Cum or arata userii DC? :))
Raspunsuri - Pagina 7
diadaniela spune:
Guestus e Jerry Seinfeld!
Andrada e Catherine Zeta Jones!
Denizel e Bree din Neveste Disperate!
Conchita e Jodie Foster!
Teodora D e Melania din Pe aripile vantului!
Xeno e Pierce Brosnan!
denizel spune:
Mai verificati-va si voi inbox-ul din cand in cand. Daca la voi merge forumul la fel ca la mine, cand va logati, nu va apare ca aveti mesaje in inbox.
buli spune:
denizel,
ai trimis poze?
sa stii ca pe mine m-ai sarit
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
denizel spune:
tzu, n-am trimis .
A_Iulia spune:
Deci: azi am fost exact cum v-ati imaginat. M-am imbracat cu o rochie albastru electric, mi-am luat cizmele cu cele mai inalte tocuri posibile, esarfa lui ymca, rujat-machiat by default - exact cum ati spus
Din pacate nu-mi mai gasesc lentilele de contact albastre. De dragul lui LadyJ le mai caut, oricum.
maru spune:
Denizel, nu ma regasii in lista de descrisi, dar nu-i bai!
de fapt intrai sa scriu cum mi-o imaginez pe hannen:
nu f inalta dar nici scunda (sotul ei e inalt, asa cred), cu trasaturi delicate si cu un baticut (sincer nu stiu cum se numeste) elegant, cu trasaturi domoale si miscari calme
cat despre persoanele despre care nu am o parere buna...imi zboara mintea la manele (ma refer la fetele din videoclipuri)
denizel spune:
Maru, pagina 3, postarea a 6 a:
"Filofteia: satena si tunsa frantuzeste (tunsoarea asta i se potriveste si lui Maru)" .
Despre cei pe care nu ii plac, nu-mi imaginez ca ar arata altfel decat cei pe care ii plac. Orice om, indiferent ca il plac eu sau nu , poate fi blond, brunet sau saten si poate avea ochii in diverse culori :D.
Despre o singura persoana imi imaginez ca are unghiile roase (adica, isi roade unghiile), dar pe aia o plac.
buli spune:
Mihaelkaaaaa :)))
nu-s asa inalta :))
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crinuta Pe mine nu m-ati nimerit inca :), poate doar la bine proportionata :) La tine am zis ceva corect?> Nu stiu de ce mi te imaginez fumand in pauze cu o colega, amica? |
Nu fumez, dar inteleg tiparul pe care ti-l imaginezi si DA, fac parte din el.
Ai zis ceva corect la mine
Happy_in_TO spune:
Frumos subiect, l-am citit zimbind
Eu ma gindesc asa, din cind in cind, oare ce-o zice lumea de mine la inmormintarea mea. Nu ma gindesc asa, submru sau cu dorinta de moarte... ci mai degraba curioasa si amuzata.