**Buburuze de 2009 in actiune(4)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am culcat si eu terorista asta mica,care nu vroia nici nani si nici bibelejoaca frate daca se poate,cat mai multa joaca

picky...........merge contul

anna......eu stiu ca esti modestadar lasa ca arati bine eu in scaunul de masa o leg cu centurile ca nu se mai poate

serialbastre.........spor la invatat

cuscra.........acu' daca dispar unele vicii,care sunt alea la care creste procentul..bidon gol zici,nu?pai las ca o sa ti-o arat si cum da iama in sectorul cu bidoane si toata casa e plina de zici ca e centru de colectare peturi cuscra-tu avea un BB si il manca rau in partea dorsala sa il ia si pe ala BB Curv..ideea e ca mai are si alte 2 telefoane

picky.........pai daca nu-i iei si la fata o tastatatura sa butoneze si eanormal ca trage la a ta pitica ce haioasa e [:-))))],hmmm,cred ca vrea pe tarasa ca o asteapta un gagiu si tu mamica rea nu o lasi la intalnire

bamsy....bunnnn meniul crd ca o sa-i iau si eu la pitica iaurtel cu fructe de la nesttle si zici ca ti se par neastamparati...iti spun eu ca sunt terminatori cu diploma piticutii astia

picky...asteptam cumintele pozicile si sper sa nu fie nevoie de un kinezist

alic.........felicitari pentru dintisorul cu nr. 6si urmatorii sa iasa fara durere

ramona......buna,ce faceti fetelor?

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Gata baita, acum nani, si sper ca pana dimineata

Eu infulec un mar, ca a o foame in mine.....dar deh...sotul vrea sa slabim asa ca ......am zis ca maine seara le dau copiilor lui tot fructe, ca asa a zis el mai zilele trecute...ca vor manca si ei ce mancam si noi...adica dimineata o mare, ptr ei un pahar cu apa ...gata cerealele de ciocolata cu lapte...la pranz un gratar fiert/uscat, cu legume fierte ...iar seara fructe ....gata friti cu maioneza, spaghete, crochete de branza...pulpe de pui in fritoza...deh ...e criza nene...Iar al meu mi-o intoarce acum...ca cica in weekend avem voie sa mancam spaghete ...deci sa vedem cat il tine cura asta...

Daniela...asa e ma, nu am specificat..deci de luni..de luni de zileeee

Yioanna a mea azi noapte s-a trezit pe la 1 am pus-o la san, a mai dormit cu noi in pat, apoi am mutat-o la ea in patut si pana la 7 nu s-a mai trezit...apoi am pus-o la san si mi-a dormit pana la 9 ...iar ue ca mama dusa ce sunt, m-am trezit din ora in ora asteptand ca fiica mea sa se trezeasca ... Legat de vitamine, chiar nu stiu ce sa iti zic

Serialbastre, Daniela legat de fier, o sa intreb si eu pediatra..da uite am citit in revista care imi vine lunar acasa(despre bebei luna de luna) ca intr-adevar de pe la 6 luni bebei au nevoie de Fe, ptr ca cel care il ia din lapte san/biberon, este scazut.. dar nu scria ca trebuie sa ii dai vitamine, ci trebuie sa ii dai bebelui in fiecare zi o bucata de paine, care poate fi unsa cu unt/margarina...Dar oricum o sa intreb si pediatru, sa fiu mai sigura.

Annkkaa offf nasol ca nu a mers treaba...si mai nasol cu job-urile...eu chiar sper ca luna asta imi vei da o veste cum ca macar sotul si-a gasit de munca...uite eu ma rog ptr voi si va tin pumni Incearca sa nu disperi, ca mai rau iti faci tie si celor din jur, mai ales vorbaretei mici.
Legat de ridicatul capului, cum ai facut?! Eu i-am facut masaj, si inca ii fac dar nu se vede nimic schimbat ..inca...oricum cand incep sa o masez incepe sa imi planga...nu prea suporta sa o ating...iar despre datul din cap in semn ca "'nu" nu mi se pare nimic grav...e ceva nou ptr ea si amuzant...si acum stie cum sa imi arate at cand s-a saturat de papica
Sotul tau e asa dragut...uite vezi merge pe faptul ca iarna e de stat in casa, numarat banii si facut copii...
Despre bb2...eu una m-as apuca si acum de el/ei(ca vreau si gemeni) chiar daca am cezariana...aici dupa 6 luni de la operatie poti sa ramai insarcinata...eu una aveam curajul asta si la 3 luni dupa...dar la mine nu vrea sotul......si totusi eu as vrea sa fie o diferenta mica de varsta intre bebei
Felicitari ptr "bravo", "pai" si sa bata palma" ...cred ce e o dulcica

Cris felicitari ptr ridicatul in picioare...Gata de acum numai asa o sa iti stea

S-a trezit...asa ca tatzi

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun*****Stefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona.P

...

