Cum or arata userii DC? :))
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alizee/Alizee.jpg)
Alizee spune:
Wow, ce subiect super si amuzant !!!
Din toate descrierile de pana acum, eu mi le inchipui cam pe toate invers...
Care o fi realitatea, doar cei descrisi ne pot lamuri.
allinta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
aah, regret ca am pus poze :)))))
pot sa zic oare la cine ati nimerit si la cine nu?:)))
cred ca mai bine nu
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ni-na/ni-na.jpg)
ni-na spune:
Denizel,de unde scoti ,fata mamii,asemenea subiecte??Fusese atata seriozitate si monotonie la Generale zilele trecute,parca era stropit topicul cu praf de somn!Si-ai venit tu cu trompetica de aniversare sa animezi lucrurile.............
Si sa scriu cum te vad eu:argint viu,spontana si zapacita!........
Si tare-mi mai place de sotia lui Celcesforaie,o vad inalta,slaba si capabila sa schimbe lumea numai miscand din nas!!
![](images/user_man.png)
beren spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ymca dati-mi voie sa revin in forta ![]() beren - tanar, cu ten frumos, masliniu, par inchis la culoare; cred ca are si un cioc recent; inalt, lung, subtire (ce-as rade sa fie o doamna ![]() accept92 - par lung strans in coada de cal; are unghii ingrijite carolinah - blonda, cu breton, cu sprancene pensate frumos, imbracata in tendinte; arata ca scoasa din cutie in orice moment al zilei; ten deschis si cu tendinte de inrosire, pete rosii, etc adina iulia este de inaltime medie, fara probleme de greutate, satena, par mediu; poarta esarfe si se imbraca colorat opriti-ma va rog, altfel nu mai lucrez nimic azi! |
Much obliged, ladies, you made my day
![](icon_smile.gif)
Sunt gata sa confirm ... ca beren nu e o doamna. Si e suficient de intelept ca sa nu faca sugestii la topic
![](icon_smile.gif)
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
gata, v-ati plictisit deja? :p
Io v-as ruga, totusi, sa tineti cont de faptul ca e atat de nasol azi afara incat, nu pot sa fabric ceva care sa va plictiseasca abia peste o saptamana, de exemplu . Nu ca n-as sti ce, da' n-am chef :)).
- Cipicah: cu o privire foarte senina, ochi albastri (cel mult caprui deschis). De acord cu mine, Xeno? :D
- Laura25: blonduta si inalta
- Bnica: inalta si cu un inel mai marisor pe acelasi deget cu verigheta.
- Guestus nu are nicidecum burta :D
- Gaba_rema: satena si cu ochelari de vedere, ochi caprui-verzui
- Simali: foarte frumoasa
- Filofteia: satena si tunsa frantuzeste (tunsoarea asta i se potriveste si lui Maru)
Mi-a placut la nebunie asta:
sotia lui Celcesforaie,o vad inalta,slaba si capabila sa schimbe lumea numai miscand din nas!! |
dap, asta zic si eu ca e Viviana!
![](punk.gif)
Beren, zi totusi sugestiile! Poate-s de ajutor in scoaterea lumii din amorteala
![](icon_smile_sleepy.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_a/anca_a.jpg)
anca_a spune:
Pe Muffin o vad plinuta, cu parul castaniu-roscat si cu breton.
Iileana cred ca e supla, prefera tinutele sport si se machiaza foarte putin(discret) inspre deloc.
eu am imagini atat de clare incat nici nu mai intru pe la poze, pentru ca-mi stric tot sistemul dupa aia |
Mie mi s-a intamplat sa-mi imaginez o persoana intr-un fel si apoi, intrand in album, sa constat cu uimire ca arata exact asa cum mi-o inchipuisem. A fost cazul lui Delphinas.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
viviana spune:
Uite un subiect de 5 stele care m-a trezit din adormire.
Eu nu m-am uitat la pozele nimanui si nici nu o sa o fac (sic!). Imi place mai mult imaginatia mea.
Sheannamp e mai mica de statura, satena, poarta unghiile scurte date numai cu lac, calma, stie ce vrea si are multa rabdare. Poarta pantofi cu toc si e pusa la punct.
Denizel e satena inchis, are parul lung, ochi inteligenti, deschisi la culoare, nu neparat verzi sau albastri, ceva gen caprui deschis sau gri. Te priveste in fata, vesela, grijulie. Nu are mai mult de 1,65 m. Iti strange mana cu putere si nu are palmele asudate. Ii place mirosul de cafea. Asta vara cand am "vazut-o" purta sandale fara toc, maro, cu multe bretele si m-au frapat degetele ei de la picioare.
LadyJ e inalta si are figura de intelectuala. Are ochelari de distanta, ii plac dulciurile. Iese intodeauna aranjata din casa. II place sa poarte blugi si are amintiri frumoase.
Mihaelka e blond-inchis si usor dolofana. Sta mult pe scaun, ii place sa dea sfaturi si bea Coca-Cola.
Guestus. La el e mai greu. Uneori e foarte tanar si mic de statura. Alteori, e trecut de 35 de ani, de vreun 1.75-1,80, lucreaza in IT, nu are o prietena stabila si citeste foarte mult. Orice. De cele mai multe ori mi-l inchipui brunet deschis cu parul usor inspicat, cu pantaloni din stofa, usor mototoliti la genunchi.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Sheannamp spune:
Eu am intrat sa precizez doar ca am dat 5 stele inainte sa vad cum ma vede lumea.
Din nefericire nu prea ati nimerit-o dar oricum mi-ati facut ziua mai frumoasa
Eu insa nu imi pot imagina deloc cum arata unii dintre cei pe care ii citesc cu drag. Nici nu am incercat.
Poate doar despre Xeno; cred ca e brunet, obligatoriu slab, si arata a pusti desi astronomii confirmati musai trebuie sa fie mai batrani de 20 de ani......
Si da, Guestus nu poate fi slab.
Si are in jur de 35 de ani.
Si nu cred ca e femeie.
denizel spune:
- nu cred ca Sheannamp poarta frecvent tocuri.
- Noideea e blonda cu ochi caprui
- Adina Iulia e mereu ca scoasa din cutie
- Mediajust e inalta, cu parul tuns drept si cu breton, Saten deschis.
- Fdoina e satena si are maini foarte frumoase (aoleo, ce mi-a mai facut cu manutele alea frumoase ale ei... :))))))