BRAVOOOO Bea si Maria11maria! Pufi 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 16
haircut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aylin_tarcan haircut, nu se cheama in niciun fel. pe fisa de externare scrie doar kineto la piciorus. stiu ca si alma a avut un piciorus mai inauntru din cauza pozitiei in burtica. unii mi-au recomandat masaj, altii au zis sa las copilul ca isi revine singur. si intr-adevar si-a revenit singur piciorul. acum are la un piciorus talpita in interior (la care trebuie sa aflam daca tb doar kineto sau si ghips) si la celalalt ni s-a spus sa ii fac doar masaj. deci nu am nicio denumire. Petra mamica de Alma (20.08.2007) si Lara (02.01.2010) |
Mersic! Si fetita mea va avea pb la picioruse si ma interesa subiectul, de-aia am intrebat. Sanatate multa si refacere rapida

36+
Maia Ilinca
Gabriela77 spune:
Mariucasara, Cris Mario, multumesc
, deci se intampla si pe la alte case!
Aylin, ce minune de fetita ai tu acolo!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia
38 +
Astepti sa vii de ziua lui tati?
haircut spune:
Nici o veste de la BEA? CrisM, ai mai vb cumva cu ea???
Vikinga
n-am emoticon cu "jos palaria" da ala l-as pune!!! Felicitari, mamica fericita, asteptam si noi o pozica cu printesa, eventual aia din ziar![]()

36+
Maia Ilinca
Ashera spune:
Si doctorul meu suspecteaza la Patrick o astfel de problema la picioruse. La fel mi-a zis si el, ca se rezolva cu masaj sau kinetoterapie. Speram sa nu fie nimic grav.
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
38+
Patrick
oani_2002 spune:
| citat din mesajul lui haircut buna, Ana, bine ai venit!!! ![]() Petra, poti sa imi spui si mie cum se numeste exct ce are fetita ta la piciorus, te rog? ![]() 36+ Maia Ilinca |
haircut, hai ca ma bag sa raspund si eu, pe langa Petra. Denumirile sunt diverse si destul de complicate, in functie de cum e pozitia piciorusului. Probabil, zic probabil pt ca ma iau doar dupa descrierea Petrei ca are talpita inspre interior (nu stiu in care plan)si dupa frecventa, e vorba de metetarsus adductus / o deviere a labutei piciorului, privita dinpre talpa, inspre degetul mare. Frecventa, super usor de corectat. Ce a avut fiu/meu a fost calcaneovalgus , adica o hipeflexia a labutei pe tibie, pe piciorus. Atingea efectiv cu partea de sus a labei piciorului, tibia. Mi s-a spus ca a stat ingramadit in uter. S-a rezolvat cu masaj acasa, in cateva luni.
Nu stiu daca am fost clara, ca-i greu de explicat fara poze.

35 +
Lucas Gabriel + André Dragos (30.01.2006)
gratiana77 spune:
| citat din mesajul lui Ashera Si doctorul meu suspecteaza la Patrick o astfel de problema la picioruse. La fel mi-a zis si el, ca se rezolva cu masaj sau kinetoterapie. Speram sa nu fie nimic grav. Mami de ![]() Chris (08.08.07) ) si 38+ Patrick |
Si la cate saptamani de sarcina ai aflat ca s-ar putea sa fie o problema? Iti tin pumnii ca Patrick sa fie ok.
37+
(Amaris-Stefania)AMR 3 saptamani!
poze
oani_2002 spune:
haircut, Ashera
Sper sa nu fie nimic mai mult decat o suspiciune, si daca este ceva, sa fie vreo forma de-asta usor de tratat!
Sanatate bb-ilor
35 +
Ashera spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gratiana77
Si la cate saptamani de sarcina ai aflat ca s-ar putea sa fie o problema? Iti tin pumnii ca Patrick sa fie ok. 37+ (Amaris-Stefania)AMR 3 saptamani! poze |
Cred ca pe la 20 saptamani a observat ca isi tine un piciorus indoit. De atunci l-am tot urmarit la fiecare eco si tot asa apare.
Gratiana, stai linistita
Mami de

Chris (08.08.07) )
si
38+
Patrick
oani_2002 spune:
Ashera, Doamne cat e de scumpi Chirs al tau. Imi plac de mor pozele de la 10 luni si alea de la 1 an. E tare, tare frumos si expresiv! Pacat ca n-am fetite...
35 +
mitumac spune:
Fetelor de Bea si bb Ivan mai aveti ceva noutati....
Stam cu sufletul la gura ca la Roco1617???
36+