Gravidute&Mamici de IASI (110)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

Mi-am adus aminte ca mai am o intrebare. Unde se gasesc haine pt gravide? In max 2 sapt. nu o sa mai incap in pantalonii mei. Deja se vede burtica si nu vreau sa port pantaloni care nu imi mai sunt comozi.

14+

Vanessa, eu haine de gravida nu mi-am luat in mod special, tot ce am special de gravida sunt niste blugi din aia cu burtica, ca cei vechi ma deranjau si oricum e frgi afara sie taaaare bine cu cei care au burtica.Din astia gasesti (si multe altele) la un magazin vis-a-vis de Billa, pe colt la blocul acela, pe partea cum te duci pe llinia de tramvai inspre piata unirii.Clemence parca se cheama magazinul.

In afara de asta, magazinele HV Street mai tin hainute dragutze de gravide (este unul in iulius mall, in locul fostului O'Neil, unul in nicolina) aprox fata in fata cu mag Mogaldeatza...pe-acolo..

Eu insa m-am descurcat f bine cu rochite de la Zara copii, de 13-14 ani...acum depinde de conformatia corpului tau, mie mi-au venit perfect si unde mai pui ca sunt si mai elegantzele si le poti purta si dupa!

Lorex - 33+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Sa-ti traiasca grasunica Dastefa! Refacere rapida!

Lacra...............multumesc de raspuns! Nici eu nu sunt de acord cu educatia spartana! Mai bine pedepsit si ffff rar o palma la fund( la ce incapatanat e al meu....)!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna fetelor
Felicitari Dastefa pt. grasunica!! refacere usoara!

perl,eu am avut indic.de la oftalmolog, dr.Daraba, cabinet undeva pe str.arcu.nu se indica, dar am rugat-o expres. ma refer la dr. daraba cea in varsta, nu fata ei.
intreaba si dr.tau ginecolog poate iti recomanda pe cineva
nu cred sa fie cabinete agreate si altele nu..adev.o dai dr.ginec.la internare.

Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello la toate fetele.
Dastefa...felicitari pt Miruna,sa iti traiasca scumpetea si sa fiti amandoua sanatoase si frumoase
Eu am facut analizele.dublul test si toxoplasmoza.Din fericire pt mine analizele (RH,Grupa sanguina,HIV etc) au iesit mai mult decat bine,si rezultatele pt dublul test si toxo le voi afla peste 2 sapt.Insa am fost mirata de ceva.Dr mea mi-a scris pe trimitere "IGM/IGG Toxoplasmoza" pt care am platit 90 lei.Voua tot asa v-a recomandat?
Am fugit,ma duc sa sarbatoresc cele 14 sapt implinite astazi

14+

Viitoare mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna seara

Dastefa...felicitari pt Miruna,sa iti traiasca scumpetea si sa fiti amandoua sanatoase

Vanesa eu mi-am luat hainute de graviduta,,, de la un stand din Poduros ... nu am intrat in moll sa vad de haine pt gravide

noi suntem bine, ieri am fost intr-o plimbare pina la Manastirea Voronet si apoi la parinti... azi am stat in familie...dupa o duminica de plimbare, aer curat si joaca multa Darius sa trezit la 10... si noi am fost trezi de la 7 dar eu am mai lenevit langa strunf... am rasfoit niste reviste
- in rest nu prea am facut mare lucru la ce frig e afara nu iti vine sa iesi....... vreau sa vina caldurica

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am vorbit cu dastefa, e binisor. Abia asteapta ziua de maine sa i-o aduca pe Mirunica la ea... Ca dupa operatie era cam ametita... Important e ca sunt bine amandoua.

De Inutsa si Bia inca nu stiti nimic?

vanessa, eu am ales patut textil, din considerentul ca de la cateva luni incep sa se invarta in patut si la cel din lemn, nepoata mea tare mai dadea cu capul de el... si l-am ales pe asta si a stat in el pana pe la 2 ani si jumatate cand i-am luat pat mare...

perl, eu am avut recomandare pe bune, ca am avut probleme cu coloana si cu mama recomandarii pana la urma am nascut natural....

Ani, lasa sa fie frig sa mai crape virusii astia, ca asa s-au mai inmultit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

DASTEFA sa iti traiasca fetita. Sa fiti sanatoase amandoua.
O sa tragem maine dupa-amiaza o fuga prin oras sa vedem ce magazine mai gasim deschise. Partea nasoala e ca abia dupa ora 6 putem sa mergem si atunci destule magazine inchid. O sa vedem..
BTZ_OVI dr ti-a dat sa faci imunoglobuline M si G pt toxoplasma. Asa am facut si eu, dar rezultatele au venit in 6 zile.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Mihaela, felicitari mamico! Refacere rapida.
Miruna, bine ai venit! Sa fii sanatoasa si papacioasa!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte, ca e asa frigut, dar ninge asa frumos... ca in povesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Vin si eu la o . E foarte frumos afara . Parca am fi in povesti.
Azi mai studiez pe net patuturi si dupa-amiaza mergem prin magazine.

14+

Mergi la inceput