Copilasi de Iulie - August 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanaz spune:
Oliv, long story.... persoanele de aci se exclud, toate. imi parre tare bine de succesul cu mancatul. se pare ca ati avut o zi excelenta after all.
Mani ahahaha da asa si Pat. dupa ce il amenint si nu ma tin de ele imi aduce el aminte. asta ca sa imi cunosc limitele si sa promit doar ce fac
nu mai pot scrie, mandra e pe minee
revin [:d]
alice2004 spune:
Cuscrela, punem de o intilnire la Ieshi la psiholog ??? Deja au inceput sa le dea teme de uichend si la gradi ?? Super tare ! Si io am tema de uichend - in afara de expomariaj -, mi-am luat un joc pe wii, se numeste safecracker, nu stiu ce mi-am dorit io sa ma fac atunci cind eram mica (balerina o perioada destul de indelungata, hehe), dara cu ma specializez in spart seifuri !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alice2004 Cuscrela, punem de o intilnire la Ieshi la psiholog ??? Deja au inceput sa le dea teme de uichend si la gradi ?? Super tare ! Si io am tema de uichend - in afara de expomariaj -, mi-am luat un joc pe wii, se numeste safecracker, nu stiu ce mi-am dorit io sa ma fac atunci cind eram mica (balerina o perioada destul de indelungata, hehe), dara cu ma specializez in spart seifuri ! Alice si Andrei Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete |
....sigur ca da',pentru mamici...dar promit sa caut unu care sa semene cu Brad Pit..sau macar cu Antonio Banderas
alice2004 spune:
Cu Bred, cu Bred, daaaaa !! Ca tot am auzit ca s-a despartit de Jolica lui ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
BLUE ANGEL spune:
salutare !!!
hai ca am avut o zi extrem de agitata ...cumparaturi , vizite , bucatareala ..si m-am linistit acum ...
am citit tot ce ati scris ...am plans , am ras si l-am recunoscut pe pe Luca al meu in fiecare din povestirirle voastre ...
mai sa nu ma intelegeti gresit ...dar mi-a mai venit inima la loc cand am vazut ca mai sunt asa ca el ...
noi deja mergem la psiho ..deocamdata la cel de la gradi ..dar sigur am nevoie si eu ...
ca trebuie sa -l mai conving si pe sot care zice sa-l mai lasam in pace ..ca poate are fitzele astea deoarece ne straduim prea mult sa-i facem pe plac ...
intr-un fel ...cam asa este ..noi ne facem programul dupa ei , nu mai conteaza ce ne dorim , ce hobby-uri avem ... daca el vrea ceva , sa mearga undeva ..lasam totul la o parte si ne conformam ...
cand am fost la Cta si am iesit si noi intr-o seara ..era foarte uimit si m-a intrebat de ce nu-l luam si pe el ..dar unde mergem , ne mai intoarcem , etc ...
so , Olivia ..nu stiu ce as mai putea sa-ti spun in plus fata de ce ti-au spus fetele ... doar ca ma pun in locul tau si mi se pune un nod in gat ...dar nu uita ca suntem sagetatoare si nu ne doboara nimic !!!!se va gasi o rezolvare cu siguranta !!!
nu mai stiu ce voiam sa zic ..sunt cam obosita si de atata bucatareala mi s-a aplecat
va pupizez si va doresc wknd fain
alice2004 spune:
Neatza, gagici dragi !
La Bucuresti e o vreme nashpa, cenusie si rece ... ma pregatesc si eu de ceva bucatareala ! Am intrat sa va urez un uichend linistit si cu sanatate multa ! Va pup si sa aveti grija de voi !
Alice si Andrei
kim222 spune:
Simo noi ne facem program si cum vrem noi..chiar daca-l luam si pe el..Ieri a a vut noroc ..am plecat in vizita si a vazut ceva desene la Tv..Azi l-am lasat..dar promiti ca nu mai plingi? O sa incerc..o sa vorbesc cu brainul meu!..clar ..o sa plinga luni!Deci o luam de la capat luni cu tv..in we este complicat,azi mergem iar intr-o vizita..so..
bunny spune:
Buna dimineata!
Si la noi vreme inchisa , burniteaza ...ce m-am saturat!
Copilul meu azi dim s-a trezt si ne-a facut sandwich-uri ,ni le-a adus la pat !!! Asta dupa ce ieri dim a insistat sa-si faca singur . Eu nu l-am apreciat , de unde el zice 'nu-i asa mami ca sunt bun la facut sandwichuri ..adica sunt 'brilliant'! Dca eu nu l-am laudat, copilul s-a laudat singur. Va dati seama ca azi dim.am vrut , n-am vrut le-am mincat si l-am laudat.
Imi mai zice citodata, cind face ceva bine ... mami, dar nu mi-ai spus mincal-ar mama( sincer nu stiu cum se scrie ) . DEci au nevoie de laude!!!
Noi nu avem programa azi ... e primul wk-end in ultimele luni cind vrem sa stam acasa si sa nu avem program, am sperat sa dorm si eu mai mult dar nici o sansa cu breakfast-ul la pat. Probabil jocuri, jigsaw si picnic in casa . Mi-au inflorit zambilele primite de Xmas si miros asa de bine . Pacat ca afara e asa cenusiu.
Va doresc in suflet un wk-nd linistit cu copii cuminti !
g_ioana spune:
Neatza
Simo uite o imbratisare mare de la ieshi...te-am programat si pe tine la psihoterapie cu Bradutz (sincer,eu nu prea am vrut sa va scriu ca am dus mandra la psiho si toata povestea...in romanika,faptul ca recunosti ca esti depasit de problemele emotionale ale cupilului inseamna ori ca nu te pricepi sa cresti si sa educi cupilu ori ca ai cupil cu ceva probleme la mansarda.. forumul fiind deschis pentru toata lumea exista persoane care citesc ce scriu eu, tocmai ca sa se poata amuza, pe seama intregului familion...dar pentru ca Vivia este tare stresata si-l iubesc mult pe Uka,fratele geaman al mandrei,am trecut peste toate astea)
Sa va spun ce program am io de week-end?!...am de terminat ultimul capitol azi si maine de la 8 la 8 examen la facultate abia astept sa vina luni..noroc ca a fost mama mea in vizita si mi-a facut mancare pentru vreo trei zile
Mandra este la saniush cu taicasu...au descoperit o partie super pe malul bahluiului
Mani, ce baiat harnic ai
Alice cum se mai simte sotiorul?
hai pupicei
kim222 spune:
Ioana ,mey la mine poate sa citeasca cine vrea..mi se rupe!..pe romaneste! Probleme au cei care nu apeleaza la ajutor atunci cind au nevoie..dar ai dreptate..in romania a merge la psiholog (pt ei tot una cu psihiatrul) este mare rusinica ..tocmai pt ca nu au trait in alta societate,iar in Ro totul se ascunde..este numai despre ce-o spune lumea??
Mani uite de aceea am cam taiat de pe lista UK..nu cred ca as supravietui fara vizite la psihiatru..nu suport ploaia..si cenusiul in genere..
Am uitat ca sa va spun ca Luca este f cuminte la gradi, cuminte acasa si ..devine d-nul Goe cind are musafiri sau sintem musafiri..Oricum noi sintem niste parinti f realisti, nu ne vedem copilul nici cel mai frumos , nici cel mai destept (chiar ii spuneam asta Roxanei)...iar Sorin este si mai exigent decit mine..
Alice ce face Florin?
Simo f bine faci ,referitor la psiholog,cred ca ar fi trebuit fiecare gradi sa aiba asa ceva!
Azi la 5 mergem intr-o vizita..si cam atit..maine om vedea..
edit..super tare faza cu servitul la pat!! ..si Luca ar vrea singur sa-si puna cerealele cu lapte..dar nu -s la un nivel la care se poate servi singur..om ajunge si noi sa avem spatiu mai mult