Gravidute&Mamici de IASI (110)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

vanessa, cand am nascut, mi s-a parut oribil s anu ma pot imbraca cu hainele mele, dar apoi am inteles de ce... Nu toata lumea e curata ca tine, acolo vin si tigani... cumplit de imputiti unii dintre ei si plini de tot ce vrei... si tinand cont ca un copil de cateva ore are imunitate zero, nu se risca sa aduca fiecare ce are de pe acasa, la boli si alte cele, ma refer... Stafilococul nu ai cum sa-l eviti... daca e in momentul ala in maternitate il iei... de pe manerele de la "capra" pe care te urci sa-ti faca igiena, de la baie de ... de unde nici nu te gandesti... acolo vin tot felul de oameni... Eu m-am ferit cat am putut si l-am luat amandoua... si la Stefy a rabufnit abia la 11 luni, desi figuri si febra ne-a facut de la primul vaccin de la 2 luni cu febra 40.5.... Cap[ul sus. asa cum a zis si Alina, trebuie sa te pregatesti psihic pentru asta... La mine a fost prima data cand stateam in spital. Cat am fost copil toate tratamentele mi le-au facut acasa si venea asistenta si acum mi s-a parut capatul lumii cand m-am vazut singura la spital... Dar daca privesti lucrurile latfel... ca te-ai dus acolo sa te intalnesti cu minunea vietii tale... si ca nu o sa stai decat cateva zile... e ok... Stii cat te deranjeaza atmosfera de acolo? Pana nasti... apoi nu te mai intereseaza altceva decat puiul...

Mergi la inceput

Ani, dimineata la 6.30 cand am plecat eu la serviciu termometru arata -27 grade....

byu, bine ca sunteti bine...

Emma, dar ti-a facut antibiograma sa vezi la ce reactioneaza? Si eu am avut infectie urinara cu E-coli si dupa antibiograma mi-a dat tratamentul si a fost ok... Acum depinde si de microb si de organism...

Inutsa, la deshidratare nu aveai ce face, fara perfuzii si asta nu se poate decat la spital... Bine ca acum sunteti acasa...
Mie dr Posturor mi-a facut o impresie proasta... Inafara de urlete... no comment. Iar cand mi-a zis ca are clavicula rupta mi-a zis-o de parca era ceva ce nu se mai poate repara in veci... si pana a venit medicul meu si mi-e explicat peste vreo trei ore... am zis ca inebunesc... Eram intr-o stare.... NIci nu vreau sa-mi mai aduc aminte de femeia aia... Un cadru medical nu se poarta asa...

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte si ma duc sa ma incalzesc. Am stat in frig vreo 30 minute si sunt... sloi.... Mama lui de RATC... sunt -28 grade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

iulia mersi de ... stiu e oribil afara...dimineata in masina au arata -30... cica diseara sunt -19.. vin vremuri mai bunicele
aepeju, multa sanatate
inutsa, nu am iesit din casa zilele astea.. poate revine vremea la grade mai convenabile si iesim..

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata. Vin si eu la .
Deja devine complicat cu gasirea unei pozitii bune pt somn. Unde gasesc si eu o perna de aia speciala pt gravide ( la un pret ok)?
Sper sa se mai incalzeasca vremea, ca m-am saturat de atata frig.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Salutare
mamaaaaa ce frig e...cum va descurcati cu vremea asta?

Of Inuta....e greu... sanatate

Alina, eu am fost cu el si mi-a zis ca nu sunt de operat, chiar daca mie imi pare ca abia respira uneori ....mai astept pana in vara sa vad ce se mai petrece si apoi ii mai fac un control...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am copii cu personalitate!
David mananca cand vrea, Matei a cazut de pe pat zilele astea, merge in 4!
Mai bine cu mucii! In rest stam in casa! Tati e omul care ne aprovizioneaza!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Alina, ma bucur ca sunt mai bine....

perl, primit PM. Modific lista....

Mergi la inceput

Perl, te-am trecut in listuta, dar la bebe n-am stiut ce sa trec... E baietel sau fetita?

Mergi la inceput

Azi e ceva mai bine....

Va ofer o si fug....

Mergi la inceput