Ce mai fac vedetele? Sunt consilieri!
http://www.wall-street.ro/articol/Finante-Banci/78261/Dan-Bittman-despre-noul-job-de-la-Ministerul-Finantelor.html
Mie mi se pare exagerat............cu toata stima pe care personal i-o port artistului Dan Bitman, dar mi se pare exagerat alegerea din randul artistilor in functii publice.
Hai Andrei Gheorghe consilier pe probleme de comunicare am inteles, dar acum si Bitman la Ministerul de Finante? Prea mult!
Oare nu mai exista nici in politica nici in administratia publica oameni cu experieta despre problemele respective? Acum cine mai urmeaaza? Guta la cultura? Ana Maria Ferentz la Dezvoltare ca se dau doua bucati la set: ministru +consilier?
Raspunsuri
marius spune:
Traiasca Romania revolutionara!
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Alizee spune:
E clar, politicul din Romania a ramas fara experti si i-a luat la rand pe artisti.
O mai buna dovada ca prieteniile asigura un scaun in politica, nici ca exista.
allinta
Rufus spune:
Eu nu vad de ce va mirati de alegerea lui Bitman; eu ma mir de ce trebuie un consilier pe probleme cu populatia.
Daca functia asta se justifica, cine ar fi mai bun decat o persoana cu priza la public? N-ar fi frumos ca noile taxe si impozite sa ne fie prezentate intr-un concert Holograf?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
anuscha2009 spune:
[quote]citat din mesajul lui Rufus
Eu nu vad de ce va mirati de alegerea lui Bitman; eu ma mir de ce trebuie un consilier pe probleme cu populatia.
Daca functia asta se justifica, cine ar fi mai bun decat o persoana cu priza la public? N-ar fi frumos ca noile taxe si impozite sa ne fie prezentate intr-un concert Holograf?
Ba daaaaaaaaaaa ar fi foarte frumos asa! Cand or veni miile de someri din constructii la poarta Ministerului, Bittman o sa le cante ,si baietii plang cateodata'' de fapt cantecul asta ar putea deveni slagar national dar putin modificat ,numai unii plang cateodata''
alexandrueduard spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta E clar, politicul din Romania a ramas fara experti si i-a luat la rand pe artisti. O mai buna dovada ca prieteniile asigura un scaun in politica, nici ca exista. allinta |
Ba mai exista si experti, dar nu in PDL
viviana spune:
Dolanescu, Irina Loghin, Mitzura Arghezi, Luminita Anghel...
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
anuscha2009 spune:
Da Viviana, dar parca cei enumerati de tine nu au aparut chiar asa la un moment atat de nepotrivit.
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anuscha2009 Da Viviana, dar parca cei enumerati de tine nu au aparut chiar asa la un moment atat de nepotrivit. |
Comparati mere cu pere.
Cei enumerati de Viviana nu au fost niciodata numiti consilieri la unul dintre cele mai importante ministere din guvernul Romaniei.
Ei au fost doar parlamentari - deci alesi (primii 3) respectiv subsecretar la nu-sh ce agentie (a 4-a).
Triunghiul portocaliu *
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Comparati mere cu pere. Cei enumerati de Viviana nu au fost niciodata numiti consilieri la unul dintre cele mai importante ministere din guvernul Romaniei. Ei au fost doar parlamentari - deci alesi (primii 3) respectiv subsecretar la nu-sh ce agentie (a 4-a). Triunghiul portocaliu * www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
alesi pe liste, nu uninominal.
e doar o miscare de imagine, asta-i clar, sa vedem si ce eficienta va avea.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Alizee spune:
Eu imi amintesc si azi cu amuzament cum raposatul Dolanescu venise la Parlament ( parca ) cu un brau-steag al Americii.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.