vine el bebeloiul mare, cat de curand.
Mira.
Astery, deci la mare. Fain de voi. Spor la slabit. Si eu o iau in jos, fortat. Ca-s satula de depasire. Nu mai am chef nici de scuze de genul am 3 copii, nu pot fi cu toate. Am nevoie de asta pt moralul meu incercat. Multa zapada si la voi, nu?
EU cam suparata, copiii sunt ok.
http://www.dropshots.com/dochia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Azi am stat pe ghimpi, am crezut ca are febra Diana, dar uf, am scapat! Nu m-a lasat sa-i iau temperatura, era foarte calda la tample si atat. La culcare insa, a fost ok.
Mi-a povestit ieri ca s-a casatorit cu un baiat, Alex si ca e cel mai rau din clasa, dar ea il iubeste. Hahaha! Cica s-au casatorit de Anul Nou si s-au pupat pe obraz. Si au si un bebe mic pe care il leagana. Deja? A fost educatoarea sa faca engleza cu ea si mi-a confirmat ca ala e spaima personalului. Se ascunde peste tot, fuge, nu se imbraca/dezbraca decat cu forta, da din picioare ca apucatul daca vrea educatoarea sa-l schimbe, ha, ce baiat de baiat si-a ales fii-mea.
I-am spus sotului sa-si curete mitraliera, ca nu se stie. Ca orice tata iubitor, va sta cu ea incarcata la poarta, de indrazneste vreunul sa-i caute odorul.
Cristina, e pe bune, nici sa zicem pis ca Moni ne-a si inregistrat. Sa fie sigura. Sotul era pregatit cu banii sa mearga la agentie, acum avem si rezervarea in plus, asa ca e ok. Ti-am vazut pozele in zapada, asa mult a nins pe la voi? Minunat. Aici ninge, dar nu cred ca se depune decat pe masini. E mai mult un fel de lapovita.
Si eu am crema cu factor 50, asta apropo de protectie. De cand a facut Diana bubite de la soare, nu mai risc. E mult prea sensibila.
Bee, dar daca mergi la bulgari, tot asta poti sa faci: sa stai sub umbrela si sa citesti. Si sa dormi, cand dorm si cei mici.
Ce dragut e Razvan cu mama lui Tavi. Totusi, nu cumva petreci mai mult timp cu cel mic? Intreb si eu...poate simte si e gelos. Uf, sa-i impaci pe toti e greu. Ma mai uit la emisunea aia cu Jon si Kate plus 8. V-am spus, imediat imi revin din oboseala cand o vad pe aia cu gradinita dupa ea.
Denisa, trimis PM, primit PM si multumesc frumos inca o data.
Eu cred ca Emma face mult mai mult decat Diana, la stimulare intelectuala, cu adunari si scaderi, a mea aduna si scade pe degete pana la 10, ne-am oprit ca e de ajuns, iar de citit ti-am spus ca n-o mai las, stie sa citeasca, so, gata. E adevarat ca si exersatul conteaza, dar dupa controlul la ochi unde n-a vazut ultimul rand de litere, brusc m-am ingrijorat. Anul trecut il citea.
Si cu toate acestea, non-stop deseneaza, disper, pe cuvant, n-o pot opri, tot activitate statica, tot ochii in hartie, clipeste des, dar n-o pot desprinde de acolo. Parca e drogata.
Emma e perfecta, bine a spus Bee, te rog sa ma crezi ca stie enorm de multe, nu lasa pe nimeni sa-ti zica altceva, ai un copil extrem de istet si dulce. Nu uita ca invata si mai multe limbi, plus pianul.
Moni, dragutul de Tudor e cu silabele! Ce scump e, iar a vazut Diana ceva filmulete si s-a distrat la ele. Tot ma intreba ce face Diana ta cu ursul...si de ce se stramba frate-su.
Ce figura e Dia, imediat a pus botul jos de nervi ca Tudor a pus gurita pe urs.
Au adormit pana la urma? Se culca amandoi odata?
Anamaria, ai o fetita superba cu o tunsoare de milioane! ce fain arata, mie imi placea oricum de ea, si scurt si lung, ca parul asa deschis arata bine in toate felurile, iar ochii aia albastri completeaza tabloul de papusa.
Pacat ca n-ati facut poze la Mira, tot e bine ca s-au inteles copiii intre ei.
