BRAVOOOO Bea si Maria11maria! Pufi 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
haircut spune:
Tana , nu ti-ar fi mai usor sa le pui pe webshots? Mie mi se pare mult mai usor. Intri pe webshots.com, cu user pufuleti_2010, parola e aceeasi de pe contul de yahoo si le upload-ezi acolo
felicitari pt bb-i cuminti 36+
Maia Ilinca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vi4i/Vi4i.jpg)
Vi4i spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanaion FELICITARI CRIS_D, BINE AI VENIT EMA! ![]() ![]() ![]() PT BEA SI MARIA Petra, imi dau seama ce e in sufletul tau, imi pare extrem de rau ca tb sa treci prin asta, dar bine ca exista rezolvare. Curaj pt fetele tale. Lara e o frumoasa, mi-au palcut asa mult pozele! Cristies si eu am aceeasi pb picioarele ca butucii, desi toata sarcina nu mi s-au umflat. Tb sa le facem cunostinta copilasilor nostri, prea s-au nascut ei asa unul dupa altul si cu aceeasi greutate. Eu incerc sa tin pasul cu voi, nu am reusit sa recuperez capitolele cat am fost la spital, familie mare responsabilitati multe...Sunt bucuroasa ca Toma e inebunit dupa sora-sa, vrea el s-o imbrace, sa-i faca baita, o pupa de 100 de ori. Fetele, vreau si eu sa pun la semnatura poze cu Maria. Le am pe desktop ![]() Tana cu Toma (10.11.2001) si ![]() ![]() |
pe webshots avem contul comun(pufuleti_2010) si poti pune acolo niste pozici,dar daca vrei fa-ti un cont separat numai al tau si pune pozici acolo!!!! si dupa aia la semnatura numai decat sa-ti admiram si noi puiul
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
baby in burtica
hainute bebe
AMR:cred ca decidem joi!!!
![](androvski.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
cristies spune:
citat din mesajul lui maria11maria cris_mario, raspund la apel :) ies de dupa cortina :) maria vine maine dimineata, avem programata cezariana! incerc sa adorm, si te anunt maine cand oi putea ce si cum. ![]() inca nu am emotii. da maine..... cine stie??? maria11maria, 39 s cu ![]() |
Tinem pumnii si scoatem niste agitate!!!
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
Curaj Maria11Maria!!! Maine tii bebelina in brate
![](olala.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
analessya13 spune:
Gratiana 72, nu stiu cum a putut contacta boala. Tipa respectiva a fost prietena mea din copilarie si acum ca e insarcinata in 4 luni jumate tb sa vina la spital aici ca ea sta undeva la tara. De aceea, daca are nevoie si mai ales ca vine cu autobuzul pt mine nu era o problema sa vina acasa la noi. Insa acum chiar sunt speriata, mai ales ca mai are si obiceiul sa mi-l pupe pe ala mic. Nu stiu chiar mi-e frica,cred ca daca ma suna ca vrea sa vina voi inventa o scuza. Eu i-am vazut primul set de analize VDRL pozitive si Ig M si Ig G, deci la momentul respectiv avea efectiv boala. Azi isi luase rezultatul la al doilea set de analize si era tot in faza acuta
. Si acum imi dau seama de ce tot o chema dr la cabinet si il chemase si pe barbata-sau sa isi faca analize. Stiu ca se transmite si la fat, acum nu stiu ce sa zic, ma gandesc ca o monitorizeaza dr, in curand are de facut si eco morfofetala.
Vi4i,scuza-ma dar de ce nu o refuzi pe socrela ta!? Chiar nu stiu cum isi permite sa iti ceara sa ii faci pedichiura in situatia in care se vede de la o posta ca ai burta mare si ca multe lucruri nu le mai faci cu usurinta. Parerea mea e ca tu ar tb sa o refuzi si sa ii spui ca mai poti, mi se pare mare lipsa de respect din partea ei, dar si tu tb sa te faci respectata.
