Cutremur teribil
Raspunsuri - Pagina 2
anaemi spune:
am vazut si eu la stiri...ingrozitor
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
Deus spune:
mi-e asa de mila de copilasii prinsi in gradinite si scoli, de copii care raman fara parinti...ce tragedie!
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
xenocid spune:
Cutremurul asta l'au vazut venind. Din 2008!
www.ig.utexas.edu/jsg/18_cgg/Mann3.htm" target="_blank">A MAJOR SEISMIC HAZARD AFFECTING DOMINICAN REPUBLIC, HAITI AND JAMAICA:
Since the last major event in south-central Dominican Republic was in 1751, that yields ~2 meters of accumulated strain deficit, or a Mw=7.2 earthquake if all is released in a single event today. The two largest cities within 30 km of the fault zone are Port-au-Prince , Haiti , and Kingston , Jamaica , with a combined population of 3.65 million inhabitants. Such studies should be considered high priority in Jamaica, Haiti and the Dominican Republic given the seismic hazards posed by the fault.
gaba-rema spune:
inteleg ca Haiti are mai putin de 8 mil locuitori.
sute de mii de morti in cutremur??
sau sute de mii includ si cei ramasi pe drumuri?
mi se pare urias :(
sper sa fi inteles eu gresit
alina023 spune:
Gabi, in capitala locuiau 3 milioane de oameni. La cate de distrus este orasul acela in acest moment, nu ma surprinde suma estimata de sute de mii de morti.
Ingrozitor! Tragic! Fara cuvinte!
Edit: Autoritatile au anuntat 50.000 morti.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
Amina_Marina spune:
La stiri arata incontinuu, dupa ce ca erau saraci si amarati asta le mai trebuia, unii mor de vii sub daramaturi..
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
.................................
astrojunkie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaba-rema inteleg ca Haiti are mai putin de 8 mil locuitori. sute de mii de morti in cutremur?? sau sute de mii includ si cei ramasi pe drumuri? mi se pare urias :( sper sa fi inteles eu gresit |
Deocamdata estimarea este undeva la 50.000 de morti. Insa imaginile sunt sfasietoare... n-am sa pun nici un link aici.
Crucea rosie romana a anuntat ca se implica, deocamdata se poate dona doar de pe numere de Orange si prin conturi bancare.
http://www.crucearosie.ro/news/148/34/Apel-pentru-Haiti.html
lorelei_19 spune:
Pe langa faptul ca sunt cumpliti de saraci, au si un soi de razboi civil acum: inchisorile au fost distruse de cutremur, iar puscariasii prada si ucid fara scrupule- populatia, magazinele, aeroporturile, ajutoarele din strainatate, nimic nu e sigur. Sunt mii de copii pe strada fara parinti, iar mafia traficantilor de carne vie a incput sa opereze. Situatia e mai mult decat disperata, sunt mii de morti peste tot, aerul este irespirabil si pericolul de a izbucni vreo malarie ceva e din ce in ce mai mare. Aeroportul este pazit de 10'000 de soldati americani care fac cu greu fata atacurilor armate ale banditilor. In capitala cladirile au fost distruse in proportie de 90%!!!
Pe de alta parte e o sansa pentru Haiti sa fie reconstruita, sa i se acorde atentie. Majoritatea tarilor doneaza bani si pentru acum dar si pentru refacerea tarii.
Se estimeaza ca numarul mortilor e pe la 200'000, pana acum au fost ingropati circa 80'000 de persoane.
Dumnezeu sa-i aiba in paza!
gaba-rema spune:
stirile sunt foarte diverse
ba 50.000, ba pana la 150.000 morti.
poate e si o confuzie intre "decedati" si "victime" in general, adica sinistratii, ranitii
... stiu si eu
oricum e urias bilantul asta groaznic
ruxandra_sb spune:
.. acolo e iadul pe pamant..
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)