North America: Moarte Kilogramelor (3)
Raspunsuri - Pagina 6
columbiana spune:
auleu, aici s-a transformat gasca in grup de ingrasat si patiserie, sparkul ce mai ramine chestiune serioasa .
la zumba frumoaselor
Mirela m-ai articulat cu cesarul ala, am halit azi unul+ penne alea de spune Ruxij+ ceva dulce din timpul metingului de dimineata ca sa nu adorm, e clar ca-i de belea , bag 200 steppere si coarda; si miine o iau de la capat la un tai
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
mimitete spune:
I'm back, au vrut sa ma omoare americanii!, am febra si sint racita cobza si nu, nu le-am lasat chilotii.
Oana, pipait pe aeroport big time si nu o data de doua ori, verificat acte de cel putin 6 ori, cautat in geanta fir cu fir de doua ori. Pe unii nu-i lasa cu carti stiu eu au auzit ei de teroristi telectuali.
Pleaca avionul la 6:30, avionul bocna, mi-au clantanit dintii tot timpul desi am stat imbracata cu pufoaica. Coborit la NY, stranutat tot timpul in taxi, imprastiat virusi la poporul vecin si pretin, ajuns la meeting, durere de cap, la 12 aveam febra si imi curgea nasul. Trimis asistenta dupa medicamente, schimbat bilet pt ora 5 and back to homeland. Am mincat numai niste salata cu jambon dar am pacatuit la 2 cu doi oatmeal cookies cu stafide si aia au tone de calorii. Sa vedem miine ca pe mine ma lasa vointa cind sint bolnava.
pitilache spune:
Mihaela welcome back! Tot acasa-i mai bine, nu-i asa? Multa sanatate!
oanagabriela spune:
Mihaela, multa sanatate si sa nu te tina mult . Calatoria cu avionul a ajuns un supliciu, si daca nici nu pleci in vacanta ci in business trip este si mai rau...Asa sint si eu, daca sint bolnava maninc de sparg...Atlfel ma mai abtin
Eu am fost destul de cumintica, sper sa ma tina asa pina simbata, am rontait doar niste alune ieri seara . L-am corupt si pe sot sa manince tofu, dar nu cred ca il va tine mult, mi-a zis ca are gust de cauciuc
philip spune:
pai nu zisei fetelor ca eu tin monti, el zice clar sa nu te infometezi, ci doar sa ai grija cum combini alimentele . am dreptate Nelia?
maru spune:
mimitete, bine ai revenit acasa, si multa sanatate!
restul fetelo, scoateti capul din frigider si apareti la apel!
columbiana spune:
Mihaela, sanatate!
eu ma pling, ieri seara am mincat o salata si iarasi m-am indoit de crampe la stomac; dau vina pe otet; voi incerca azi una doar cu un strop de ulei si sare, fara otet. batrinete, haine grele
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Ramona J spune:
Pe mine m-a inspirat Nelia cu dansul tahitian si cu Zumba. Aseara mi-am pus muzica zbuciumata pe MP3 si am facut un workout dupa capul meu. M-am zbintuit asa vreo 25 de minute si in felul asta am reusit sa-mi fac si cei zece mii de pasi pe care-i am planuiti zilnic.
Asa ca eu fiind cheap pot dansa pe ritmuri sud-americane, africane si ce o mai fi pe acolo!
caro spune:
ok, eu am dat bir cu fugitii marti cand va anuntam ca ma duc la gym. Nu m-am dus la gym la prinz, m-am dus la GNC sa-mi iau spirulina si ulei de peste (in capsule) si i-am zis lui barbat-meu ca intarzii ca ma duc la gym dupa servici. Nici atunci nu m-am dus, ca mi-a fost lene. Ieri am avut cantarirea la WW si app la dr care mi-a zis ca-s cel mai sanatos om de pe planeta, ca mi-au iesit toate analizele super si a uitat de pap smear.... si eu nu i-am adus aminte
Deci concluzia:
ieri la ora 12 fara 10 cantaream 197 lbs... la o inaltime de 5'3". Adica am pus pe mine 2 lbs intr-o saptamana....Si stiu si de ce: din motiv de falafel si tort de ciocolata facut de moi. Aaaa... si din cauza de maru si buflea care sunt too funny si mai si vorbesc de placinte sarate sau ne....
Cat sunt la servici sunt bine merci cu mancatul, ma tin de scris in jurnal, mananc numai ce e sanatos si indicat in situatii din acestea (a se citi: pasc morcovi si oatmeal....). Ei, cum am deschis usa acasa.... asa ma paleste o foame! Si a nu-mi ziceti ca e din cauza ca nu mananc in timpul zilei indeajuns. Nu, e din cauza de efect Pavlov, ce treaba o fi avut ala sa inventeze si efectul asta
Deci:
azi dimineata - oatmeal cu maple si brown sugar - nu va agitati ca e doar 3 puncte WW
la 10 - 1 cup de morcovi cruzi - 1 punct
plus cafeaua de rigoare, indulcita cu stevia.
Acum am un meeting, dupa care bag o banana si ma duc la gym, in cautarea timpului pierdut.....ca de trainer nu mai vorbesc, ca fetele care sunt pe acolo acum nu ma inspira absolut deloc. Niste aia intepati si plini de ei.....plici!
maru spune:
caro, eu nu am nici o vina, buflea a inceput!
eu azi am sa dau o fuga in chinatown, ca visez de o saptamana la o ciorba de peste (si o execut in we)