Gravidute&Mamici de IASI (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata!

La mine.....am terminat perfuziile dar nu sunt imbunatatiri. Ma duc astazi si la un homeopat sa mai incerc si altceva ca m-am saturat de antibiotice. Oricum, uracioasa infectie!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata! DESPRE NOI

MATEI:
Se ridica singur pe orice obiect: masa, pat, olita etc! Marge pe langa pat, masa! In 4 cutreiera toata casa! Si e un mic agatator! Cum te prinde in zona tup pe tine!!!!

DAVID:
Ii zice fratelui "Patei"! Scotoceste peste tot! Deschide frigiderul si si spune "mancaie", dar sa fie ce vrea el: pitza, peste! Intr-o zi a gasit in cautarile lui un tub de super glue pe care l-a capsat cu dintii! A venit la mine cu limba lipita de dinti si 2 degete sudate! Noroc ca o patisem si eu cu vreo 2 saptamani inainte! Asa ca am bagat acetona- e singurul dizolvant! Si da-i in gura sa-i desprinzi limba, da-i pe degete! Va da-ti seama ce clipe.... Cu toate astea e tare poznas si mereu mereu descopera ceva nou!

Fug ca am doi cacaciosi mirositori!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna...
Iulia...este vb de vaccinare antitetanos(rapel)antidifterica(rapel)si antipertusis tot rapel si se face intre 30-35 luni...

Alina da ce de treaba ai.....

Cristina sarcina usoara un continuare si Ami

LA MULTI ANI BIANCA ANTONIA

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am revenit!

Moldoveanca.........cum e la casa?! Ce mai face Vladut? Mai lucrezi? Hai ca ai de recuperat!

Cristibun........un pic si vine Ale! Cu cine nasti (am inteles ca faci cezariana)? Greu ca tati e pana tarziu la munca! Va fi mai grelut cu doua, dar nu imposibil! Si apoi fetele sunt mai cuminti!

Ella........ma bucur ca a fost bine! La multi ani Biancai!

Lacra......trece si boala! Ati trecut voi prin mai multe si mai grele! Mai demult spuneai ca esti din Ct! Ce fain!!! (sau mintea imi da rateuri?!)

Emma.......ce rau imi pare ca nu e bine nici acum! Sa-ti povestesc ce am patit noi cu cel mic! Din nastere a avut conjunctivita la ambii ochi! Eram neobisnuita findca David a fost imaculat! Timp de 8luni i-am facut tratamente peste tratamente! La un ochi a trecut in primele saptamani, iar la al doilea trecea si reaparea! i-am pus Nettacin, Karamicina si Tobrex! De Revelion am mers la nasi la CampuLung si la intoarcere am facut un ocol pe la Suceava la Sf Ioan! Am pus pomelnic si ne-am inchinat! Cand am venit acasa secretia s-a subtiat, deja deschidea ochisorul dupa somn-inainte era "sudat" si a trecut DE TOT! Noi mai credem si in minuni! I-am povestit pediatrei de ultimul tratament (ii pusesem picaturi apoi am trecut pe unguent) si ea a zis ca ia trecut ca am mers la Biserica!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

CAP.NOU

Mergi la inceput