Leoaicele DC *(48)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui catutza

Gabi , voi cum sunteti?

noi azi am trecut pe la librarie si am cumparat foarfeci cu model, cartoane colorate si coli A4 colorate mi-a dat soacra stante sau cum se numesc de lalea, frunza si 2 modele de flori asa ca de la 6 pana acum am lipit si decupat

La noi a plouat si azi... dar am plecat asa cu amandoi la logopedie ...nu-mi permit sa piert timpul ...Ei sunt ok pe mine deja m-a luat durerea de cap...asta-i viata.

Insanatosire grabnica la copii bolnaviori.

Cata lasa-mi si mie pe mail modelele te rog ...(lalea si ce flori frunze mai ai)

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabi , acum trimit, nu sunt cine stie ce, eu ace am facut azi acasa am avut model de la o colega lucrat si am copiat de acolo.
sa treaca durerea...si sa nu mai ploua

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neatza, cafea

Katty refacere rapida lui Andrei. Voi nu ati facut vaccinul acela si anti oreon?

Cata , da vin singura...ca al meu sa aibe siguranta ca ma intorc, si Clau are scoala

wow, sper sa gasesc vopsea de oo sa nu fie prea devreme... asta imi trecea in cap acuma lol

o zi faina! pup u all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
Eu acum sunt la munca, Andrei e cu mama acasa!
Annie, ba da l-am facut RRO-ul (ROR, Priorix) la 1 an si 2 luni, dar rapelul de la 7 ani din campaniile scolare nu l-a facut ca nu s-a adus la scoala vaccinul. La policlinica am sunat in toamna si mi-a zis doctorita ca ei nu-l au ca se face doar in scoli.
Dar mi-a zis o mamica , ca chiar si vaccinat/cu rapelul facut ar fi putut face oreion, e posibil, noroc ca are o forma mai usoara, adica umflat-umflat, dar fara dureri majore!
Catutza, Daria, Dodo,, multumim de urari!
Nici la noi nu e cine stie ce vreme frumoasa, dar macar nu ploua!
!!!

Mergi la inceput

Buna dragelor,
la noi e ceata ...si...capul meu doare....

In rest copii plini de viata care ma mentin in forma...cu gradi si terapii(Donu') si descoperirea lumii()

O zi frumoasa si multe

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Bazar general pe DC

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata. Sunt acasa. Mor de oboseala, ieri am avut o zi infecta la servici, azi ne odihnim. Aici e soare si frumos, trimitem si la voi
Giulik insista sa mearga la gradi, mie mi-e de mamicile care nu inteleg ce avem si se vor criza
Dodo, felicitari lui Bogdan pt progrese

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabi , ai primit e-mail?

Daria , cum se mai simte Giulik? refacere rapida

Katty , cum se mai simte Andrei? de luni la scoala?

eu ma pregatesc de plecare, ma duc la auchan sa cumpar de mancare ca e sexy frigiderul meu

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello,
Daria, cum va mai simtiti azi? Tuseste Giulika? Sananate multa!
Catutza, da, am primit unda verde, de luni la scoala, atata doar ca se va feri sa faca orele de sport o perioada! Analizele au iesit azi, a iesit fibrinogenul marit si o proteina, probabil proteina C serica, asta indicand procesul inflamator, peste o saptamana repetam amilazuria, probabil atunci va aparea si pardalnicul oreion!
Dodo, sa-ti treaca repede capul!!!

!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Noi nu suntem bine deloc. Tusea s-a agravat, zic eu ca are laringita fiindca tuseste plin asa si noaptea plange rau cred eu ca-l ustura in piept. Dar tuseste pana aproape ca vomita asa e de urat. Ufff! Am fost azi iarasi la med de fam si ne-a schimbat ospenul cu salbutamol (parca asa-i zice), augmentin si aerius, iar daca peste 2 zile e tot urat sa-i dau medrol. Sper sa-i treaca ca-i tare urata tusea.

multa sanatate tuturor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catutza

Gabi , ai primit e-mail?

Da,multumesc...sunt super...saptamana viitoare o pun la lucru pe educatoarea lui Bodo(care nu face nik la grupa) si vom face martisoare...apoi cealalta saptamana felicitari.
O invadez nu o mai iert macar o zi pe saptamana sa lucreze ceva...nu doar cantec si gimnastica...si cand ii e lene(mai mereu) desen.

Katty a trecut si capul cu un nurofen

Daria

Bazar general pe DC

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput