North America: Moarte Kilogramelor (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

ala eu, ala eu!

La raport!

Pai ieri am dat-o in bara cu alergatul...simteam ca nu pot sa respir cum trebuie si am lasat-o balta pe la km 6. Ce ciuda-mi era...Dar de maine incerc iar sa ma tin de 9.
Mancare...cum tuna si fulgera!Adica alandala rau de tot!
Dar sportul face bine la moral..dau cu incredere sperand ca intr-o zi sa-mi placa ce vad in oglinda!
Voila de la mine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu baremi nici nu am mai trecut pe aici, ca mi-e . Dar eu am o scuza, ca nu am inceput inca regimul care ma va aduce la kilogramele dorite, mai lucrez inca la capitolul ordine in viata.Cu toate acestea, de munca si de stres si mai ales de nopti nedormite, am slabit 2 kg, adica am 75 acum, dar daca am un pic timp liber... maninc si va citesc si se pun repede la loc. Asa ca, rugati-va sa fiu cit mai ocupata! In plus, am pierdut inscrierea la inot, adica nu am reusit sa intru dimineata la prima ora, ci la trei dupa-amiaza si nu mai erau locuri. Nu-mi ramine decit sa ma duc la primul curs sa vedem daca ma ia totusi sau daca nu a renuntat cineva. Si caut zumba in continuare la orele care imi pica mie bine, ca dansul african si aerosalsa de la facultate nu se incadrau deloc cu programul nostru. Daca nu, ma apuc acasa, youtube sa traiasca si mai am exercitiile de la Olga! [pe care le-am facut uitate intr-un sertar, fix doua luni m-a tinut entuziasmul atunci!]

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Eu raportez inca un kg. Deci am ajuns la 150 lb, 68 kg. Inca 3 si arat silfida.
Auzi Maru dar noile greutati si floricele sau purcei punem in lista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

m-ai pierdut in translation, Olga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

In ce translation te-am pierdut Maru?

Pai in lista de pe prima pagina nu punem si greutatea actuala? Ca eu de cate ori ma uit zici ca-mi pierd pofta cand vad tot 70. (cu purcelusii si florile era o gluma. Purcelusi in dreptul celor ce pun kg si floricele la cele care au pierdut)

Mergi la inceput

aaaaa, sa ma bati daca am inteles prima data.
cand ai scris greutati, m-am gandit la greutatile alea de la gym sau cele de la antrenamentele de into ale lui fiu-miu

da,da, am sa pun noile greutati si cu ceva de premierei
cool ideea cu purcelusii

deci va astept la raport, ziceti-mi noile greutati!
158lb la mine, da maine neata, dupa we, nici nu vreau sa stiu cat o sa arate cantarul

Mergi la inceput

pus pe prima pagina, da nu ma bateti, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Maru, pune-ma si pe mine cu 90kg (nu stiu in lb ca ma zapacesc) ca atat mi-a aratat azi cantarul si sunt tare mandra de mine

In weekend am fost cuminte, vineri seara ma cam luase valu (a se citi mirosul) ca am avut in casa ispita (pizza aburinda si calamari ) dar am rezistat tentatiei

Dar nu vreau nici porcusor nici floricica, cine a mai vazut frumusete de 90 de kg ???? Gaseste asa ceva neutru care sa ma motiveze.

Bravo Olga !!! You're my hero ! Tinta mea e 70, la 68 sunt fotomodel !

Ma duc la culcare ca maine o iau de la capat

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mai raportez si eu aproape 1kg pierdut sau omorat !!

Totul e sa continuam tot asa.
Pana la Pasti o sa fim noi-noute.

O sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ma laud si eu cu -1.6 lbs.

Mergi la inceput