North America: Moarte Kilogramelor (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Olga, ce zici tu acolo , zici bine, dar trebuie sa recunosti ca suntem complicate noi femeile.
Niciodata nu suntem multumite de felul in care aratam. Nu pot spune ca sunt grasa acum, dar cum am zis, burta e si ceva aripioare dizgratioase.
Stiu ca se vor contura frumos, in timp, si tare as vrea sa ma mentin asa cat mai mult posibil, dar am perioade cand ma ingras..., adica ne ingrasam, caci facem amandoi la comun, cu sotul. Si perioadele de dieta la fel si apoi ne simtim bine in pielea noastra.

Uite asta e telul meu, sa ma simt bine in pielea mea! Am perioade cand sunt ok si perioade cand nu pot sa ma privesc in oglinda si sufar!

As vrea sincer sa fiu impacata cu mine, dar nu e usor!

Chapeau pt. taria de care dai tu dovada! Sincer! Pe toate planurile nu numai la subiectul asta.

BDW Sotul sigur nu va avea amanta grasa! Rotunjoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Eu nu pot alerga. Si asa mi-e de ciuda! Si in liceu eram alergator la viteza nu la rezistenta. Cred ca ma plictiseam de fapt in draci sa dau ture.
Saptamanile astea daca-mi pleaca barbatul nu cred ca mai prind timp sa fac sport. asa ma enerveaza cand intrerup ca iar trag dureri cand reincep.

Maru faina faza cu educatoarea. Vezi chiar si tu ai zis ca era o femeie frumoasa, nu conteaza ca a pus cateva kg in plus. Frumusetea e cu mult mai profunda decat celulitele si vergeturile. Eu sunt clar pt principiul sa slabesc ca sa fiu sanatoasa si sa am o conditie fizica buna. Ca la imediat 40 chiar nu ma intereseaza sa fiu manechin. Am alte prioritati.

Delphinutza nu am zis grasa. am zis cu "forme". Asa eram si eu sigura de al meu ca-i plac scandurele si am tot fost scandurica. Acum am realizat ca de fapt lui ii place sa am un pic de fund si sani. Aripioare am si eu naiba sa le ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Olga, la mine a functionat WW acum 7 ani. Slabisem peste 30-35 lbs. Am ramas insarcinata si am pus la loc cu varf si indesat. Secretul este sa te tii de program, sa scrii in jurnal ce mananci si sa nu trisezi. Si ai o saptamana buna, in care slabesti 2-3 lbs si una proasta cand pui pe tin sau est in platou, te intorci la jurnalul saptamanii in care ai slabit si te dai pe brazda. WW nu e o dieta, este un mod de viata.
RamonaJ, am sa dau un ochi pe Spark, dar nu uita ca WW se bazeaza tot pe hipocaloric pana la urma. Ca te aburesc ei cu punctele... punctele alea se aclculeaza in functie de nr. de calorii, nr de grame de fibra si nr de grame de grasime de serving

de ex:
o chestie care are 100 calorii, 0 gr fibra, 3 gr grasime valoreaza 2 puncte
o chestie care are 100 calorii, 4 gtr fibra so 3 grame grasime valoreaza 1 punct.
Nr de puncte admisibile pe zi se calculeaza in functie de o gramada de factori: greutate (bineinteles ca asta are ponderea cea mai mare), sex, varsta, tip de munca (sedentara,fizica) etc. De pilda, eu acum am un allowance de 24 de puncte pe zi plus 35 de puncte bonus pe saptamana (adica ma aduce la un total de 29 puncte pe saptamana). Si ideea e sa consumi cam: 5 servings fruits and vegetables, 1 milk, 2 oil (uleiuri sanatoase, gen ulei de masline, sau uleiuri continute in nuts), 6 glasses apa, 2 lean protein. Deci un meniu echilibrat.
Eu am tot luat-o pe aratura pana acum ca nu m-am tinut de jurnal si am tot scapat boii pe aratura. Plus stress-ul de rigoare. Care e undeva, pe la etajul 30? (hehehe, la 30 am eu biroul. Auzi Maru? Cu vedere spre SV, vad si CN tower si lacul pana la Hamilton)

PS: am mancat banana si am luat-o la trap in mall: sa-i caut lui fiu-meu ala micu un tort si la farmacie. deci iar am sarit gym-ul grrrr
Mancat apoi: 1/4 piet de pui, copit in sos de soia, cu o mana de fasole verde facuta la aburi. Urmeaza marul (adica fructa, nu prietena noastra Maru')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

pai da, caro, baga cutitul in inima si il si rasuceste!
eu vedeam Queen's Park, dar ne-au terminat renovarile si sunt iar la cusca cu lumina artificiala!

deci zi tu, cum sa te mituesc eu sa imi faci si mie un cd cu PX90?
a, si cand vin sa vad privelistea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

pai da, caro, baga cutitul in inima si il si rasuceste!
eu vedeam Queen's Park, dar ne-au terminat renovarile si sunt iar la cusca cu lumina artificiala!

deci zi tu, cum sa te mituesc eu sa imi faci si mie un cd cu PX90?
a, si cand vin sa vad privelistea?

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

pai de ce nu vorbesti domne, clar? s-a facut... ti le pun pe cd-urim, ca tot le am in format mpeg....da' sa nu te astepti sa le primesti maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Caro, poate tu te-ai invatat cu sistemul asta WW. Mie mi se pare mult mai "straightforward" sa ai de-a face cu calorii, de aia sint infocata cu Spark. Altfel nici eu nu ma pot tine de reguli din astea precise gen Monti, deci nici nu-mi bat capul cu ele. Am incercat Atkins, dar nu mi se pare ca poti trai mereu in felul ala.
Cu Spark da, ca maninci obisnuit, doar mai putin. Daca tot numeri calorii dupa o vreme incepi sa prinzi si singura unde-i momentul sa te opresti. Faptul ca vezi clar acolo pe ecran ce si cum iar ajuta. Plus ca poti contoriza si workouts, cu tot cu caloriile consumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

olga, cat de frumos ai scris tu...azi am ajuns si eu la sala numai ca sa ma cantaresc. un cantar arata 162, altul 166 care e si greutatea initiala, dar nu acolo m-am cantarit si prima data. chiar sa nu fi functionat monti deloc sau cantarul e de vina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Felicit fetele care au slabit!!!

Hop si eu sa raportez 5 lb. pierdute in doua saptamani de cand am inceput sa-mi numar caloriile din nou

Olga

Andreea,eu cred ca e cantarul de vina

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

bagat Zumba aseara

bestial
pai daca invat eu miscarile alea, macar pe jumate, nu ma paraseste barbatul nici intr-o mie de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salutare! Gata, m-am intors dintr-un weekend lung in Minneapolis. Nu am timp sa citesc din urma, dar felicit pe toate cele ce au slabit! La job s-au adunat 1000 de chestii cu care sunt in urma... Eu nici nu m-am mai cantarit, ca de vineri incoa' fiind in vizita, plus duminica ziua mea, nu putui tine regimul. Ba duminica s-a lasat si cu tort so... De azi inapoi pe baricade. Eu nu slabii nici sapt. trecuta decat un pound, deci trebuie sa existe o mobilizare mai serioasa din partea mea:) O saptamana buna va doresc si sporuri!

Mergi la inceput