Urgent! Thalidomide Pharmion - cateva informatii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Q, am un tabel in excel cu niste preturi declarate pe tari. In Cehia si in Lituania ar exista Myrin si Talidex la preturi mai aceptabile decat in rest. Sa-mi spui daca mai este de actualitate mesajul tau, iti pot trimite tabelul pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Multumesc tare mult pentru raspunsuri. Tratamentul cu Thalidomide pentru mielom multiplu este destul de nou (cred ca prin 2008 a fost acceptat in UE) si cred ca este inca in faza de studiu clinic in cele mai multe tari. Dar la spital, pe langa indicatiile medicilor, afli de la ceilalti bolnavi tot felul de "informatii" (ba ca in HU e mai ieftin, ba ca face minuni, ba ca nu face nimic... ). Oricum, hotararea noastra a fost luata: Incercam! Momentan l-am procurat din RO dar tratamentul este de lunga durata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlk spune:

buna.tata are mielom.i-am luat din austria cu vreo 300 euro 100 de capsule.vb cu soferi de tir care merg in austria.se gasesc in anumite farmacii.trebuie copie de pe reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Q, acum am citit raspunsul de la Tlk .
Sper sa am curand sofer prin Austria, oricum revin cu un raspuns dar nu stiu cat de curand.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Q, acum am citit raspunsul de la Tlk .
Sper sa am curand sofer prin Austria, oricum revin cu un raspuns dar nu stiu cat de curand.

Mamagiuliei,parerea mea este sa primesti inainte acceptul lui Q - in alte tari se gaseste tratamentul mai ieftin decat in Austria, dar probabil iti va spune ea daca si de unde doreste.

Mergi la inceput

Desigur, eu ma interesez de pret si posibilitate cumparare cu fotocopie de la reteta sau cum se poate

Mergi la inceput

Dragelor.

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri si imi cer iertare ca n-am mai fost online de cateva saptamani. O sa citesc tot ce mi-ati scris si o sa dau un raspuns cat de curand. Deocamdata, tratamentul a inceput cu medicamentul din RO - o parte cumparat, o parte donat prin asociatia bolnavilor cu mielom (pacienti mai vechi care nu au suportat tratamentul si l-au intrerupt).
Va multumesc mult, mult de tot. Tlk - multa sanatate tatalui tau!

Edit: Daria, Adina
Mi-am dat seama ca am fost incoerenta in mesajul de mai devreme. La sfarsitul lunii se termina prima transa de tratament si atunci vom sti exact daca mama suporta Thalodomide - au inceput deja sa apara efecte secundare insa deocamdata sunt suportabile. Totusi, decizia de a continua tratamentul (si, implicit, cumpararea medicamentului) o vom lua abia dupa evaluarea rezultatelor si reactiilor primei etape.

Mergi la inceput

Va dorim multa, multa sanatate si sa fie bine mama ta
Suntem in zona, sa stii

Mergi la inceput

Multumesc mult, mult de tot. In sfarsit am aflat cum se procedeaza cu medicamentele din Austria - mai am nevoie de cateva lamuriri si acte medicale si de adresa exacta a farmaciei din Viena de unde-si procura Thalidomida alti bolnavi (la 1/3 din pretul cu care se cumpara din RO).

Oricum, de la www.myeloma.ro/" target="_blank">Asociatia bolnavilor de mielom am aflat o vestea buna: se pare ca din Martie sau Aprilie se va gasi medicamentul si in tara, la un pret acceptabil (~100 de euro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rogi11 spune:

Thalidomide sub forma de capsule de diverse concentratii este produs si comercializat la Viena de catre o farmacie cu adresa urmatoare: Allerheiligen Apotheke (Fa. Baldia KG), Allerheiligen Platz 4, 1020 Wien. Concentratiile tipice recomandate sunt de 50 mg, respectiv 100 mg, dar medicul e cel care poate decide tratamentul corect si eventual alege o alta concentratie. Preturile nu sunt atit de ridicate asa cum am citit pe forum (3,00 Euro pe bucata e o cifra exagerata, chiar incluzand transportul, comisioanele, samd.). Pentru a cumpara thalidomide aveti nevoie de o reteta valabila cu stampila si semnatura medicului, precum si de un formular de instruire a pacientului cu privire la posibilele riscuri si efecte secundare. Acest formular in limba germana - "Formblatt" se poate procura de la farmacie, trimite prin posta sau imprima de pe internet, fax.

Mergi la inceput