Ma duc la nani, noapte buna, Lili mai intra sa ne zici una-alta, nu cumva sa nasti si noi habar nu avem!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Hello iar eu ca huhurezii.Io am o lene in mine de-o vreme,lene care se cam aplica si la scris ...
BRANDUSA deci tu nu ii dai apa deloc lui Tavi.Eu am facut o proba azi ,i-am dat dupa ce a mancat piureul de legume,apa in cantitate de doua ... dopuri de sticla si tare i-a placut.Stiam ca ii place ca doar de muult se chinuie sa bea apa de la dus
.Apropo de dus,cand ma gandesc ca pe Diana bebe o clateam cu apa potrivita dintr-o cratita ... iar pe Tudor direct cu dusul si no problem.Nici cand il dusulesc pe cap nu protesteaza neam! Tare ii palce sa se joace cu dusul,mai bine zis cu apa ,se tot chinuie sa o prinda cu manutele.
Ce program de papa mai ai cu Tavi? Tudor cam bea pe la 7 si la 9 ,sau doar la 8 daca se trezeste mai tarziu ,apoi pe la 12,pe la 15-16,pe la 19 si la 22-23. Piureul de obicei i-l dau in jur de ora 17-18 din motiv de lene ,ca in jur de 11-12 abia imi frec ochii de dupa
Nu stiu cum o sa respect eu orarul ala cum avea Diana cu fructele la ora 10 cand io-s in pat la ora aia
Drept e ca la Diana eram la birou la ora aia si aveau tema de casa husbandu' si mami
la capitolul piureuri.
Asa ce sa va mai povestesc.Cica azi la gradi, cand n-a fost doamna in clasa (Lenuta ca Giorgi e in concediu medical se pare si Lenuta face orar full,nu vrea sa ii lase pe mana vreunei doamne straine),cum ziceam azi in lipsa ei s-au batut "gemenele" (nu-s gemene surioarele dar asa le zice Diana ) si una a batut-o si pe ea (Diana),dar ea (Diana) a facut nu stiu ce smecherie si una din ele a cazut.Ati priceput tot,nu? ... Nici eu
Ma rog, e prima oara cand aud ca ia parte la o incaierare,mi-a povestit taica-su ce i-a zis lui si acum mi-am amintit doar ... ca altfel o descoseam eu si aflam cine stie ce alta varianta SF.Aaa si nu i-a zis nimeni nimic la doamna
Asa nu e cine stie ce,pe langa ce nunta dementiala a avut se pare Diana de Ingrid Maai deci si ea are tendinta spre negativi d-astia precum Diana mea cu celebrul Dani - si azi il tot critica pe-acolo ca de obicei.
DENISA hai ca is curioasa la evaluarea aia ce defect ii gasesc mandrele alea Emmei! pai Diana mea nu stie niciun sfert din cate stie Emma!
In rest ma lupt cu acelasi program aiuritor de seara,azi am avut chiar un razboi declarat si Diana s-a culcat mielusea! Pai de la ora 21 incep sa ma rog de ea sa isi termine laptele,siropelele,sa mearga la wc,sa se spele pe dinti,sa isi ia pijamaua etc. Si ea face ce face si iar trage de timp.Azi tocmai il tzatzalisem pe Tudor si atipise,Diana era oarecum in grafic ,mai lipsea sa ii citesc povestile,cand,dupa ce se spala pe dinti vine si ma anunta tacticoasa ca ei ii e foame si ca ea vrea sa manance spaghetti ! Mi-a crescut tensiunea instant Era trecut de ora 23 doar! Si am intrebat-o frumos pe la 19-20 daca vrea sa manance spaghetti,sau supa de mazare sau ce-o mai fi,dar a preferat cereale cu lapte pe la ora 22 abia! Asa ca m-am enervat,am evacuat-o din dormitor impreuna cu sacul de dormit,Bau-ul si ursuletul si i-am zis sa se culce cu taica-su! Dupa ce s-a smiorcait
bine, i-am zis sa ma anunte cand ii e somn si cand nu mai vrea nici apa,lapte,pishu,spalat pe dinti,caca,nurofen,iar apa,iar pishu sau alte alea
si abia atunci ii dau drumul in pat la nani,cand nu mai indrazneste sa imi ceara ceva! S-a cerut ca ii e somn,dar m-a anuntat totusi printre dinti
ca ea n-a mancat nimic astazi
Si-a si cerut iertare din proprie initiativa si s-a carat frumusel in pat.Pana la urma i-am adus sa rontaie o felie de cascaval in timp ce i-am povestit pe intuneric o poveste,ca picase si lectura de pe lista cu ocazia asta.