..............

mami fericita de Bianca Maria (11.06.09)

* * * * * www.youtube.com/user/biamona#p/a" target="_blank">Filmulete cu Bianca * * * * * Atat a crescut pana acum fata noastra * * * * *

CHIULANGIOAICOOOOOOOOO....

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap
meu scump primul Craciun Revelion-1 Ianuarie Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

buna seara.........
Am scris azi un mesaj dar s-a apucat de bodoganit guritza si gata cu el...nu l-am mai trimis..asa ca profit de faptul ca sotul e la fotbal de fapt acu` e cu baietii la o bere,fata e la mama si eu am terminat mancarea...ciorba de pui,tocanita de cartofi orez cu legume si ciuperci si prajitura cu crema de lamaie....nu-mi vine nici mie sa cred ca am fost asa de harnica...cred ca e ceva in aer..ca pana la patru am sta cu fata apoi a venit mama si sotul am mancat si noi am mers la noi acasa...am fost la sport o ora juma si m-am apucat de treaba.....brrrrrrr...nu ma recunosc...
Cred ca sunt cea mai toanta mama sau cel putin asa ma simt.....
azi Eva a refuzat mancarea..la masa de 10 de fructe..mama ea care rupea 150 in 3 minute..adica suc de fructe cu cereale...azi facea..ptiu..ptiu..brrrrr..si se stramba apoi radea....a facut asa toata ziua..greu a izbutit taica`su`sa-i dea 60 de lapte...plus ca a fost necajta...eu stiind ca are toane am lasat-o fara sa o fortez ca doar daca vrea ea mananca......si m-am multumit s-o iubesc s-o tin in brate sa ma joc cu ea.....mai un ceiutz,mai o gura de apa..dar nici apa...
mama e medic si a vazut ca ceva e in neregula.....i-a examinat gatul si i-a luat temperatura..fata 38.5 si rosu in gat si tusea.....de fapt ea tuseste dar are si crize de plans de ciuda de ma mir cat poate.....sper sa fie de la plans..nu ceva viral...fetitza unor prieteni a avut viral si a facut febra si rau..sper sa nu..ca nu s-au vazut....
Sunt tare necajita...pana acu` nu a facut niciodata....nimic....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Seara buna de la o chiulangioaica !

Picky...tare sotul tau cu acesta cura de slabire,dar mai tare esti cu "meniul " copiilor (stiu ca e o gluma ).Acum nu sunt carcotasa sau ca eu as fi experta in diversificare....dar treaba cu felia de unt/margarina(cea din urma in special) mi se pare un pic .Eu una cred ca este un pic prea devreme...Si sotul tau ... ...din cate imi amintesc el are deja 3 copii (Alessia si inca 2...) sa mai faceti inca unul sau chiar gemeni ....cred si eu ca-l sperie un pic gandul (si nu e cu rautate ce am zis... )

Alic...felicitari pt dintzucul nr 6!!!

Cris...da ce-ai tu cu barbac`tu daca vrea stiva de telefoane?Vazut Miru care vrea direct in doua picioruse...Despre ce magazin spui ca e in C-ta?

Annkkaaa...."aaa si a mea vorbareata are in repertoriu azi.."pai-pai".. Am invatat sa batem "bravo" si palma cu tati" - felicitari puiului mic!!! Al tau zice sa stai acasa cu folos...pai folosul nu e deja bb1?! lasa ca stiu multe femei care nu au asteptat 2 ani de la cezariana pt bb2....si eu ma gandesc oare cand voi fi pregatita sa-mi impart dragostea,grija si timpu pt al doilea bebe....cu toata ca mi-l doresc....

Serialbastre ... spor la invatat!!!

Ema ... vb altei fete de pe aici...mai am de vizionat la galeria sotului...dar superbe pozele!E fotograf sau e aparatu super tare? Mai ai cercelusu in nasut?!Mi se pare foarte...shic

Daniela....pupam un artist care face desene cu mobs

La multe lunite inainte Serban Alexandru, buburuza de Buburuza

Bamsy ... da` are bateriile super bune de-ti atata treaza!La noi dupa 3 ore...nu ne mai intelegem de nici o culoare

Ana_mama ... vazut mersul lui Vladut la 9 luni...ce viteza avea el...

