MONTIGNAC (130)... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 21

melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Rivali,kefirul il fac din lapte si niste ciupercute "facatoare" de kefir. Le-am primit si eu si de atunci nu mai cumpar iaurt ![]() |
Zi-mi de unde ca as face si eu acasa.SI fica-mea e amatoare de kefir.
FAina integrala mai bine de la plafar...ca aia de la supermarghet...e cam colorata.In rest de acord cu tine!!
Siiiii....LA multi ani pt pitica!!!

Monnvas spune:
La multi ani, Stefana, pusior de Puisor! Si mamicii... intoarcere usoara la lucru!
Azi am facut si eu "pandispanul Rodica", e bestial
Monabella, 7 kile in 3 saptamani??? Vreau si euuuuu!!! (mai am 3 kile) Felicitari!
Andanii, vrei sa facem user comun, ca sa nu ramana tot greul tabelului pe tine?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

melany72 spune:
Fetele, sper ca sunteti la sport.Eu azi fac pauza.
Mi-am propus ca saptamana care vine deoarece sunt tura a doua la servici sa alerg 30 min acasa pe banda si apoi sa traversez parcul spre servici...adica jumatate din distanta.
Imi pare rau ca nu am un pedometru ca sa vad cam ce distanta parcurg.Oricum sub 2 km nu sunt.Deciiii...ajung tot la 5 km pe zi plus ca trag si aer curat in piept.
Am facut clatite pt casa...nu va ganditi la montignace..pt ca nu sunt.Eu am inghitit numai una.
Dr Oz zice...puteti sa mai gresiti din cand in and, nu o luati ca sfarsitul dietei.Ci ca un punct de inTUarcere...la dieta.Asta nu inseamna sa gresesti in fiecare zi....
O duminica placuta!
Ne vedem maine la raport.

rivali spune:
si eu am gresit si ieri si azi cu cate jumatate de pahar de cola(nu am putut sa ma abtin)
azi am mai mancat si 2 patretele ciocolata 85%
la panz am papat praz cu masline. este ok?
ieri am cumparat tarate nebio -zic asta pt ca pretul a fost f mic 2 ron kg. Sunt ok? mi-am mai cumparat linte si naut sa vad ce fac cu ele.As vrea sa fac si eu humus dar nu stiu de unde sa iau tahina,unde as putea gasi sau cum altfel sa fac?
maine dam raportul?
o zi buna !

puisorul spune:
Multumesc mult fetelor pt urari
Deci ieri si azi am avut multiple abateri asa ca norocul meu ca maine nu pot sa dau raportul
Melany, frumoase planuri ai. Ciupercute pt kefir pot sa iti trimit prin curier daca vrei dar cred ca daca deschizi un subiect la sectiunea de bucatarie sigur sunt fete din Bucuresti care au. Mai este pe culinar un subiect cu kefirul, mie o tipa de-acolo mi-a trimis.
Rivali,tahina gasesti in Carrefour sau la vreun magazin arabesc. Dar fara tahini nu poti face hummus
Noi maine dimineata purcedem spre Budapesta asa ca mai "auzim" pe miercuri cand va fi si prima zi la noul job Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

rivali spune:
citat din mesajul lui inapreda Dulciuri: eu maninc numai ciocolata cu 85% cacao (o data la 4, 5 zile dar maninc una intreaga ![]() Gina lu' Ian (23 martie 2009) Ian, Impecabilu' lu' tata :-) |
inapreda uite ce am gasit
"Numai smochinele,caisele si prunele uscate au un index glicemic mic,dimpotriva curmalele si stafidele trebuie evitate. Fructele uscate pot fi mancate la micul dejun cu cereale sau la sfirsitul mesei.Ele sunt in mod deosebit indicate inainte, in timpul sau dupa un efort muscular in timpul unei activitati sportive. Consumate cu migdale pot de asemenea sa constituie o gustare foarte energetica, al carei IG este foarte mic.."

melany72 spune:
citat din mesajul lui puisorul Multumesc mult fetelor pt urari ![]() Deci ieri si azi am avut multiple abateri asa ca norocul meu ca maine nu pot sa dau raportul ![]() Melany, frumoase planuri ai. Ciupercute pt kefir pot sa iti trimit prin curier daca vrei dar cred ca daca deschizi un subiect la sectiunea de bucatarie sigur sunt fete din Bucuresti care au. Mai este pe culinar un subiect cu kefirul, mie o tipa de-acolo mi-a trimis. Rivali,tahina gasesti in Carrefour sau la vreun magazin arabesc. Dar fara tahini nu poti face hummus ![]() Noi maine dimineata purcedem spre Budapesta asa ca mai "auzim" pe miercuri cand va fi si prima zi la noul job ![]() ![]() ![]() Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Noul target...ajutat de Montignac si P90X |
Era si normal sa te abati cu petrecerea copilului...
Credeam ca mergi la Budapesta la control...deci miercuri treci la munci, cu cine va sta copilul?
Eu nu am cont pe culinar, deci ar trebui sa ma bag si acolo...si mi-e ca nu mai ies...dar o sa citesc poate de una din Bucuresti pe care sa o apelez.E prea complicat cu curierul...
Merci.
Rivali, habar nu am de masline cu praz...praz e sigur ok.Maslinele ca sunt si ele ok.Tahina e si la Metro.Taratele sunt ok ca pret, asa sunt ele ...mai ieftine. Sa le si folosesti, da?

rivali spune:
da spuneti-mi pe unde in Metro sau Carrefour se gaseste . La ce raion? sa ii spun soatei unde sa caute ca el nu are rabdare sa caute iar eu nu reusesc sa ajung

inapreda spune:
Multu' fetele pentru raspunsuri.
Puisorule, sa-ti traiasca puiul; scuze pentru intirziere
Rivali
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

andanii spune:
BUNA DIMINEATA
AVEM CAPITOL NOU AICI
poftiti la scris va rog frumos
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"