Cum or arata userii DC? :))
Raspunsuri - Pagina 6
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Nu poti sa faci o vraja sa ma fac blonda la loc? :) Pe mine sigur nu m-ai vazut in poze pentru ca nu am album, deci ai o intuitie buna. Intrebarea e daca faci un portet dupa cum scrie lumea si intuiesti firea si obiceiurile sau doar asa, la intimplare? Aveam o colega care iti spunea: numele tau imi inspira biscuiti cu ciocolata. La tine cum functioneaza? Oricum, sa stii ca m-am distrat |
e vorba de un portret pe care il fac in functie de ceea ce scrie persoana respectiva.Cu cat citesti mai multe cu atat ai o ´´imagine´´ mai clara, pentru ca iti faci o idee despre principiile, modul de gandire a acelei persoane, si automat ii zugravesti un portret care este subiectiv, se-ntelege(in functie de experientele trecute)
Pe tine te-am citit destul de des si mi-ai lasat impresia asta:-)
Sigur, culoarea parului este intamplatoare , este un amanunt care, din punctul meu de vedere, ar intregi cumva portretul acelei persoane.
Cand ´´nimeresti´´ pe cineva cred ca e pur si simplu..intamplare, coincidenta, mai ales cand vorbim de fizicul cuiva. Fizic care, orice ai scrie pe forum, nu este tradat de posturi(decat daca scrii des la femina intim)
Marox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Mai cred ca: - Otilia e tunsa intotdeauna scurt si chic - Cortexia e roscat inchis si obligatoriu inalta - Crinutza e blonda si slabuta - Marox e saten inchis (Marox, am lasat o data DC deschis la un topic pe care il citeam si sotul meu a citit tot!!!! acel topic, ca sa vada si el cam ce discut io pe DC . I-a placut de tine! ). Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Io pot scrie tot ce-mi trece prin cap pe DC, ca sotul meu tot nu citeste aici! Asta da avantaj, nu?
CriPOD spune:
Ciudat e ca eu imi imaginez inflexiunea si timbrul vocii userilor. Nu imi imaginez cum arata interlocutorii decat foarte rar, la persoane "shock" si intotdeauna le cladesc imaginea bazat pe cum le suna vocea. Asa ca eu astept subiectul "audio".
Inc-un subiect elitist, bah? Pai nu v-ajunsera nominalizarile la alea cu cei mai iubiti si cel mai huliti?
Si cei pe care vi-i imaginati mai nemagulitor?
pepit
beshter spune:
Deci io am intrat sa protestez. Nu pot suferi camasile si urasc colorile pale! Si nu beau Coca-Cola! Beau cafea (multa) si fumez, na!
Acu' la obiectul subiectului:)
1. denizel e mica de inaltime, are un zambet cald si pisicher, mult sex-appeal pe care se chinuie sa-l ascunda (seamana o tzara cu Sandra Bullock)
2. viviana e inalta si impunatoare; va arata bine si la saptejdeani (seamana cu Susan Sarandon)
3. beren e inalt, brunet, cu par numa' ondoleuri si poarta lentile de contact (seamana o tzara cu Robert Downey jr.)
4. conchita seamana cu ...Conchita Alonso, foc si para, zvac si sangre caliente. (de fapt, daca ma gandesc bine, mai degraba seamana cu Irene Papas in tinerete)
5. buli e sarea si piperul oricarei petreceri; genul care joaca whist si canasta pana-n zori dar n-are cearcane; poarta numai pantaloni si ii vin foarte bine pentru ca are picioare frumoase (un fel de Uma Thurman bruneta si mult mai humorous).
6. Adela99 are zambet bland, buze bine conturate, ochi impresionanti care sclipesc de umor, gateste dumnezeieste; e blonda.
7. buflea e satena si poarta ochelari, pe care-i tranteste cu naduf de birou, masa etc de cate ori se 'excedeaza'; relativ scunda, iute si interesanta.
8. Xenocid are o cheliuta cocheta, ca o kippa; e inalt si subtire, cu solduri foarte inguste; poarta ochelari Donna Karan si are dureri de spate.
9. speed e foarte atragatoare (inalta, bine facuta, bruneta); poarta cizme de cauciuc (si pana si alea ii vin bine) si bluze-tunica.
10. bird70 are figura prelunga, sprancene bine conturate si ochi de culoarea mierii.
Trouve avant de chercher
anca_a spune:
Mihaelka, ce raspuns fain.
Uitasem de Qsar, o vad un soi de Meryl Streep in Diavolul se imbraca de la Prada.
Pe Xeno nu reusesc nicicum sa mi-l imaginez.
B.nica cred ca e nitel mai in varsta, mica de statura, temperament coleric, cocheta. Are un ras zgomotos si molipsitor a la Rodica Popescu Bitanescu.
Sabina spune:
deci eu ma oftic f f tare, pt ca ii stiu pe majoritatea
sa vedem dintre cei pe care nu ii stiu:
Guestus e cam la 40, , se imbraca bine da n-are gust la pantofi:D
Beren are mainile un pic grasute si fatza foarte alba
Capcaunul e in vesnica miscare si poarta camasi in patratele
Despre tonul vocii:
Mihaelka vorbeste potrivit si raspicat, explicativ, deformatie profesionala
Buli ciripeste si e foarte convingatoare
Lady are voce mai groasa si f sexy
mai viu cand mai vizualizez/aud:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
petra spune:
Comic subiect !
Dau su eu cu presupusul aici :
Eu pe Guestus il vad ca fiind un glumet din fire, nu prea inalt,brunet cu cateva fire albe, cu fata rotunda si asa mai copt( spre 45 de ani)
Conchita - o tipa inalta, atletica, cu parul saten tuns la baza maxilarelor, hotarata dar cu simtul umorului.
CApcaunul este un tip blond, inalt, cu ochelari
Denitzel- inaltime medie, satena cu ochii verzi, plina de energie
Ma mai gandesc !
malla spune:
mi-a placut ca l-a descris o forumista, scuze ca nu imi amintesc cine anume, pe Guestus ca ar avea vesnic ochelari de soare. A fost totala:)
denizel spune:
Gata, mi-am amintit: Nelia are buze plinute, cu o forma superba.
Maru, dar eu te descrisesem, sa stii. Ziceam ca esti tunsa frantuzeste.
Patou, ma bucur mult daca ti-am inseninat ziua!!!
Marox, pai nici sotul meu nu citeste DC. S-a intamplat o singura data si, cica, s-a lamurit . Adevarul e ca subiectul ala era cevaaa.... .
- mQQm este blonda inchis si are ochi caprui, parca. Nu mi-o pot imagina fara bratari.
- 3x3 este inalta, are parul lung si nu poarta niciodata tocuri.
- Donia are ochi foarte frumosi si maini intotdeauna calde.