Pup fara suparare si celalalte fete...dar asa-mi trebuie....toata ziua va citesc,dar nu apuc sa scriu....iar seara...nu mai am dispozitia necesara,sotul vrea si el la calc. ... mandra ma doreste si ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

buna fetelor1ma primiti si pe mine in club?din afara se vede asa de frumossssss!piky multumesc de invitatie e super ......dar cum ma inscriu in club?apropo sa stii ca si a mea trage tot din premergator asta de vreo 2c .3 zile.. am facut evacuare a

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

repede ca nu stau,ca am o groaza de munca...sa ne vedeti:
http://www.youtube.com/watch?v=7HaCrET5tmw

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Noapte buna!!!

Tin sa precizez ca Maia a papat 260 ml lapte!
O noapte linistita va doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna mamici si bebici!
Mi-a fost dor de voi de toate! MI-a clacat Pc-ul si acuma merge cum merge sper sa pot scrie ceva si sa recuperez! Noi suntem bine, tot asa ne trezim noaptea, si nu stiu motivul, asta este ma obisnuiesc si cu asat, daca mi-a fost prea bine, a sosit vremea sa simt ca am si eu bb cum zic toate cunostintele mele, ca prea bine mi-a fost.
Am ce recupera ca iar ati avut limbarnita [bang bang]...merg sa citesc din urma!
Cuscra ma bucur mult ca ne-am vazut, mi-a mai trecut umpic dorul...dar tot n-am apucat sa vb mai multe si sa ma bucur de noruta cum trebuie asa ca astept sa va tineti de promisiune si sa veniti la noi!
Anna-mama ms mult de tot pt meniu, mi l-am salvat si am sa culeg mai multe idei de acolo...aaaa bineinteles ca nu am facut ca si acolo
Bamsy voi cum stati cu trezitul noaptea?
Cris sa nu crezi ca-s zgarca aruncasem cartofii pai inspre tine nush daca i-ai prins, acuma dc ti-i trimit sunt deja expirati . Maine incerc reteta de budinca de gris, abia astept si am sa pun si ou si dc se simte din nou rau la burtica clar nu-i mai dau...ce fel de lapte ai folosit, din comert?
Hai ca trimit asta repede si revin pana nu se restarteaza idiotul asta
Va

Mami fericita de printisor Rares Florin

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

mai, fetelor, nu pot sa ma abtin sa nu scriu, voiam sa ma bag la somn, dar ma mancau degetele sa vad ce mai faceti

Alexa, bine ai venit, cu drag va primim, pe tine si pe prichindei, in club. Scrie-ne datele voastre pt listuta si te asteptam sa participi la discutii. Am vazut ca si pe buburuza ta o cheama Stefania, mai avem Stefaniute frumoase aici
Lisa, am vazut frumusete de Anusca, are un zambet Maine ma mai uit odata cu sonor, ca acum doarme lumea si sunt pe silentios
Bamsy, stiam eu ca Maia e fetita cuminte si papa tot lapticul Sper ca doarme bine la cata energie a avut azi!
Ramona, si un pupic daca ne trimiti ne bucuram ca sa stim ca sunteti ok. Ce mai face Biencuta?
Eumada, sanatate multa Evei. Sa ne tii la curent. Ne rugam sa fie bine puiuta. Nu te invinovatii, e greu sa te prinzi repede ca are febra piticuta, nu avem prea mare experienta de mame, mai ales daca puii nu au fost bolnaviori...Ai fost tare harnicuta
Picky, sper ca Stefi face nani cumintica in noaptea asta! Eu iti urez succes pt bb 2, o sa vrea si sotul, mai lasa-l putin
Cris, cata energie are Miru Pai si eu il leg acum ca nu mai tine.
A mai descoperit un sunet Vladut, face un rrr din gat, zici ca e porumbel, azi toata ziua a mers prin casa, face asa si danesaza
Alice, felicitari pt dintisor , si noi tot cu 6 suntem.
Dana, las ca vin ei si dintii si apoi sa vezi muscaturi

Azi am facut tort diplomat, reteta de la Lisa, sa vedem ce o iesi, abia maine seara pot sa-l verific.
Gata, ma bag la somn, noapte buna sa aveti si toate buburuzele sa fie pazite de ingerasi

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput