MONTIGNAC (130)... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 20
ymca spune:
La multi ani Stefanei si din partea mea si sa va distrati frumos de ziua ei!
monabella, ce rezultat enorm de frumos! superb! si succes la scadere in continuare!
simonia spune:
multumesc monnvas, dar nu asta caut. era ceva interactiv, erau grupate pe 'legume, fructe, lactate, carne, conserve, etc.... si aveai posibilitatea sa bifezi ceea ce ai mancat sau aveai de gand sa mananci si ti se calcula nr. de calorii.
multumesc oricum pentru amabilitate.
rivali spune:
la www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/" target="_blank">asta te referi?
Puisorule, La Multi Ani piticeitale !
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Ai incercat un ceai antiadipos? Sau verde? Sau prune? Sau, zilnic, un iaurt de baut cu 0,1 % grasimi? Succes! |
Beau ceai, apa...nu verde sau adipos ca am amintiri groaznice...ideea era ca nu inteleg la acelasi tip de mancare, la cantitatea de apa/ceai/cafea la fel eu reactionez asa.Am mai facut o tura de 3 zile sa reverific si tot asa...asa ca azi am luat din nou dulcolax!
melany72 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Te admir pentru vointa si determinare; tine-o tot asa! Gina lu' Ian (23 martie 2009) Ian, Impecabilu' lu' tata :-) |
Ina am atins pragul de 50 km pe banda in aproape 3 saptamani!!
MAi am o gramada din ce mi-am propus.
melany72 spune:
citat din mesajul lui puisorul Melany, ce mai zice Dr.Oz? |
Sunt bulversata...citesc, vad ca stiu o gramada din ce zice el, dar cu aplicarea e mai greu.
Deocamdata ma pregatesc psihic de partea din carte in care zice cam cum si ce la regim...am ajuns la hormoni, creieras , glande...grea prelugrarea mancarii...
melany72 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rivali
eu acum am milli 0%si l-am luat din Auchan dar cred ca se gaseste si la Carrfour sotul ma tot bate la cap sa nu mai beau prostiile aste cu 0% ca au o gramada de amidon in ele si nu numai (nu stiu la ce altceva se refera) Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) |
Desi Monti asa recomanda eu zic sa treceti peste a manca iaurt degresat ...sunt mai rele decat cele semi degresate.
MAi dati cu google, mai cititi ca sa nu fac eu reclama aici...
melany72 spune:
citat din mesajul lui rivali la ea nu poftesc asa tare ca la o cola.Aseara a mai venit cu o ciocolata dar m-am facut ca nu o observ, rezist Dar cu cola este mai greu pt ca eu dimineata cand ma trezeam imi puneam un pahar si il beam in fata calculatorului era "cafeluta" mea pt ca eu nu beau cafea. Nu stiu cu ce as putea-o inlocui (tinand cont ca ingrasa si nu este nici sanatoasa) as avea nevoie de ceva dupa noptile nedormite sa pot sa rezist ziua treaza . |
Nu mai bea cola.Mai bine cafea, daca nu-ti prieste ia decofeinizata, e placebo efectul garantat!
Hai ca tin pumnii!!