Leoaicele DC *(48)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!si sa aveti o saptamana minunata, nu geroasa ca aici, nu-s decat -12 grade!

Eu il am pe Andrei cu gatul in pioneze, cred ca i se trage de vineri de la patinoar, a stat zilele astea pe ceaiuri cu miere si lamaie, si cu Bioparox ptr. gat, l-am dus asa la scoala, caci nu avea febra.Am tot sunat la invatatoare si mi-a zis ca e pleostit, il doar gatul, dar tot n-are febra, dar ca poate ramane si la semiinternat, i-am zis sa-l trimita si la cantina sa manance o ciorbita calda! Diseara mergem la doctorita sa-l si vada!

Annie, prind bine cateva grade in plus de la tine, aici e frig rau!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty , multa sanatate lui Andrei. Ceva poze nu ne mai arati cu el?
Si Bia mea tuseste de ieri, parca si ceva muci - dar putini, acum ma gog sa nu o ia mai rau ac sa o pot duce la gradi saptamana asta ac nu am cu cine sa o tin acasa, colega mea este in sesiune si sunt singura la servici asa ca imi este imposibil sa stau eu cu ea acasa offf si iar offf

Daria , cum se simte Giulik mic? s-a facut bine?

Ioana , pai bine mai, doar asa treci si ne saltuti si nu ne spui nimic de voi? ai gasit servici?

Annie , daaa trimite caldura si la noi ca nu se mai poate, e un frig de crapa pietrele

Gabi , voi cum sunteti? ce fac copilasii?

gasca

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multumim de intrebare,
Raportam nopti petrecute romantic la aspirator aspirand mucii printesei iar acum eu sunt varza. Giulik tuseste de te sperie, eu doar am amigdalele cat doo mingi de baschet

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Daria , multa sanatate la amandoua, refacere rapida. E tare pacatoasa vremea asta, si pe mine ma jeneaza gatul de la frig.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Cata, Katty, Daria, sanatate multa la puii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

bine v-am regasit!
Insanatosire grabnica tuturor mici si mari

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutari de la Polul Nord!

Multa sanatate bolnaviorilor!

Va plangeti de frig..eu ce sa mai spun? De trei nopti avem -26/-28 iar centrala mea a inceput sa faca figurine.Scartaie ceva si face zgomot,ma rog sa ma mai tina macar pana iesim din geruri.
La Catalina in clasa azi au fost 5 copii.
Ieri am facut o plimbare pana la muzica si inapoi(juma de ora dus,juma intors),azi am zis pas la balet caci trebuia sa pierd o ora jumate pe langa sala..pe -18 sau 20 de grade cate sant acu pe afara.Nu ca nu mi-ar place iarna,insa ma incearca o raceala la burta ca mi-a fost frig la picioare dimineata.

In rest,Catalina putin infundata si mucoasa,fara alte complicatii deocamdata,nu lipsim de la sanie in WK-end,indiferent de temperatura( ) ,am inregistrat cantecelul cu nr 3..urmeaza nr 4..ne trebuie tinute ptr cantecele..ne trebuie multe..daca as gasi pe undeva un sac cu bani tare bine ar fi!
Nu am noutati de la scoala,nu stiu ce se mai intampla..asteptam.

Katty,unde merge la scoala Andrei,ca tare bine mai suna ce spui tu acolo..

Ioana..doar salutari?
Nici un cuvant in plus?
Ce face Mariuca zambareata?

VA pupacesc,ma duc sa scot copilul din cada caci e in stare sa stea pana maine dimineata.
V-am aratat ce www.flickr.com/photos/43288043@N07/4265589504/in/photostream/" target="_blank">corabie am facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neata

la noi e noapte, asa de intunecat e afara

Adi....why, whyyyyyy flickr , eu nu pot sa vad pozele, site-ul e blocat in tara asta idioata, sunt 100% sigura ca e mortala

Cum sunt puiutii vostri? sper ca mai bine

Clau are azi dictare :ametitul lu mama, sper sa scrie corect ..tot!

pup u!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ce mi-ai facut Ano..ca stau de o ora incercand sa-mi fac cont prin alte parti sa vezi si tu pozele..:)
Am pus pana la urma tot pe web..insa intr-un album nou.

Pupici inghetati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
S-a mai inmuiat gerul in Bucuresti, tot e frig, dar nu ca ieri!
Andrei s-a refacut incredibil de repede, ieri era ca nou, acum ne pregatim de vacanta!
Adriana, eu am reusit sa vad corabia ta, e superba si foarte in amanunt facuta!
Intrebai unde merge Andrei la scoala, e o scoala normala, cea mai apropiata de casa noastra, dar stiu ce o scoala bine cotata! Are semiinternat, si o cantina unde exista si mancare gatita gen ciorbite, tocanite, musaca, mamaliguta, gratare, dar si sandvisuri gata facute, si clatite, orez cu lapte, ceai, ciocolata calda etc., unde copilul poate manca ceva cald, la preturi normale, nu mai ieftin, nu mai scump ca in alte parti (5 lei o ciorbita, 8 lei felul doi), pe mine ma incanta ca poate manca ceva cald la pranz!
Catutza, o sa pun zilele astea niste poze de la patinoar, deocamdata e prea stufos (am incarcat multe poze, ca sa le ia si protagonistii de acolo), azi maine mai scot din ele si pun sa vedeti voi! Sanatate multa si Biei!
Daria, la fel si voua, multa sanatate!!! Cum e la voi? Tot frig?
Annie, bafta "ametitului" la dictare, sper ca nu te superi ca i-am zis asa, dar mi-a placut si m-a amuzat mult apelativul pus de tine!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput