Fiul regelui MihaiI?

Fiul regelui MihaiI? | Autor: alevin

Link direct la acest mesaj

Haladuind pe coclaurii netului, am dat peste : www.zonainterzisa.ro/index.php/dosare/219-interviu-cu-dieter-stanzeleit-presupus-fiu-al-regelui-mihai-i" target="_blank">fiul regelui Mihai I.
Habar n-aveam ca exista,dar nu cred ca e adevarat. In plus asa seamana povestea asta cu povestea Anastasiei, fiica tarului Nicolae...
Voi ce credeti? E posibil?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Ei, eu nu cred asa ceva.
Daca ar fi fost vreo farama de adevar tot ar fi "transpirat" ceva, si mai ales pe vremea lui "Ceasca" pentru ca atunci era chiar util sa denigrezi Casa Regala.

http://verze.ro
simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alevin spune:

PAi asa ma gandeam si eu.
Dintr-odata apar tot felul de mostenitori, printi si printese de care n-a auzit nici bunica.
Desi sincer mi-ar fi placut sa existe cu adevarat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Eu cred ca spune adevarul.Nu i-ar aduce nici un beneficiu sa se dea drept altcineva.Exista sansa sa fie deconspirat...si atucnci si-ar face si mai mult rau.Nu e vreun muritor de foame ca sa aiba nevoie de ...asemenea artificii.Exista si oameni..cu o istorie ce iese din tipare...Imi pare rau ca a trecut prin atatea,sincer.

Mergi la inceput

Omul e pur si simplu mitoman. Presupusa lui mama, Nerissa Lyons a murit intr-un spital de psihiatrie in 1986 fiind debila mintal, nicidecum nu a fost omorata de nemti.
Nu i-ar aduce beneficiu? Crezi ca o bagatela sa te cheme Hohenzollern-Veringen? Si sa ti se spuna Alteta Regala?Sa fim seriosi...

Mergi la inceput

Eu nu cred ca la varsta lui (,si din ce am citit despre el)...mai are asemene bucurii iluzorii.Cu ce incalzeste pe cineva...ca i se adreseaza lumea altfel?Omu ...a muncit o viata...si a realizat totusi ceva,nu e chiar un pierde vara care sta cu mana intinsa...si tipa in gura mare ca el e de spita regala...doar ca sa-i arunce oamenii o privire.Mie asa imi pare.Si da,...simpul fapt ca regele si familia sa nu vor sa faca acel test de ADN...ma face sa cred ca se tem de acel test si de asta nu vor sa-l faca.Daca eu imi schimb numele de familie in Kennedy...cu ce mi-ar schimba asta...ecuatia vietii mele,cu exact nimic.Cei care nu au pic de substanta doar...pot avea asemenea placeri,sperante.Cand muncesti si realizezi ceva...cel mult te distreaza astfel...de "lucruri".Mie nu-mi face deloc impresia ca face parte din acea categorie care vrea doar atentie.Daca lumea e plina de mincinosi...asta nu inseamna ca suntem cu toti mincinosi.Asa gandesc eu....

Mergi la inceput

Delia, daca eu as veni maine la tine si ti-as spune ca sunt fiica ta (- sunt mai in varsta decat tine) si ti-as cere sa faci un test ADN, ce ai zice? In plus as face cererea asta prin intermediul ziarelor. Ai fi de acord?

Mergi la inceput

Alevin,...daca esti mai mare ca mine, in nici un caz nu l-as face.Dar daca ...eu as avea un copil in lume....si sansa ar fi una la o suta de trilioane ca acel copil sa fie in viata...si sa ma caute,si eu as stii de existenta lui,...ca doar l-am facut,l-am vazut....nu as nega acel test in primul rand pentru inima mea si apoi pentru ziare,imagine,istorie sau mai stiu eu ce.

Mergi la inceput