**Buburuze de 2009 in actiune(4)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

si un site foarte fain unde poti sa-ti creezi propria pagina-album-jurnal, cum vreti; mie imi pare rau ca nu stiu engleza, altfel n-as fi stat pe ganduri...

www.totsites.com" target="_blank">bagati un ochi! merita!

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

gata,am si net si cipil culcat si pot sa ma forumizez
Noi avem urmatorul program de nani:
6:30-12:00 terorici cu diploma
12:00-15:00 bagam somn de frumusete
15:00-20:00 partea cu nr.2 de terorizat populatia
20:00-20:30 papam si iubire maxima in brate la mami
20:30-6:30 somn de voie

orele de papica sunt astea:
7:30 multtt lapte
10:30 mancare+putin laptic
15:30 mancare+laptic la discretie
17:30 mancare
20:00 lapte la discretie

carinablanca multam,dar cu masuratorile voastre sigur la 8 lunite ca o ne intreceti.Si teroriciul meu ar sta mai mult in brate,dar ii cam tai macaroana..incerc sa o fac atenta in alta parte,sa o atrg in diferite activitati si pentru cateva minute bune deja a si uitat ca cerea in brate
bamsy si el n-o sa aiba ochi decat pentru terorista,nu cuscra ? Cred ca-i o scumpa asa nervozici cum e ;azi i-am dat mamaliguta cu branzica de-a ei,un galbenus de ou,putin unt si 1 lingurita de iaurt si a fost nebunie curataadica daca era dupa ea ar mai fi halit o portiesi sar'mana pentru retetabun de tot
lisa ce domnisorica eleganta avem acolo
lavinia off,mama lor de dintisoripupam dulce pitica sa nu mai fie maraici.La budinca am pus un ou intreg(fara coaja)dar crud.Dar de ce dati vina pe mine?nu am ridicat doua degete ieri
cuscra felicitari pentru "ravasul"din pamperseu nu la-m gasit nici acuma pe cel al lu' noru-tastiam de ce te iubim noi atatadragoste mare pe teroristii astia doisi stai ca a gadilat-o masa-mare un pic in cur si nu vroia sa mai stea,ca dupa alea 12 kg ,mai exact dupa virgula mai era ceva

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Mergi la inceput

picky ce faceti?cum a fost la dr.?cum e Stefi?

Mergi la inceput

fetelor, ajutati-ma cu un sfat:
Naty refuza laptele cu cereale; banuiesc ca-i din cauza laptelui praf, asa ca ma gandesc sa folosesc ceva din comert de 1.5 grasime; e ok?

ref la program:
10-10.30 trezirea
11.30 fructe
13-14 nanita de pranz
16 trezirea
16 - 16.15 legume pasate si supa cu branzica, ou, carnita in functie de zi
19-19.30 cereale cu laptic, azi iaurt cu banana si biscuit
20.30 oleaca de somn
21.30 trezirea
harjoana, baita, laptic si la 23-23.30 nanita
in rest tzatzica la discretie

nu-i pot modifica cu nici un chip ora de culcare, chiar daca sarim peste somnul de la 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mai, ce mai dorm puiutii vostri, la noi e jale, a doua zi in care nu a avut decat un somn, de la 10.45 la 11.30 , mi se pare f putin pt varsta lui.
Azi am hoinarit prin magazine, am luat cateva decoratiuni pt petrecere si ingrediente pt tort, vreau sa fac in wkd tort diplomat (scuze Dana, dar nu ma pot abtine), Lisa, te bat la cap daca nu stiu ceva
Picky. ati venit de la medic? Cum sunteti? Doamne ajuta sa fie totul bine
Lavi, ai avut ce recupera, nu gluma Offf, bine ca nu a patit nimic Rares, cred ca te-ai speriat, am patit-o si eu cu Vladut pe la 7 luni. Sper ca e mai bine, si trece si maraiciul.
Bamsy, multumim de reteta, suna bine, o sa o incerc. Eu i-am dat mamaliguta cu branzica de vaci si cu iaurt, ii place.
Ciorbita de pui o fac asa, taie pieptul de pui bucatele si il fierb, separat fierb orez, cu ceapa intreaga, cu bucati mari de morcov si cartofi, cand e aproape gata mut carnita in oala de legume si le mai fierb, adaug rosii intregi cu suc de rosii. Si e gata, numai buna sa pape puiutul.
Carina, eu am scapat de tinut in brate sau cocosat dupa pitic abia cand a inceput sa mearga singur, acum e mult mai usor
Emanouela. felicitari, e bine ca a adormit puiul singur, tot asa sa o tina
Dana, multumesc de cafea, eu o pastrez si o beau maine
Ramona, super mesajul de la Bianca, sa ne mai scrie. fetita dulce
Lisa, votez Anusca scumpa
Alic, multumim de link. Cred ca ar trebui sa facem toate odata ca sa ma motiv si eu
Nu stiu ce sa te sfatuiesc cu laptele de vaca, eu stiam ca nu se da pana la 2 ani, dar totusi daca il folosesti doar pt cereale poate nu o fi bai. Am vazut ca exista ceva de la Humana pt 1-3 ani.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

ma mai bag repede la o mica forumeala ca mi-a venit si soata acasa si o sa vrea si el la pc
alic eu ca sa ajung la programul asta am avut chin si jale cu mandra,ca intr-un fel i-am cam impus orele de nanita de cand era mititica si acuma pot spune ca are si ea un program cat de cat ok si sper sa o tina asa in continuare.Ai schimbat marca de cereale?poate asta e problema,si daca le-i schimbat si tot nu ii plac atunci e laptele praf.Maimutica mea,cu toate ca baga Nan in ea,cand il amestec cu cereale mi-l scuipa.Asa,ca contrar principiilor ca nu-i voi da lapte de vaca pana ..hattttt..mult timp de acum incolo,i-am luat lapte la cutie cu 3,5% grasime si se bat "turcii" la gura ei.Sau poti sa incerci mai multe tipuri de lapte praf si sa vezi pe care ti-l accepta
anna buna reteta de ciorbitapai as manca si eu nu numai fi-mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, pai sa stii ca de multe ori gatesc pt Vladut si mancam si noi, mi se pare destul de greu sa mai gatesc separat si pt noi, asa ca ne adaptam cu mancare de regim

