Leoaicele DC *(48)*
Raspunsuri - Pagina 4
Leditia spune:
Dodolina,multa bafta la Bucuresti.Sper din suflet ca pitica sa nu aiba nimic..si macar in priviinta asta sa fi linistita.
Noi suntem asa cum suntem..Marti vine drita sa-l vaccineze,apoi vom merge la analizele lunare.La 2-3 luni trebuie sa facem analize complete si in rest tratamentul zilnic.I-am comandat si vitaminele din SUA,astept sa vina...sa vad cat mai dau si la vama.Sunt groaznic de scumpe,mai ales ca mai dai o gramada de bani si pe drum.
Voiam sa-i fac si rotarixul,insa drita zice ca e prea tarziu,ca deja e mare..Nu stiu ce sa fac,ca e foarte scump si de aia am intrebat,sa nu dau 7mil si ceva degeaba.Pe prospect scrie insa ca e de preferat sa se faca pana la 27 de sapt..
O duminica placuta si la multi ani celor ce poarta numele sf Anton.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
szivarvany spune:
Mnoah, ca tot mergem la patinoar in parculet
Ledi, copilu` ala frumos din partea noastra. Abia astept sa ne spui vesti bune de la analize si sa aveti vaccinare fara peripetii
Dodolina, sper sa fie un drum de Bucuresti de unde sa vii in sfarsit cu vesti bune
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Aurorra spune:
buna dragi leoaice,ce mai faceti?
Cumm ati inceput noul an?
Daria,dar ce patinatoare priceputa si frumoasa ai tu acolo!
Ledi,da de ce e asa scump Rotarixul,ca noi am dat 2 mil jumate pe el,asa mult s-a facut?! Din pacate insa,asa cu v-a zis si medicul nu-l mai puteti face,doar pana in 6 luni se pot vaccina piticii cu rotarix! Va pupam si va imbratisam si sa ne aduceti vesti bune de la analize!!
Dodo, si pentru voi si va asteptam si pe voi cu vesti bune!
Pupam toate leoaicele si va dorim o saptamana cat mai buna!
Aurora de duracell neastamparat Robert Matei
Ajutor pentru Robi
Robert Matei
Pozici
Mateut
danyalo spune:
Bonjuuur
Am citit de la sf.
Daria- pupam patinatoarea!
Aurorra-
Ledi- strumful si sanatate multa va dorim!
Rotarixul nu se face intr-adevar decat pana la 6 luni ! Si nu e 7 mil. ci in jur de 2 mil a intrebat Edi la Institutul Matei Bals.Din pacate nici noi nu-l facem ca am depasit varsta. Dar poti face prevenar in 3 doze.Sau unul mai bun decat prevenar am uitat cum ii zice in 2 sau 3 doze pana la 1 an si ceva in jur de 2 mil o doza.
Citesc din urma si revin
catutza spune:
gasca
eu am alta problema acum ca fara nu se poate baiatul sefei/colegei mele are rubeola...si normal ca ea vine la servici in continuare problema cea mai mare e ca nu-mi fac griji ca va face si Bia dar imi fac griji ca eu nu am cu cine sa o las acasa offf numai de "bine"
Daria , felicitari patinatoarei mici
Katty , voi ce faceti, cum sunteti?
Adriana , nu stiu nimic dar sper sa reziste in continuare scoala voastra
Gabi , va si sper sa rezolvati cu bine totul
Leditia , te asteptam cu vesti bune
Danny , ce face printul mic? Tu cum stai cu oboseala?
Annie , nu vii la cafea azi?
ma retrag la oalele mele, apoi calcat, baie si tv...si asa a trecut si we asta
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
danyalo spune:
asaa
am citit repejor ca e timpul scurt:
Cata- spor la trebi. Sper sa nu luati nicio boala.
Eu sunt zombie cu oboseala- dorm pe mine. Se pare ca astia pt. a reduce banii taie din ore asa ca am auzit un zvon ca ar disparea niste ore...sper sa nu raman cu catedra incompletaBb mic e mare deja 7 luni jumate un strangar lipitoare( numa-n brate si numa dragalit si pupacit)manca-l-ar mama pe el! Are 74 cm si 9 kg barosan in buna regula.ne luptam cu dintii sa iasa o data ca ne ies noua peri albi pana atunci.
Gabi - spune unde e clinica asta!da-mi adresa pe mess. Eu nu sunt acum dar o vad off line. I-am zis lui Edy sa-m ispui din timp cam pe la cat ajungeti si la cat aveti exact programarea.
Adi- va doresc sa ramaneti in aceeasi locatie si cu acelasi domn invatator!
Anca- ma bucur ca te simti bine!
Annie- la multi ani cu intarziere pt. mamica ta!
Noi diseara facem vaccinul !Sper sa nu facem ceva febra dupa!
I-l facem cu intarziere ca fuseram bolnaviori!
Leditia spune:
O doza de rotarix e 365(vezi sensiblu de ex),se fac 2 doze,prin urmare,vin 7mil si ceva.Si prevenarul o doza e 285 sau ceva de genul(nu stiu exact,ca eu am luat si infarixul si prevenarul si niste kreon si suma a fost mult mai mare),dar cum fac doua doze,le iau pe amandoua,ca ala e vaccinul intreg,nu?(n-ar avea sens sa iau acum o doza si peste o luna alta sau sa nu gas..)In fine,asta e,mi-e al naibii de frica de rotavirusul ala care e foarte pacatos si cum inainte nu ma stresam pt restul vaccinurilor,care nu intra in categ.alora obligatorii,abia acum aflu de una alta..
Marti facem infarixul de un an si prevenarul.Drita zice sa-i facem si antigripalul,mi se par foarte multe deodata..ca peste o luna,trebuie sa faca si priorixul si pana la 2 ani am o lista lunga de alte vaccinuri,plus rapelulurile ..in fine,sper sa nu aiba reactii urate,dar cum vine sa i-l faca acasa,macar stau linistita ca nu se mai imbolnaveste de data asta de nush ce viroza luata de prin cabinet.)ma rog,de la oamenii care asteapta pe acolo)
Daria,e superba Giulik.Ce bine se tine pe patine...Si tu pe unde esti?Nu patinezi?
POZE CU NOI
de David Christian
catutza spune:
Danny , tin pumnii la vaccin sa fie bine bebeloiul .
Cu redusul orelor am auzit si eu dar este vorba despre orele de sport la primar (le vor face invatatorii) si vor dispare clasele de intensiv engleza la gimnazial.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
danyalo spune:
Am scapat de vaccin. A fost cuminte nu a plans doar un pic la sfarsit!
Cata pt. precizari!
Ledi- da... la farmaciile astea mari sunt scumpe dar eu una caut sa iau acelasi produs la pretul cel mai bun . Asa ca am cautat si am gasit.Un pret cu peste 5o de lei mai mic decat la farmaciile din oras.Sincer am ajuns sa ma uit la ultimul leut si sa analizez de muulte ori pana sa cumpar o data!Asta e efectul crizei!
Off cate vaccinuri face saracutul! Cum este el acum? Vesel? Manaca bine?
Va si va dorim multa sanatate!
Leditia spune:
Dany,David e ok momentan.Mai tuseste..s-a innecat intr-o zi si uitandu-ma in manutele lui si in gurita nu avea nimic,am banuit ca or fi ceva secretii pe acolo,desi el nu e bolnav(ma refer la vreo viroza,ceva)In fine,m-a speriat,ca l-am pus pe genunchi cu capul in jos si l-am batut pe spate sa-si revina..In rest,mananca,se joaca,ca un copil normal.Ma ingrijoreaza totusi,ca speram ca dupa kreon sa nu mai aiba burtica asa umflata si tot umflata si mare este..Abia dupa ce -i fac analizele vedem daca marim doza sau nu.
Si eu am cautat medicamente mai ieftine in farmacii,dar zau ca nu am gasit..ba chiar la alea mici,de cartier, am gasit preturi mult mai mari decat la lanturile mari.Langa mine am cam 7 farmacii si daca merg putin pe jos sunt chiar mai multe,dar de obicei am avut surpriza sa gasesc preturi mai mari sau sa nu aiba produsul.De ex,am cautat peste tot kreon de 10000 si nu gaseam...si nah,cand ai nevoie,iei de unde gasesti.Dar pe noi criza ne-a afectat cel mai al naibii,caci barbata-miu si-a pierdut jobul de 2 ori si acum nu-si gaseste..Nu mai zic nimic,ca ma iau depresiile..
O seara placuta tuturor.
Ah,bafta la vaccin...Ii poti da inainte de vaccin 3-5ml de nurofen sau panadol.
POZE CU NOI
de David Christian