Ce gatim azi (68)
Raspunsuri - Pagina 3

monica-elizabet spune:
monica-elizabet spune:
 Anita, ma omori    cu ciorba de burta...dinainte de anul nou caut sa cumpar si eu si n-am gasit...dar nu ma las
   cu ciorba de burta...dinainte de anul nou caut sa cumpar si eu si n-am gasit...dar nu ma las  
prajitura deja e disparuta...  
nici eu nu prea am inspiratie azi...dar mai am ceva timp de gandire
Monica-Elizabet 
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete

monica-elizabet spune:
monica-elizabet spune:
 Pana la urma am facut niste Coshulete cu ciuperci  care au acompaniat o fripturica de pui la gratar(pe care nu am mai pozat-o)  
si acum am in cuptor niste Pogacele cu jumere ca-n Banat  reteta Claudiei banatzanca  de ieri
  de ieri    la ele...asa ca azi m-am pus pe treaba...
   la ele...asa ca azi m-am pus pe treaba...
aa...ieri am mancat in oras un Stroganoff de creveti...stie cineva reteta?  n-am avut inca timp de googaleala dar parca as incerca o reteta testata   anticipat
   anticipat
Monica-Elizabet 
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Mmm, Monica, ce bunatati ai facut 
Azi am facut asa:
www.bucataras.ro/retete/493/ciorba_de_pui_cu_fidea.html" target="_blank">Ciorba de pui cu fidea
www.bucataras.ro/retete/521/pulpa_de_curcan_cu_sos.html" target="_blank">Friptura de curcan cu sos si piure
www.bucataras.ro/retete/2178/clatite_pufoase_cu_mere.html" target="_blank">Clatite pufoase cu mere
Am uitat sa pun link pt. papica de ieri 
www.bucataras.ro/retete/3365/creveti_si_calamari_cu_vin_si_usturoi.html" target="_blank">Creveti si calamari cu vin si usturoi

anaemi spune:
anaemi spune:
 azi ciorbita de legume si fidea cu lapte Ana  & Filip (06.03.2007)  & Anastasia (03.08.2008)
Ana  & Filip (06.03.2007)  & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. 
Dragostea nu cade niciodata...  
IMPLINIRE

anaemi spune:
anaemi spune:
  silvi  fasolea aia galbena si cu puiul arata intr-un mare fel  ...mi s-a facut foame instantaneu
 ...mi s-a facut foame instantaneu 
monica  maine cred ca o sa fac prajitura ta cu iaurt si fructe (daca mai am gelatina...ma duc sa ma caut  , daca nu tot cred ca o sa o fac...vad eu cum)
, daca nu tot cred ca o sa o fac...vad eu cum) 
si cosuletele arata super, parca as face si eu dar nu-mi place sa scobesc cartofii fierti 
bubu  si fetele care mai faceti clatite din alea groase, spuneti-mi si mie cum le coaceti (cum tineti focul si alte secrete) ca eu am facut incercat de cateva ori dar nu mi-au iesit niciodata ... ramaneau la mijloc, in interior crude, zemoase, scarboase  Ana  & Filip (06.03.2007)  & Anastasia (03.08.2008)
Ana  & Filip (06.03.2007)  & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. 
Dragostea nu cade niciodata...  
IMPLINIRE

monica-elizabet spune:
monica-elizabet spune:
 uite reteta de Clatite americane pe care o am de la Natalia(Balbina) n-am mai vazut-o de 1000 de ani pe aici... nu da gres niciodata...ei astea pufoase nu-s niste clatite uscate...in ele poti pune fructe, stafide...etc...
ultima data am ras in ele 2 mere...delicioase au iesit
Monica-Elizabet 
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete

galliciana spune:
galliciana spune:
 ieri am facut fasole galbena pastai cu carne de porc.
astept inca o minune in viata mea!!!

silvi_2005 spune:
silvi_2005 spune:
 Eu azi le fac la baieti pui la cuptor cu cartofi intregi si champinioane reteta asta http://bucataria-sylviei.ro/pui-cu-cartofi-intregi-si-ciuperci-champinion-in-vas-roman/  ca asta am primit comanda 
 Pt mine o sa fac pastrav la cuptor cu legume...abia astept pranzul  .
 . 
  Anaemi si eu sunt mare fan al fasolei pastai galbena e super gustoasa si nici u are multe calorii. 
  Monica nu stiu din pacate reteta .
  Oana trebuie sa cumpar creveti si calamari  asa pofta mi-ai facut si asta se si incadreaza cu dieta mea
 asa pofta mi-ai facut si asta se si incadreaza cu dieta mea  .
.

flo1980 spune:
flo1980 spune:
 ciorba de pui
mamaliga cu branza si smantana
chec
_ Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
  Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash! 

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Ana, aceeasi reteta o am si eu, tot de la Balbina, este suuuper  Eu le coc in tigaie de teflon, ung cu ulei doar la prima clatita, la foc mediu.
 Eu le coc in tigaie de teflon, ung cu ulei doar la prima clatita, la foc mediu.
Dimineata am facut www.bucataras.ro/retete/3369/baghete_cu_bacon.html" target="_blank">baghete cu bacon, foarte bune