Asta e ,dar parca vad ca maine la fel face ...
Macar de ar fi zapada sa mai iesim la sanius.Ninge si aici,vad ca s-a prins ceva ceva dar nu stiu cat tine si daca e de sanius ... ca pe maine nu mai arata ninsoare,doar noaptea asta.
Alte preocupari nu prea mai are acasa decat joaca cu Tudor,ca a fost tot pe la mami saptamana asta - e consemnat saracu' tati pe la magazin cu ocazia asta.O sa recuperam noi,numai sa termin ce mai am de lucru p-aci,sper ca saptamana asta ajung la liman.
Noapte buna!
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
monica70 spune:
Noa buna dimineata la o cafea! Is matinala ca am lasat-o pe Diana acasa - a facut febra.INGRID sper ca macar a ta a scapat.Eu ma asteptam ca v-am zis ca pufaia pe nas de cateva zile si nu m-a lasat deloc capoasa sa ii pun ser sau vibrocil,mai bine ii puneam cu forta Mai demult nu facea mofturi la picaturi. Ea voia sa mearga la gradi ... dar niet.Si uite ca a ratat si zapada,ca tot s-a prins cat sa se fataie prin ea.Altadata ... Acum se uita la desene animate,macar asa sta locului.
Bee spune:
Buna fetele.
Ingrid, deci a ta e gata maritata! Draguta de ea. SI a mea numai ideea asta o are in cap: eu cand ma marit? Stii legat de ce ziceai tu de maritat si de bebelusul pe care il leagana, imi amintesc ca si eu aveam fix aceleasi idei cand eram foarte mica. Imi imaginam ca intru in magazia cu jucarii si creioane si alte alea de la gradi si ies de acolo cu un bebelush! Ufff, greu cu copiii! Ei nici nu realizeaza cat sunt de mici. Cat despre Razvan, nu ma vrea! Fara sa fie suparat vizibil, nu vrea sa fie cu mine. Ne jucam de-a lupul si iezii, de-a vrajitoarea, cu masinutele, facem puzzele, dar cand e de somn sau lapte, nu ma vrea! El e dependent de Ana si de bunica-sa. O sa treaca si perioada asta si o sa-mi recuperez eu baiatul.
Moni, ce program tarziu aveti si voi. Va face DIana psihic?
Ce sa va mai spun de ai mei: Ana stie o multime de lucruri, vorbeste si povesteste foarte frumos. Insa nu stie cifre/adunari/scaderi, am incercat, nu o intereseaza. Literele le stie cat de cat, dar n-o intereseaza nimic din ce inseamna citit. De desenat deseneaza putin, nu prea se omoara, a inceput sa coloreze fff frumos, puzzele nu, danseaza toata ziua, construieste, invata multe poezii si canta. Razvan: face puzzele-uri, construieste, se imbraca/dezbraca singur, face o multime de lucruri singur (spre deosebire de Ana) si e destul de ordonat si atent. Nu ca s-ar vedea! Ana imprastie mult mai mult decat poate Razvan sa stranga. Am si observat 2 zile cat a fost acum 2 sapt Ana la bunici, in casa era ordine! Razvi pune la loc toate jucariile cu care se joaca. Ana? Nu, nu si nu! Nici nu stiu daca ar trebui sa ma supar sau nu. E evident ca nu face nimic intentionat, din rautate sau asa ceva. E felul ei de a fi: imprastiata si aeriana. Dar ieri mi-am cam pierdut rabdarea si am urlat din gura de sarpe la ea. Mi-a parut rau, dar ma mai lasa si pe mine nervii. Si nu neaparat din cauza copiilor. Dar greu e sa locuiesc si cu ai mei si cu Radu..........Practic e "incasez" pumnii din toate partile. Abia astept sa ma duc la servici. Ma mai tine acasa, doar grija pt cel mai mic. Tb sa aiba acelasi tratament ca si cei mai mari, deci pana-n vara tb sa stau acasa. SI nu realizeaza ca in momentul in care ma duc la servici tb sa angajam o femeie in casa sau un barbat in gradina. SI aia tb platiti..........
