transpiratie urat mirositoare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Fata mea implineste 8 ani luna viitoare, este usor supraponderala si am sesizat vara trecuta si vara aceasta ca a transpirat la subrat si ca miroase. Asa cum am spus, transpiratia i-a mirosit in anumite etape. Prima oara pe la 6,5 ani dupa un tratament pt amigdalita purulenta, vara trecuta si vara aceasta cam de doua sapt, dar numai dupa efort si numai la subsioara. Am citit tot net-ul, am gasit info despre debutul pubertatii care poate incepe intre 8-13 ani la fetite si mai tarziu la baieti.
Am citit si despre tratamentele care se fac pt pubertate precoce si au si ele efectele lor adverse.
Vad ca mai sunt mamici cu copii ca fetita mea.
Cum o fi mai bine pt sanatatea lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

si baiatul meu de 9 ani miroase de-ti muta nasul de vreo 2 ani. pentru ca este cam scund am fost la endocrinolog si i-am expus si problema asta. a facut multe analize, suspect de pubertate precoce, dar i-au iesit analizele foarte bune.
recomandare: spalat bine si baut multa apa, fructe multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Apropo, cand incepe pubertatea? Am gasit o multime de articole, scrie ca poate incepe oricand intre 8 si 16 ani, altele mai tarziu.
Cand e normal?

Eu stiu ca la 9 ani au inceput sa-mi creasca sanii, la 10 aveam deja par pubian. Stiu sigur, ca eram in clasa a iv-a si-mi era rusine, imi tot ascundeam sanii si mi-am ras tot parul pubian.

Mergi la inceput