cristies spune:
citat din mesajul lui Tanaion FELICITARI CRIS_D, BINE AI VENIT EMA! ![]() ![]() ![]() PT BEA SI MARIA Petra, imi dau seama ce e in sufletul tau, imi pare extrem de rau ca tb sa treci prin asta, dar bine ca exista rezolvare. Curaj pt fetele tale. Lara e o frumoasa, mi-au palcut asa mult pozele! Cristies si eu am aceeasi pb picioarele ca butucii, desi toata sarcina nu mi s-au umflat. Tb sa le facem cunostinta copilasilor nostri, prea s-au nascut ei asa unul dupa altul si cu aceeasi greutate. Eu incerc sa tin pasul cu voi, nu am reusit sa recuperez capitolele cat am fost la spital, familie mare responsabilitati multe...Sunt bucuroasa ca Toma e inebunit dupa sora-sa, vrea el s-o imbrace, sa-i faca baita, o pupa de 100 de ori. Fetele, vreau si eu sa pun la semnatura poze cu Maria. Le am pe desktop ![]() Tana cu Toma (10.11.2001) si ![]() ![]() |
Sigur ca da. Abia astept. Si eu am ramas uimita cand mi-au dat fetele mesaj ca tu ai nascut un copil cu aceleasi caracteristici ca al meu... e ceva...
![](olala.gif)
Maine va pun un filmulet cu Alexis la o saptamana.
Acum va pup. Noapte buna!
haircut spune:
Alexuzza, te rog mult, imi mai dai o data mailul pe care trebuie lansata comanda pt bebeshopp? Nu fac rost de pompa din alta parte si m-am hotarat sa dau comanda la ei.Multumesc mult 36+
Maia Ilinca
Vi4i spune:
citat din mesajul lui analessya13 Vi4i,scuza-ma dar de ce nu o refuzi pe socrela ta!? Chiar nu stiu cum isi permite sa iti ceara sa ii faci pedichiura in situatia in care se vede de la o posta ca ai burta mare si ca multe lucruri nu le mai faci cu usurinta. Parerea mea e ca tu ar tb sa o refuzi si sa ii spui ca mai poti, mi se pare mare lipsa de respect din partea ei, dar si tu tb sa te faci respectata. |
sa stii ca cum a venit sotul acasa,i-am zis sa fie bun si sa-i dea maicasii bani sa mearga sa-si faca pedichiura in alta parte!!!! ca eu nu sunt in stare!!! adica am refuzat-o dar pana cand indirect!!!!!
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
baby in burtica
hainute bebe
AMR:cred ca decidem joi!!!
![](androvski.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Vi4i spune:
noapte buna merg la ca a venit sotul in pat!!!!
34+
Dionisios-Ionnas
baby in burtica
hainute bebe
AMR:cred ca decidem joi!!! daca nu atunci mai sunt 5 sapt.
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui analessya13
Onitza si e azi noapte am visat ca sunt la spital si ca aeam contractii. Sunt sigura ca ma durea burta si asta mi-a determinat visul. Oricum, al meu bebe in ultima vreme are mai multa activitate noaptea decat ziua, iar eu nu imi gasesc pozitia pt nani. Parca e mai bine daca stau cu burta in sus, insa dr mi-a zis ca nu si nu l-am mai intrebat de ce. Oare ca bebe are mai mult spatiu si se poate intoarce in alta pozitie?! Ce chestie si cu Bea. Da e totusi necesar sa o bagela cezariana? Si eu am stat la spital aproape 36 ore inainte sa nasc si tot atunci ma dilatasem pt ca imi facuse o injectie, cred ca era oxitocina, dar cine mai stie. Totusi daca bebe e pe pozitie buna ar tb sa o ajute sa nasca natural. Sau poate gresesc. ![]() |
Si mie imi este mai confortabil sa dorm cu fata in sus, dar tot asa stiam ca nu e bine...si explicatia doctorei a fost ca in pozitia aia e posibil ca bebe sa apese pe nush ce nervi care au legatura cu hranirea si oxigenarea lui si atunci e posibil sa-l afecteze si sa sufere.
De asemenea, din cate stiu eu (cumnatul meu lucreaza la smurd si mi-a spus) pozitia de "siguranta" pentru gravide e culcat pe partea stanga. N-am mai intrebat exact de ce, dar oricum... am inteles ca cea mai sanatoasa e pozitia pe o parte (daca se poate pe stanga e ideal), dar in nici un caz cu fata in sus...
Acum, ce sa zic, nu-s eu experta....dar cred ca oamenii astia stiu ei ce stiu si ii cred.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010
analessya13 spune:
Fetele, vad ca unele dintre voi li se pare indispensabila achizitionarea unei pomepe de muls. La prima sarcina imi cumparasem 3, toate manuale. Nu stiu de ce initial am folosit-o, probabil voiam sa imi desfund canalele, insa atat de tare ma durea si pana la urma nu tragea mare lucru.
Pana la urma, m-am mai muls eu singura daca simteam ca am surplus de lapte si daca sanul ma durea.