Aradence DC...! (136)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flavia_sp_ramona/flavia_sp_ramona.jpg)
flavia ramona spune:
Hai sa ma laud ca am uitat, saptamana trecuta Bogdi a mancat pt prima data la gradi crenvurst, nu mult, dar a mancat, si ieri a mancat 2 bucati. Deci mare mare minune . Doamne da sa tina, desi nu sunt incantata cand e vorva de crenvusti, dar poate incepe si cu carnea la fel
.
Miha, cum facem sa iti dau aia?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Miillyy spune:
Buna fetelor din Arad! Si la multi ani! Sper sa nu deranjez. Nu cred ca va mai aduceti aminte de mine, am intrat o data, m-am prezentat si am disparut ca magaru' in ceata .
Am o intrebare si sper sa ma poata ajuta cineva. Baietelul meu cel mare urmeaza sa mearga la gradi. Noi stam in Micalaca 300, deci cautam o gradi in zona asta sau in Micalaca cealalta . Ma tenteaza gradinita de la Calul balan si cea de vis-a-vis de Rompetrol (cele 2 am inteles ca sunt de fapt aceeasi gradinita, dar cu 2 locatii diferite). Are cumva vreuna dintre voi copilul (sau copilasii) acolo? Daca da, sunteti multumite? Pe care sa o aleg? Exista diferenta intre ele? Mai sunt si alte gradinite faine in Micalaca (chiar particulare)? Asteptarile mele sunt: curatenie, educatoare care isi dau interesul, program prelungit, mancarea la pranz gatita la gradinita, sa aiba asistenta, eventual psiholog,loc de joaca maricel. Ar mai fi si altele, precum numar mai mic de copii in grupa etc., dar cred ca deja aberez.
Merci anticipat!
M. cu cei 2 iepurasi - Mihnea & Codrin
http://picasaweb.google.com/mylenna2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzica/gabitzica.jpg)
gabitzica spune:
Milena nu te-am uitat. Cum sa uitam ochii albastri ai lui Mihnea I-am mai vazut prin pozele Alinei.a. Vad ca v-ati inmultit de cand nu ai mai dat pe aici. E tare scump si fratiorul. Eu nu stiu ce sa iti spun de gradinitelle din Micalaca pentru ca stau in Vlaicu.
Flavia felicitari lui Bogdi pentru diversificarea meniului.
Miha la noi cinematrograful e fara popcorn. Cand va apucati de Star wars sa te tii, ca o sa faceti cinema in fiecare seara.
Miillyy spune:
Multumesc pentru complimente. Da, ne-am inmultit, a aparut si bebe Codrin care acum are 4 luni. Merci oricum, eu astept poate imi raspunde cineva dn Micalaca.
diana11 spune:
Buna Milena! Eu te stiu...personal.Gradinitele de stat din Micalaca sunt foarte aglomerate, din cate stiu eu. Dar stiu o gradinita particulara, dar mai multe detalii iti poate da Mioara Fekete, colega ta. Ea are baietelul acolo si e foarte multumita, stiu ca e program lung, mancarea se gateste acolo si e foarte curat. Nu stiu daca te-ai intors la lucru sa vorbesti cu ea
diana11 spune:
Alexandra a trimis raspunsul inainte sa reactionez eu.
Sa-ti traiasca puiutii! Frumosi foc!
Eu nu apuc sa scriu prea multe, in schimb va citesc zilnic.
ancapolgar spune:
Hello!
Iaca mai apar si eu pe aici, tot fara chef.... cam asa sunt in ultima vreme. Probabil si iarna e de vina, eu sunt dependenta de soare.
Despre noi si bune si rele: am mai petrecut 5 zile in spital, la inceputul lunii decembrie, cu runda 2 de laringita; zile nasoale, cu "ciocolatii" in salon ; partea buna e ca macar de data asta amm avut in tratament si Singulair, ceea ce l-a ajutat pe puisor sa scape complet de tuse sau alte simptome, deci acum e f. bine. A inceput de luni sa mearga si la gradinita. Vad ca deocamdata e incantat de gradi si nu face mutre ca nu ar vrea sa mearga. Am fost la Dr.Geanta sa facem testul de alergie ..... bluff, asa cum ma asteptam, nimic concludent, doar ca nu a reactionat la polen. Probabil cand vom putea vom face si testul de sange, sa vedem daca aflam intr-adevar ceva. Ne delectam cu Sportacus, pe care am reusit sa il achizitionam cu Gazeta Sporturilor.
Eu, din nou in aer cu slujba, pt ca am demisionat pe 1 decembrie. M-am cufundat intr-o carte care m-a absorbit, despre oceane si revolta vietuitoarelor marine impotriva exploatarii umane. Sper sa ies odata din starea asta de fara chef de viata.
Flavia, sa ii tina D-zeu naravul lui Bogdi, sa pape si carnita.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adablackcat/adablackcat.jpg)
adablackcat spune:
Saluti! Ajung si eu vineri daca nu intervine nimic... In rest: liniar! Abia astept sa va vad si aud!
La multi ani Mara! Cristina, sa va traiasca fata frumoasa si sa fie sanatoasa!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
ancapolgar spune:
LA MULTI ANI, MARA! Sa cresti mare, sanatoasa, cuminte si sa faci numai instructie pozitiva cu Dora!
Miillyy spune:
Merci, Diana Mi-am amintit ca am discutat cu Mioara subiectul si intr-adevar era multumita de gradinita de vis-a-vis de Delta. Din pacate nu cred ca mai am cum sa iau legatura cu ea,sa culeg impresii proaspete, ca eu sunt acum in concediu de maternitate si nu prea trec pe la serviciu. Gradinita prticulara la care te refereai e in zona de case, pe langa cimitir?
Acum o alta intrebare: la ce pediatru mergeti cu copiii? Pe bebe Codrin, desi are 4 luni, inca nu l-a vazut decat medicul de familie cand i-am facut vaccinul de 2 luni. Eu cu Mihnea o frecventam pe Marienutz, care acum are niste probleme personale si m-a amanat de vreo 4 ori.O mai stiu pe Satmareanca, dar nu mai pot sa ma duc la ea ca s-a certat cu barbatu-meu. M-ar interesa cineva cu vederi mai contemporane, adica sa nu-mi recomande diversificare la 2 luni si alte prostii.