Ce o fi facut Picky, ma gandesc numai la Stefi, sper ca e bine. Fetele, daca aflati ceva despre ele sa dati de veste si aici.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Am terminat si noi cu baitza, e in pat la carusel, sper sa adoarma repede
Daniella vezi sa nu uiti sa pui balsam, sa fie moale si catifelat cand il scoti Si Denis a inghitit eticheta? tre sa fiu si eu mai atenta, al meu a avut azi treaba cu staniolul de la bomboanele de pom
Alic multumim de site-uri, cele cu exercitii le studiez cat despre celalalt l-am salvat si cand am chef ma bag, deocamdata greu fac fata si cu voi la ce limbarnita aveti
Mama cris de la 6.30-12 treaza teroriciu? chiar ca ai nevoie de mult , aia da si cum rezisti, eu abia ma trezesc la 12, am zis ca tre sa trebuie sa-l trezesc si eu mai repede macar la 11!
Cris ai vrut sa zici piticu nu? eu inteleg ca e frumos ca o fetita dar totusi e cu puta...n-am inteles cu ce am dat vina pe voi? sorry da sunt blonda
Alic si Rares si-a dereglat somnul, el pe la 22 era la somn, dar acum de cand cu dintisorii adoarme mult mai tarziuEu din lapte cu 1.5 ii fac branzica, cred ca e ok, eu i-as da, dc nu ar manca cu lapte praf.Dar n-ai incercat cu laptic de la tine?Supa i-o ingrosi cu branzica si ou, sau pe langa legume ii dai branzica cu ou?
Anna-mama sa stii ca m-am speriat foarte tare, pana acuma n-a mai cazut niciodata, nici nu i-am zis la sot ca ma caftea una buna!
Mersi si de reteta de ciorbita de pui, am sa incerc zilele urmatoare, numai cred ca o sa o dau pireu ca noi nu stim mesteca inca!
Picky sper si eu ca sunteti ok!
Cuscra multi de la ginerica pt voi, inca e treaz si acuma iar s-a dereglat cu somnul!

Mami fericita de printisor Rares Florin

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Stiti ce facem noi la ora asta? Maia e in tarc se joaca si eu jos pe covor pe langa ea butonez. Azi mi-a dormit de la 12 la 14 si mi-a mai adormit pe la 20 si la 22 fresh si de atunci ma tine tot intr-o poveste si o joaca mantreb poare pana la ce ora?
A si cazut saracuta, pe gresie, si-a facut o vanataie la spranceana, asa tare mi-a plans, m-am cam speriat, chiar ma gandeam azi cand am citit de Rares ca a cazut din payt ca noi inca nici o picatura, uite ca ne-am ales si noi cu una, chiar nu stiti ceva crema pt. lovituri?
alic multumim pt. site-uri , nici la Maia nu-i plac cerealele, depinde de zi, uneori le mananca, alteori nu, habar nu am de ce, i-am luat toate tipurile cu lapte, fara lapte,are fite ce mai , in seara asta le-a refuzat
anamama notat reteta, pare buna, asa doarme si Maia
crisnici nu ma gandesc ca ar insela-o pe terorici, la ce scumpica e ea, mai greu si la ce bine se-nteleg ei , ce branzica i-ai pus in mamaliguta, calcica?
dana multumesc de explicatia legata de sfecla,o sa-i fac si eu, am primit sfecla bio, legat de titi, asa eram si eu, acum stau ceva mai bine
laviniap oare ce se-ntampla cu bebeii nostri, de nu dorm la ora asta?

ma duc totusi sa-ncerc sa o adorm, ca nu mai pot, imi cade capul pe tastatura

noapte buna!

picki ceva vesti?

mami fericita de Maia Riana (13.05.2009)

http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg

Mergi la inceput

Bamsy, deci si voi sunteti pasari de noapte

Lavinia, asa de tarziu ne trezim si noi; probabil ca daca ne-am trezi cu noapte-n cap (cum face terorista), seara am pica lati; dar asa...acu de ex Naty deja face nani, dar eu inca am niste ochi cat cepele
ref la lapte, nu-i dau cu de-al meu ca nu pot stoarce atata cantitate...doar la inceput am procedat asa;
si eu ii fac branzica din 3.5 grasime, asta inseamna oare ca pot sa-i dau linistita?
aa..oul sau branzica i le pun in supa pe langa legumele pasate; iese bun

Cris, felicitari pt asa program, desi la ora de dimineata nu prea te invidiez
in privinta cerealeleor, e al doilea tip, pana acum i-am dat orez de la nestle, acu i-am luat gris (porumb, orez si topioca) de la milupa; si sunt f bune la gust

AnnaMama, merci pt raspuns; si eu stiam ca nu e voie, dar pana la un an..de-asta am intrebat

Mergi la inceput