La noi e muuulta zapada, soare cu dinti si un frig de crapa pietrele. Dimineata erau -16 grade, ca avem termometru pe veranda.
http://www.dropshots.com/dochia
Ana_m spune:
Hola ,
Deci 3 gagici cu biletul in mana si inatalnirea la vara . Ce fain de voi .
Moni , parca tu ma intrebai de vaccin . Cred ca am scris e Priorix , doza a doua. Prima a facut-o la 15 luni . Acum pana la 6 ani nu mai avem vaccin . La cadouri cum sa reactioneze : bine si cu multa bucurie . Craciunul asta a primit foarte multe . de ziua ei mai ec hilibrat dar destule . I-am ascuns casuta-cort , si bucataria ca oricum nu se mai juca cu ele . Si dup acum banuiam ., a primit laptop de Craciun , s-a bucurat s-a jucat destul de mult cu el , dar acum ar cam trebui cred sa-l ascund ca nu il mai baga in seama.
E cam cu secretii Clara de luni (i- a facut vaccinul ca nu avea febra) , acum i-am pus ceva apa de mare in nasuc caci vad caci s-au cam schimbat la culoarea.
Ingrid ha ha , deci ai ginere razvratit . Barbatu-meu se gandea intr-o zii oare ce va face el cand o sa inceap aClara sa mearga la chefuri ??
Ca nu o sa poata sa doarma toata noaptea .
Bee saraca , tu esti intre toti, te inteleg cum e sa fii prins la mijloc . Uf , decloc placuta situatia .
Bine , ma duc sa o trezesc pe Clara pt gradi , in seara asta trebuie sa fac sarmale , vai doamne ca nu am nci un chef , dar le fac pt Clar aca ea e fan mare sarmale . Si o sa pun in congelator si fierb asa pt ea cateva . Ca am venit cu foi de varza din Ro si trebuie sa le fac ca numai imi ocupa loc in frigi .
V-am pupat
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
Am revenit si eu,ca Tudor a atipit si Diana dupa ce s-a trezit ... s-a dus iar in pat,ca abia se tine pe picioare.Dar a declarat ca ea vrea sa invete toat literele ca Diana de la Timisoara.Asa ca i le-am insirat pe tabla sa aleaga pe care le stie.Varza: le stie fara ezitare tot doar pe A,M,D,O si I,iar pe cateva gen T,B,C,U etc. ... le stie asa: " T e ala de la tata " sau " B e ala de la buni" . Iar la U mai draguta definitia: "ala la care daca il pun pe O iese OU" De unde deduc ca daca ar avea chef zi de zi de exersat (si ea si eu
) ar ramane totusi cu ceva,dar precum Ana Brandusei nu pare prea interesata din interior,ci doar asa eventual la concurenta cu Diana
Drept e si ca exact doar literele astea i le-am aratat data trecuta cand ne-am jucat,deci era culmea sa mai stie si altele.
In schimb m-a lasat afis cand sa adoarma! Mergea radiolul ca eu asa ii culc cu muzica si cand deja o credeam atipita imi zice: "ASTA E MICKAEL JACKSON NU?" Am ciulit urechile si avea dreptate ... am intrebat-o de unde stie si zice : "DA' ASA CANTA, NU ?" Noi nu ne uitam in veci la Tv pe posturile de muzica (exceptie ai mei cu populara),dar o fi retinut din zbor melodia/melodiile sau genul de cand cu evenimentul ca atunci l-au tot dat pe toate posturile ... A mai facut asa o faza,luna trecuta ca a vazut-o la TV pe Tatiana Stepa si m-a intrebat: "e aia care a murit,nu?" ,dar pe asta o si vazuse la fatza ,deci mai usor de retinut.Deci sa inteleg ca are ureche muzicala?
La capitolul matematica nu am mai exersat deloc de muulta vreme cu ea,dar acolo mergea mult mai usor decat cu literele si n-am insistat,important e ca a prins ideea.
Dimineata a scos jocul de sah sa ne jucam . Am jucat o partida de "pioni" si un inceput de sah - deocamdata vreau sa cunoasca piesele,cum se aseaza pe tabla si care cum se misca si dupa aia o plasez la tati sa o invete si sa se mai joace el cu ea,ca eu n-am rabdare deloc Ghita habar nu are de nimic
de genul asta si oricum nu se joaca deloc cu ea
Adica se joaca doar de-a ascunsa,de-a fantomele si alte d-astea cu strigate/tipete/tzopaieli
.