Leoaicele DC *(48)*
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Pentru autogara de Ct (este pe Dinicu Golescu)
-autocarele pleaca din 30 in 30 min spre Ct.Biletul este 45 la GMS si 50 la celelalte 2 firme.
Daria
Dany
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
hello din nou
Am facut placinta cu branza si acum am bagat oala cu salrmale in cuptor, mai am holul si bucataria de aspirat si spalat pe jos si aragazul de spalat dar asta cred ca ramane pe luni ca azi nu mai pot.
voi?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
![](images/user_woman.png)
Annie80 spune:
Neata, cafea?
am dormit 11-7 si ma doare capu de mor
Va multumesc mult de info
dar vreau mai multe
cu Buc-cta e clar, merci dodo
Dany, cand vin aterizez la 7.35 am....deci expresul ala cu 7 lei suna bine, numai ca eu nu cunosc nimic din bucuresti si tre sa ma lase la punct fix
Taxiuri...stiu cum e cu mirositul, si venitul din afara, de aia si intreb... urasc sa fiu furata sau sa pplatesc mai mult decat face....
...oricum cu siguranta vede ca nu cunosc drumul si poate sa ma limbe prin tot orasul ca sa-si ia banii
Cata, si cum fac diferenta intre de firma si pirat? da-mi cateva nume de firme serioase si eftine, pls
acum punctul 2... am un singur leu in portofel acum, suvenir, deci ori poate va veni cineva sa ma iea aeroport- Golescu.... sau sa schimb in aeroport bani ... si cum schimbule e...cum e...100 USd imi va fi oare suficient sa ajung acasica???
Caludiu nu vine cu mine, el merge la scoala, si poate ca imi va acorda mai multa atentie cand vin, si ma va asculta mai mult si va baga la cap
am gasit cu cine sa-l las, ieri i-am spus ca voi placa si ca va sta unde va sta cum va sta...a inceput sa planga... dar, DAR nu pt ca plec ci pt ca nu va mai avea acces la calculator ...la care eu am spus ca, daca as stii ca nu va mai fi asa de dependent de PC, as sta si o una si de aici a inceput scandalul cu al meu
..clar ca nui convine ca plec, ieri la bilete..a facut circ, ca desi vroia sa-l ia prin firma..ca de ce are comision ..si etc offfff
Cata in buc nu am pe nimeni, asa ca nu am motive de stat
dar uite cand ma intorc zborul spre dubai e la 4 Am, daca vrei as putea veni mai devreme, desi oricum plec mai devreme.... cu situatia drumurilor nu se stie, si putem sa ne vedem
o zi faina, pup u all
Apropos: Happy Valentines day! daca sarbatoriti ca voi aveti cu cine
Dodo-pui spune:
Ani unde exact vii in CT?Cat stai?Cand ajungi ai acces la net?Daca da si vrei sa ne vedem lasa-mi pe PM un nr de tel.
1 Dolar=3.0431 oficial-pana luni la pranz...ca sa schimbi in lei va fi 2.4-2.5 aproximativ ,asta in conditiile in care nu ia comision la schimb mare atentie,ar fi mult mai bine sa te ia cineva de la aeroport ,sa schimbi in prezenta cuiva care sta in B cativa banuti ca sa ai pana ajungi acasa.
Daria
Dany
Ledi
Cata
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Annie80 spune:
dodo eu vin si stau in ovidiu, si o sa ajung in navodari, da-mi nr de tel sa ne vedem normal, daca vrei
acces la internet nu stiu.... nici macar nu stiu daca o sa-mi iau o cartela de rom...si daca da...Ce-mi recomandati? cine nu fura? si sa pot accesa si internetul de pe tel
stau 2 sapt, sper sa-mi ia al meu open , daca e sa schimb data, azi trebuie sa primesc oferta
Dodo-pui spune:
Cine nu fura???Nu stiu..dar toate companiile au si aceasta oferta de net pe mobil ...
Ai PM...o sa fii f aproape de mine..Ovidiu-Lumina-Navodari nici 7km
Dumnezeu imposibilul!
Annie80 spune:
da, dodo, ai dreptate, sper sa numi fi pierdut instinctele de pazit , telefon, bani, acte etc , ca aici nu se fura, rare cazuri , cat sa se repeada sa-ti smulga din mana, gat...n-am auzit
da, aproape, de la geam vad navodariul, plus ca am cumnata si nepoata , fini (ai mamei) acolo ) am notat, mercic mult ramane sa ne auzim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Annie , daca pleci tot in cursul saptamanii nu cred ca voi reusi sa ajung sa te vad pentru ca la 16h ies de la servici si in afara de asta stau in capatul opus de aeroport
Txiuri de firma au afisat tariful si firma pe usi, au statie, un nr ca indicativ...si cam atat cred
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
Bonsoire
Am fost si la nasi... veniram deocheati ca erau fini multi pe acolo...
Poiii am fost cu un tiramisu, sampanie, o bratara si un parfumel pt nasa, o cafea, un pui grill, o tava de inox si un suc.
Mult, putin atat am dus. Ceilalti fini - 2 perechi au dus mai multe dar atat am putut si noi si nu suntem la intrecere.
Annie-Expresul sigur merge la Gara de Nord si mergi cu el pana la capat.Acum nu stiu daca mai sunt cartele de 2 calatorii sau de 10.Intreb maine ca ma intersectez cateva statii cu linia altui expres ce merge la aeroport.
Eu una sincer recomand expresul si nu taxiul.
De restul de banuti iti iei tu cevaparol.Ai in aeroport exchange dar cam pierzi la bani .Sus la expres scrie aeroport -Gara de Nord. Mai este unul pe care scrie piata Unirii acela nu iti este util.
Acolo la sosiri este statie de expres. Asa e si cand pleci pt. plecari. Cand am plecat cu avionul am luat expresul dar la intorcere seara tarziu ne-a luat cineva cu masina si nu am dat bani la taxi.
Eu mai am cateva calatorii la expres ti le-as da cu drag dar la ora aiaaaaa oh...si eu stau ca nuca-n perete fata de aeroport-doar o ora si ceva fac pana acolo...
Va pupez si fug ca sunt chiauna
O sapt. minunata sa aveti dragelor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Neatza dragelor..
Vreme urata rau la Cta.Prin urmare,suntem consemnati in casa :(((
Annie,drum bun si vacanta placuta in Ro.
O saptamana frumoasa tuturor.
POZE CU NOI de David Christian
Speranta si incredere pentru David