MONTIGNAC (130)... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

ziua buna slabutelor si frumoaselor
ce e cu moralul asta jos???? ia, hai, sus nasul!
eu am avut o zi de cosmar asa ca am apucat sa mananc doar o portocala si un iaurt 0%.
mai aveam niste almette dar nu cred ca mai apuc sa o mananc, poate acasa.
nervi de otel tuturor de mamicilor cu dinti in curs de iesire. noi avem 4 la mandra, vad inca 2 dar nu face chiar urat la ei. ca la ala mare suntem deja la nivelul de iesit aia definitivi
beton masa de coca cola cu porumb
gata, cica fug inapoi la munca. o zi exceptionala si de acum inainte!

Spuneti-mi, va rog, si mie ce marca de iaurt /brinza cu 0% gasiti voi si in ce supermarket? Eu in Bistrita nu am gasit DELOC!!!
Avem asa: Plus, Billa, Kaufland si Carrfour.

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Eu iau Zuzu, mi se pare singurul cat de cat gustos. Branza dietetica gustoasa inca nu am gasit, dar ma amagesc cu o cutie de Lacteea o data pe saptamana. Cred ca se gasesc peste tot.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Monica,eu ii faceam fetitei mele aceste fursecuri http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/18507/Retete-montignac-Fursecuri-cu-caciulitza-/ dar fara ciocolata. Ai incercat sa ii faci aerosoli? La Stefi au functionat si e aproape dusa laringita si mai ales fara Biseptol

Inapreda, cu ciocolata nu e mult dar e mult deodata. Adica mai bine 2-3 cuburi pe zi decat o cioco intreaga deodata. Si cioco cu 85% are totusi peste 600 de kcal .

Puisorule am cam scapat de muci. I-am pus 2 picaturi de colargol si a dormit binisor azi-noapte. Azi i-au mai atarnat un pic lumanarelele, dar muuult mai putin, asa ca maine cred ca incheiem captolul. Alte medicamente nu i-am dat, ca nu avea niciun alt simptom.

Cat despre cioco... permite-mi sa ma dau exemplu... am avut zile in care am mancat cate una pe zi (e adevarat ca nu mai simteam nevoia de 3 mese) si am dat jos la fel de bine. Asa ca nu-i bai.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Monica,eu ii faceam fetitei mele aceste fursecuri http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/18507/Retete-montignac-Fursecuri-cu-caciulitza-/ dar fara ciocolata.

mai PUISORULE tu ma omori pe mine cu fursecurile astea...chiar azi o sa merg sa-mi cumpar fructoza...am gasit la un magazin cu 14 lei/juma de kg dar am evitat sa cumpar tocmai ca sa nu am in casa toate ingredientele pt. a face dulce...pt. ca sunt sigura ca o sa mananc prea muuult

M-am uitat pe reteta. Nu e cam ne-monti combinatia unt cu faina integrala? Ca asa sunt si biscuitii pe care ii faceam io (daca vreti postez reteta, sunt f buni pt copii si poate ma lamuriti cat de mult pacatuiesc daca pap si eu).

Cu siguranta o sa incerc, mai ales ca pare usor.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Eu cumpar branza 0% din Carrefour, e de la Prodlacta, se gaseste la 900 g la galeata sau la 500 g in cutie.

vezi aici cum arata: http://www.smartbuy.ro/brand/PRODLACTA/Produse-alimentare/2?ordonare=crescator-dupa-popularitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
EU cuminte. MAi mult conform, decat ne Monti. DIn pacate, cam putin din lipsa de alimente corespunzatoare. O sa recuperez lipidele/proteinele pe weekend,ca vad ca in timpul saptamanii tot cu glucide dimineata, legume la pranz si ceva anemic seara. Dar oricum, slabesc, clar. Deja sunt sub greutatea raportata si mai sunt 2 zile.
Azi
D: paine neagra+lapte+cafea;
P spanac+branza+ou
C cioco neagra
Gustari- gref
Maine:
D: omleta
P carne +varza
C carne + varza
Sanatate la copilasii bolnaviori.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Cioc, cioc. ma primiti si pe mine? Eu am descoperit de 3 saptamini dieta asta si m-am apucat de ea. Am slabit 7kg. evident n-am avut timp sa citesc tot ce ati scris voi aici dar recuperez eu incet- incet. oricum am devenit mare fan al acestei diete. Dupa ce am incercat tot ce exista sub soare inclusiv numarat calorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Maya,e mai dulce decat zaharul.La retete eu pun jumatate din cantitatea de zahar.

Monica, orice reteta se poate montifica daca combini faina integrala cu taratele in proportii egale, inlocuiesti zaharulcu fructoza sau alt indulcitor si laptele cu smantana dulce diluata.

Ma bucur ca ati scapat de muci, noi nu am folosit niciodata Colargol dar poate incercam la urmatoarea tura de muci . Sigur,vreau reteta de biscuiti. Eu acum ii fac unii cu ulei de masline, faina de secara si caise uscate dar as mai incerca si altceva.

Bee, la ce meniu conform ai sigur luni primesti o

Monabella, bine ai venit. Ce mult ai slabit deja . Monti rulzz

Noi azi ne sarbatorim pitica asa ca voi pacatui sigur cu un pahar de vin rosu si poate o feliuta de tort

si un weekend minunat

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

STEFANA pui de puisorul. Sa fii sanatoasa si fericita si sa ii aduci mamicii tale numai bucurii. Mamico, sa te bucure fetita ta, sa aveti o petrecere frumoasa si reusita, fie ca te abati sau nu .

monabella felicitari ... frumoase rezultate. Spune-ne mai multe despre tine, datele pentru tabelash ca sa te adauge andanii si pe tine, draguta cum e ea.

bee tot asa si mai scoate biciul la noi astea care mai gresim...

Io p-aci conforma dar ieri am mancat o toooooooooooona...dar o tona conforma , azi as vrea sa incerc ceva fursecuri si eu, sa vad daca m-o lasa asta micu' si asta mare

Hai week end frumu va doresc si ne vedem luni la raport...sa vad atunci pe unde scot camasa

www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

LA MULTI ANI STEFANA... sa cresti mare si frumoasa sa le aduci parintilor tai numai bucurii si impliniri...sa-aveti o petrecere minunata

Weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Puisorule sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa! la multi ani Stefana!

Mergi la inceput