Gravidute&Mamici de IASI (110)
Raspunsuri - Pagina 15
iulia-stefy spune:
Azi sunt -17 grade.... Va ofer o
fierbinte si va doresc o zi usoara.
Alina, mihharo, ii dadea lui Albert tratament homeopat, si eu i-am dat Stefaniei si daca tii "regimul" fara cacao, menta, musetel.... si altele, chiar isi face efectul.... Acum intrebam pentru o prietena, al carei puiut are otite repetate... si poate homeopat scapa de ele.
Ca tot intreba Inutsa, Stefy a scos doua servetele sa-si stearga nasul si eu o intreb de ce doua, ca doar nu ai doua nasuri la care ea imi zice..... "ca am doua din astea la nas" si-mi arata narile.... 

Anilansa spune:
Buna dimineata
iulia, mersi de cafea... si Darius cere 2 servetele tot timpul... dar nu scoate perlute doar imi arata nasul![]()
Aly... la mine sta soacra la partier
deci vine la noi fara telefon
... dar nu e poama acra![]()
![]()
Bun... asa cum am zis am fost la parintii mei... pe la 4 eram la ei... si darius a inceput harjoana ... la 6.00 a venit sotul si Darius ne-a facut "pa-pa" fara nici un fel de gest ca ii pare rau ca ramane la bunici ... iar am plecat la cumparaturi
dar de data asta am fost si ne-am inoit cu ... cu o sponsorizare de la bunicu si cu niste bani de la noi am luat un lcd![]()
Darius sa distrat de minune la ai mei... sa jucat, a papat... si apoi a stat cu noi pina la 10.30 pina am montat lcd![]()
Azi dimineata Darius avea un pic nasul infundat ... speram sa nu fie nik grav... acuma se uita la desene
va dorim o zi buna
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
byu spune:
Buna
Iulia ai o smechera mare...
Al meu ne paraste si vb cam asa"mami a vv, a mi acaja, tati a baie fatse caca....da nana" o convorvire telefonica cu nana...traducerea....."mami se uita la tv, eu sunt acasa si tati....se intelege.Am crezut ca intru in pamant cand am auzit
s-au poate vreti sa il intrebati cum fuge el....raspunsul v-a fi ca ...el fute tare ![]()
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
alynta27 spune:
Salutare!
Byu...........dar ce perlute!
Ani.........sa-l stapaniti cu placere!
Pe Matei nu l-am mai pus la san azi noapte! Il tineam un pic in brate pana readormea! Azi sunt putin mai odihnita! A mancat dimineata la 6 san! E deja mare sa suga de 4-5 ori pe noapte.... Copii de la o varsta nu mai papa noaptea!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:
Neata!
M-am saturat de frig!!! Cand vin temperaturile OK oare, ca trebuie sa iesim...
aly distractie mare pe David, din cate se vede!
lacra
amuzanta Stefania! Am impresia ca la Sf.Maria e medic homeopat.
alina sa folositi cu placere LCD-ul! Darius e haios, stie ca la bunici ii e bine de asta va facea "Pa!" fara nici un stres ![]()
byu
copiii chiar spun lucruri trasnite 
Daca tot veni vorba de homeopati, aveti idee unde pot gasi remedii homeopate? Am cautat la mai multe farmacii dar nu au.
Eu fac ce fac ziua, dar nu mai ajung sa lucrez la dizertatie. Ma invart toata ziua in jurul Biei, iar seara cad lata la 11 , pan la 6-7 cand ma trezeste Bia, si tot nu ma satur de somn, inca imi revin dupa neodihna din spital .
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 5 luni
bebelusha in burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
aeperju spune:
Oooo cum sa-l fac simplu? Bbbrrrr doare rau de tot. SI asa diluat in perfuzie ma pisca bine de tot darmite facut asa simplu. BBbbrrrrr! Ciprinolul e mai usor decat ce fac eu. Din pacate diseara e ultima perfuzie ar la mine imbunatatiri ioc.
Emma si Andrei (21.09.2007)
byu spune:
Cine a zis ca se face asa simplu Cefortul.....im se face cu xilina si iv in dilutie su ser fiziologic....
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
kisstherain999 spune:
Remedii homeopate se gasesc la farmacia Sf. Lazar (peste drum de fostul RC Star, jos pe scari, lnga patiserie) si la o farmacie de la parterul unui bloc de peste drum de gara internationala (partea cu troleul nu cu tramvaiul, pe strada de la Sp de recuperare inainte)
senty_mary spune:
BUNA SEARA MAMICI SI BURTICI DE IASI!!! VA ROG SA MA TRECETI SI PE MINE PE LISTA. NUMELE MEU ESTE MARIA, DPN 04.08.2010, IAR MEDICUL CARE MA MONITORIZEAZA SE NUMESTE OANA NEUMANN. MULTUMESC SI SA DEA DUMNEZEU SA AVEM SARCINI USOARE SI BEBEI SANATOSI!!!!
mihamora spune:
Bon soir!
S-a mai domolit frigul, ies si eu de la hibernat 
ce tare e Stefy 
A inceput si Casian cu perle
e super!
O sa avem ce ne distra de acum.
Ani - felicitari pentru achizitie, poate avea nasul infundat de la aerul mai uscat de peste noapte.
Mihharo - vino sa ne mai povestesti de Albert.
Alynta - ce fain ca se joaca bunicul cu baietii, apoi e randul soacrei. Ai deja baiat mare daca nu mai papa noaptea.
Emma - multa snaatate!
Kiss- multumim de informatii.
Senty_Mary - bine ai venit! Sarcina usoara!Mai zi-ne data nasterii si UM sa te treaca fetele in listuta. La ce spital e dr. tau?
Trebuie sa scrii repede vre-o 10 mesaje sa treci de moderare.
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE