BRAVOOOO Bea si Maria11maria! Pufi 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

haircut, nu se cheama in niciun fel. pe fisa de externare scrie doar kineto la piciorus. stiu ca si alma a avut un piciorus mai inauntru din cauza pozitiei in burtica. unii mi-au recomandat masaj, altii au zis sa las copilul ca isi revine singur. si intr-adevar si-a revenit singur piciorul. acum are la un piciorus talpita in interior (la care trebuie sa aflam daca tb doar kineto sau si ghips) si la celalalt ni s-a spus sa ii fac doar masaj. deci nu am nicio denumire.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si Lara (02.01.2010)

Mersic! Si fetita mea va avea pb la picioruse si ma interesa subiectul, de-aia am intrebat. Sanatate multa si refacere rapida

36+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mariucasara, Cris Mario, multumesc, deci se intampla si pe la alte case!

Aylin, ce minune de fetita ai tu acolo!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia38 +

Astepti sa vii de ziua lui tati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Nici o veste de la BEA? CrisM, ai mai vb cumva cu ea???

Vikinga n-am emoticon cu "jos palaria" da ala l-as pune!!! Felicitari, mamica fericita, asteptam si noi o pozica cu printesa, eventual aia din ziar

36+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Si doctorul meu suspecteaza la Patrick o astfel de problema la picioruse. La fel mi-a zis si el, ca se rezolva cu masaj sau kinetoterapie. Speram sa nu fie nimic grav.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

buna, Ana, bine ai venit!!!

Petra, poti sa imi spui si mie cum se numeste exct ce are fetita ta la piciorus, te rog?

36+ Maia Ilinca

haircut, hai ca ma bag sa raspund si eu, pe langa Petra. Denumirile sunt diverse si destul de complicate, in functie de cum e pozitia piciorusului. Probabil, zic probabil pt ca ma iau doar dupa descrierea Petrei ca are talpita inspre interior (nu stiu in care plan)si dupa frecventa, e vorba de metetarsus adductus / o deviere a labutei piciorului, privita dinpre talpa, inspre degetul mare. Frecventa, super usor de corectat. Ce a avut fiu/meu a fost calcaneovalgus , adica o hipeflexia a labutei pe tibie, pe piciorus. Atingea efectiv cu partea de sus a labei piciorului, tibia. Mi s-a spus ca a stat ingramadit in uter. S-a rezolvat cu masaj acasa, in cateva luni.
Nu stiu daca am fost clara, ca-i greu de explicat fara poze.

35 + Lucas Gabriel + André Dragos (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

Si doctorul meu suspecteaza la Patrick o astfel de problema la picioruse. La fel mi-a zis si el, ca se rezolva cu masaj sau kinetoterapie. Speram sa nu fie nimic grav.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Si la cate saptamani de sarcina ai aflat ca s-ar putea sa fie o problema? Iti tin pumnii ca Patrick sa fie ok.

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze

Mergi la inceput

haircut, Ashera
Sper sa nu fie nimic mai mult decat o suspiciune, si daca este ceva, sa fie vreo forma de-asta usor de tratat!
Sanatate bb-ilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Si la cate saptamani de sarcina ai aflat ca s-ar putea sa fie o problema? Iti tin pumnii ca Patrick sa fie ok.

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze

Cred ca pe la 20 saptamani a observat ca isi tine un piciorus indoit. De atunci l-am tot urmarit la fiecare eco si tot asa apare.
Gratiana, stai linistita . Daca Bacila nu ti-a zis nimic, inseamna ca totul e ok .

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Mergi la inceput

Ashera, Doamne cat e de scumpi Chirs al tau. Imi plac de mor pozele de la 10 luni si alea de la 1 an. E tare, tare frumos si expresiv! Pacat ca n-am fetite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Fetelor de Bea si bb Ivan mai aveti ceva noutati....
Stam cu sufletul la gura ca la Roco1617???

36+

Mergi la inceput