Gravidute&Mamici de IASI (110)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

iulia .. mersi de cafea, si mie imi place iarna.. dar sa fie zapada asa cum e azi ....
vanesa ... si eu am luat tot de panza... finuta noastra a avut de lemn si nu mi-a placut deloc ... asa ca ma alatur lui iuliasi inca ceva .. poti sa il iei si in concediu.. il strangi intr-o geanta

Bun noi asera ne-am distrat ff tare: pe straduta noastra sa facut derdelus... ghiata de nu puteai sta pe picioare... si veneau tot felul de soferi cu masini tari, taxiuri si se infarteau de numai numai... 3masini erau sa intre in masina socrului meu, 1 in masina noastra deabia scoasa de la reparat,2 in gardul nostru... si inca cateva care sau intors... de daca se dau vitezi asta e... am fost si am luat 6 pungi cu sare si am dat pe strada ca nu era de gluma ... nu de alta dar stateam cu grija la masinile noastra ...
Deci cred ca fac cerere sa ii cer lui NIchita decontarea pungilor de sare si nisip... si munca patriotica facuta asera
Iar ia prins pe astia nepregatiti... asta e

azi cred ca fac un pic de ordine prin casa, ca iar e vraiste ...

o zi buna va doresc

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Ani.........ce plimbareti sunteti! Bravo voua!
INESA...........e in spital in continuare! Fata se pare ca a luat STAFILOCOC AURIU din spital/1 I-au iesit 2 bubite: la gura si la fundulet! I-au luat analiza si in 3 zile are rezultatul! E pe antibiotic injectabil! E f frig in salon! SE pare ca au racit amandoua.... Era terminata!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ani, am uitat ca am carat si cu noi patutul in concediul.....

Inutsa, multa sanatate Biei.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela10 spune:

buna..fetelor si bine v-am gasit!astazi m-am inscris pe forum,si eu sunt din iasi si maine intru-n a 14-a saptamana...am mai avut pina acum 3 sarcini pierdute si sper din tot sufletul ca de data asta sa fie OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

LA MULTI ANI PE ANUL ASTA...
Nu am mai intrat de ceva vreme...lipsa timpului...
In general suntem bine, a inceput si la noi perioada perlutelor...zilele trecute a fost intepat de o insecta(nu stim ce)in urma careia a facut o alergie urata...ne-am dus la spital ,hidrocortizon... perfuzie...eeee treaba, nu asa...acum e pe tratament si maine ma duc iar la doctora sa il vada.
A invtat sa foloseasca mous-ul si isi deschide singur calculatorul, pune muzica , filmuletele lui....joaca ZUMA...

Alina... m-am speriat si eu citind despre isprava lui David, bine ca l-ati gasit repede...

Dastefa...FELICITARI pentru reusita...sa va traiasca sanatoasa si frumoasa micuta

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Dastefa felicitari,refacere usoara si mult laptic.sa-ti traiasca printesa

Daniela bine ai venit alaturi de noi

Inutsa multa sanatate!!!

Am si eu o intrebare la voi: stiti cumva cum se da indemnizatia,adica pe luna in curs sau pt luna precedenta?

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ella, precedenta, la fel ca si alocatia
pe febr.o sa iti dea si echivalentul a 2 zile din indemniz.si alocatie..

Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.... ca eu sunt inghetat tun...

Acum astept sa vad cum va fi Stefy, ca noaptea asta a tusit de vreo 4 ori....

daniela10, bine ai venit la noi. Sarcina usoara si bebe sanatos. Sa dea DD sa o duci pana la capat.

byu, multa sanatate lui Casi. Si eu am trecut cu Stefy prin asta si fara cortizon nu a mers, dar apoi a fost ok, insa trebuie sa o feresc cat pot de piscaturi, ca reapare .....

Ella, vad ca ti-a raspuns Kriss.

Kriss, voi ce mai faceti?

Ralu, tu pe unde mai esti? Scoate nasucul... boticul alintat... l-ai ascuns de zapada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

IULIA_STEFY multumesc pt .
DANIELA10 bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos la termen. La ce dr mergi?
Raceala mea e pe terminate.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

daniela10, bine ai venit la noi. Sarcina usoara si bebe sanatos. Sa dea DD sa o duci pana la capat.... scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderatorsi sa apara fara intarziere

Iulia , mersi de cafea... mi se par foarte practice patuturile de panza

Inesa sanatate multa tie si lui Bianca... sa scapati repede
Byu... sanatate multa lui Casian,si Darius a fost piscat de ceva sapt trecuta, dar nu a fost nimic grav... doar niste bubite care le-am tratat cu apa mentolata

noi asera ma iesit la zapada... Darius sa tras de 4 ori cu saniuta dupa care sa dat jos si a luat-o la picior, ii pplace tare mult in zapada ... am avut si paznic.. pe Blecki catelul nostru .. care nu la perdut din ochi
in rest eu am facut un pic de curatenie prin casa ...nu stiu de unde atata praf

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput