BRAVOOOO Bea si Maria11maria! Pufi 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui haircut

LOREX, tu ti-ai luat statia aia meteo de acolo de pe site? Am vazut ca cer CNP-ul obligatoriu si parca am devenit mai atenta...n-au fost pb,nu?

36+ Maia Ilinca

Nu, nu au fost probleme.Eu am mai facut comanda la ei si inainte de craciun si au fost seriosi.Dupa ce lansezi comanda iti trimit ei mail sau te suna dk sunt nelamuriri.

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....11 kile cu Bombonica

Multam, Lorex!!!

36+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Alexuzza, te rog mult, imi mai dai o data mailul pe care trebuie lansata comanda pt bebeshopp? Nu fac rost de pompa din alta parte si m-am hotarat sa dau comanda la ei.Multumesc mult

36+ Maia Ilinca

bebeshopp@gmail.com

Dar dupa stiinta mea, ei deja au facut comanda ieri ca in fiecare miercuri comanda. So ce comanzi acum nu mai vine pe 21 ci pe 28. Vedem, poate pe 21 se razgandeste cineva si nu mai vrea sa ia din cele comandate , poate chiar eu... vedem, vorbim

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

acum am vbt cu dr gine la tel...ma duc la control pe 19,marti la 16-00.......sunt asa curioasa...si imi este atat de dor de micuta mea

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Vi4i Doamne! ce aberatie cu pedi!

decenula incearca cu decofeinizata poate pacalesti organismul. Ma bucur ca iti place umidificatorul

cris dogarel Doamne ce frumoasa e nora! Bruneta! nu se putea mai bine! sa-ti traiasca! ce bine ca intriii, mie tati nu-mi da voie sa imi iau laptopul la spital desi au wireless colo ca cik nu face bine la bb

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapb spune:

salut burticile,mamicile shi toti puisorii!!!!!
Noi am venit pe lume O fetita frumoasa Maria,4020 kg,54 cm,la 39 s.6 zile.....
Dulceata de copil papa shi doarme....
Succes la toate mamicile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapb spune:

sory am uitat sa spun ca am nascutla 9.01.2010

Mergi la inceput

HAI Bea!!! Hai Bebe IVAN!

HAI Maria11maria!!!!

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

imi vede cineva mesajele?..cred ca e al nu stiu cate-lea care nu apare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

MSJ MARIA:

" Rebecca Maria s-a nascut la 9 si 2 cu 3,420,51 cm,nota 10.Totul e bine.Pupam"

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

´Neata si de la mine. In primul rand niste pumni tinuti si niste agitatoare pt bea si pt maria11maria

Haideti fetelor!Curaj!
cris_d felicitari, de doua ori mamico! Ai fost asa simpatica cum ai si intrat pee forum...m-ai binedispusAi o printesa super frumoasa! Sa fiti sanatoase amandoua si sa va refaceti repede! Ana a vazut-o deja? Ce a zis? Imi place semnatura
Vi4iParerea mea este sa o refuzi si direct, nu doar prin sot, politicos, asa, sa nu te pui rau cu soacra, cat inca mai locuiesti acolo. Nu de alta, dar sa nu te superi prea tare si sa nu-i placa lui bb. Ca nu poti acum, ca ti-e greu sa stai in anumite pozitii...etc
decenuelaasa-mi place de tine, cum ii dai sa pape lui bebe Luca si stai si cu noi, pe aici. Se trezeste de multe ori pe noapte?
amissmersi de info despre alaptare si despre curatatul nasucului; ar trebui sa am ceva experienta, ca am alaptat 6 luni, dar parca mi s-au sters cu buretele informatiile. Sper ca-i de la sarcina si ca imi amintesc dupa ce se naste bb.
vikingaesti incredibila, ca de obicei. Ai un tonus, mama draga, sa-ti traiasca. Esti una dintre acele persoane pe care nu mi le-as putea imagina deprimate sau plictisite...intotdeauna in forta si cu foarte multa putere. Sa continui tot asa si sa te bucurati de vikingii tai frumosi!
suzy78ce mult ai rezistat la serviciu. Pana in sapt 38! Si iinca mai lucrezi de acasa? Eu in fiecare dimineata imi pregatesc teancul de hartii ce mi-au ramas de rezolvat, si nu reusesc sa ma mobilizez
onitzasi burtica mea se intareste destul de des, dar eu nu mai am contractii dureroase. Am observat ca se intareste mai ales in partea in care se impinge fundicul lui bb, deci presupun eu ca-s mai mult contractii de pregatire ale uterului. oricum stai cumintica si mai ia No-spa, daca iti face bine, macar inca o saptamana, desi indicat ar fi sa rezisti pana la termen. Tu ai termenul foarte aproape de al meu, o zi mai inainte sau dupa, nu mai retin, si m-am gandit mult la tine, cu bb Daniel coborat si colul moale! Hai ca nu mai lipseste mult, stai la odihna!
cris_mspor la treaba! Nu te agita prea mult si cand obosesti mai treci pe aici, la odihna.
mariucasarasa ne anunti si pe noi cand se hotaraste bb Sebastian sa vina. Oricum mai are putin!
plateea tot rau te simti? Nici regimul nu ajuta? Pupi si sa treaca cat mai repede.

mami de André Dragos (30.01.2006)
35 saptamani cu Lucas Gabriel

Mergi la inceput