Aradence DC...! (136)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau gagici!
CRISTIANA LA MULTI ANI! Pe unde esti de nu mai zici nimic?
GABI ei ce-a zis sotul ?
ALINA33 mersi

Noi suntem ok,Diana e la mami azi ca are liber.Iar Tudor o striga de zor pe ADA !!! ADA! ADAA! ADAAA!
Deci ADA fa bine si mai da cate o cafea ca pana si Tudor al meu s-a prins ca de-o vreme chiulesti

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Bogdi maine nu are gradi ca nu stiu ce fac educatoarele.

Maine e cerc pedagogic
Si daca te tunzi pe cuvantul meu ca te...plesnesc

Gabi iti sta super bine numai ca eu ma gandesc cu groaza cum o sa-ti stea dupa ce ti se increteste? Crede-ma ca-ti spun din experienta ca am fost si eu tunsa ceva in genu si paru meu nici nu e asa ondulat ca al tau si imi stateaaaaaaaaaaa Vai da ce draguta si amabila sunt

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

si inca ceva
NU MA SUPORT VREMEA ASTA!!!!!!!

PRIMAVARAAAAAAAAAAA!!!!!!!!??????VARAAAAAAAAAAAAAAA!!!!????????Unde suntetiiiii??????

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Numai eu m-am bucurat ca ningeee ,dar eu stau mai mult in casa la caldurica
Eu am fost tunsa odata demuuult asa ca si Gabi si eram creatza creazta (natural) precum o oaie beeeeee ,plus bonus vopsita (cu shampon) roscata .In ziua aia,direct de la coafor am mers ca am avut treaba la finante. Si culmea mi-au sarit in cale vreo 3-4 tipi tinerei la costum sa ma intrebe daca ma pot ajuta cu ceva - ceea ce n-am mai patit pana atunci ! Zici ca eram vreo blonda platinata-neajutorata Dar cum era iarna si eu sunt alba la fatza iarna ... iar roscatul ala scoate mai tare in evidenta albul ... poate or fi crezut ca imi e rau

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Bai urat-o de ce ma bati daca ma tund? Tu nu ai vazut ce freza de doi lei am si cum sta de nicicum??? Nu ma tund io asa ca Gabi, dar ceva tot vreau sa tund. Deci, cand ne batem?
Aaaaaaaaaa, apropo, cate kg ai ca io azi abia dupa aia am realizat ca esti cam slaba ca o matza ...

Eu cu Clau ne-am intalnit la semafor azi si ne-am oprit pe dreapta, iar apoi am continuat sa vb la tel pana la un moment dat.

Moni si mie imi place ninsoarrea, dar sa fiu in vacanta sa ma pot bucura de ea si nu dezapezind masina sau incercand sa ajung la munca .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Bai urat-o de ce ma bati daca ma tund? Tu nu ai vazut ce freza de doi lei am si cum sta de nicicum??? Nu ma tund io asa ca Gabi, dar ceva tot vreau sa tund. Deci, cand ne batem?
Aaaaaaaaaa, apropo, cate kg ai ca io azi abia dupa aia am realizat ca esti cam slaba ca o matza ...

Eu cu Clau ne-am intalnit la semafor azi si ne-am oprit pe dreapta, iar apoi am continuat sa vb la tel pana la un moment dat.

Te bat pentru ca ti-am spus...arati FOARTEEEEEEE BINE!!!!!! si parul iti sta super bine...chiar ma tot gandesc ce fain ti se comporta permanentul, nu stiu ma bate gandu sa-mi fac sie u dar mi-e ca-mi strig naturalu
Si ce discutie interesanta am avut la telefon, nu?

Moni si eu daca as sta acasa la caldura as fi fericita sa vad totul alb si sa fie frig, da crede-ma pe cuvant, eu azi la birou am stat cu geaca pe mine, asa "cald" a fost in birou

Magarita de Ada face bagajele ca pleaca la ALba, la sanie ....ma parasesteeeeeeee

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

slaba pe naiba...mai slaba da NU STIU cate kg am...nu ma urc pe cantar ca de ex io zic ca am undeva pe la 57-58 si de am mai multe ma demoralizez si incep sa bag in mine ca sparta si iar ma umflu

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Sal'tare!
Gabi, foarte bine iti sta acum, sa ne pui o poza dupa prima spalare.
Clau, paracioaso!!!!!!! Iti mai aduc io tie oo??????? N-am apucat sa termin bagajul ca aseara am pierdut vremea...nici eu nu stiu cu ce.
Haideti la

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Adaaaa, da si ceva de mancare pe langa cafea ca eu nu am apucat sa mananc si mi-e o foame de numa, iar astia de peste drum nu au gata cornurile cu cascaval care imi plac mie .

Clau, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Amu ma duc sa cumpar!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput