Ce gatim azi (68)
Raspunsuri - Pagina 3
monica-elizabet spune:
Anita, ma omori cu ciorba de burta...dinainte de anul nou caut sa cumpar si eu si n-am gasit...dar nu ma las
prajitura deja e disparuta...
nici eu nu prea am inspiratie azi...dar mai am ceva timp de gandire
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
monica-elizabet spune:
Pana la urma am facut niste Coshulete cu ciuperci care au acompaniat o fripturica de pui la gratar(pe care nu am mai pozat-o)
si acum am in cuptor niste Pogacele cu jumere ca-n Banat reteta Claudiei banatzanca de ieri la ele...asa ca azi m-am pus pe treaba...
aa...ieri am mancat in oras un Stroganoff de creveti...stie cineva reteta? n-am avut inca timp de googaleala dar parca as incerca o reteta testata anticipat
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
bubu05 spune:
Mmm, Monica, ce bunatati ai facut
Azi am facut asa:
www.bucataras.ro/retete/493/ciorba_de_pui_cu_fidea.html" target="_blank">Ciorba de pui cu fidea
www.bucataras.ro/retete/521/pulpa_de_curcan_cu_sos.html" target="_blank">Friptura de curcan cu sos si piure
www.bucataras.ro/retete/2178/clatite_pufoase_cu_mere.html" target="_blank">Clatite pufoase cu mere
Am uitat sa pun link pt. papica de ieri
www.bucataras.ro/retete/3365/creveti_si_calamari_cu_vin_si_usturoi.html" target="_blank">Creveti si calamari cu vin si usturoi
anaemi spune:
azi ciorbita de legume si fidea cu lapte
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
anaemi spune:
silvi fasolea aia galbena si cu puiul arata intr-un mare fel ...mi s-a facut foame instantaneu
monica maine cred ca o sa fac prajitura ta cu iaurt si fructe (daca mai am gelatina...ma duc sa ma caut , daca nu tot cred ca o sa o fac...vad eu cum)
si cosuletele arata super, parca as face si eu dar nu-mi place sa scobesc cartofii fierti
bubu si fetele care mai faceti clatite din alea groase, spuneti-mi si mie cum le coaceti (cum tineti focul si alte secrete) ca eu am facut incercat de cateva ori dar nu mi-au iesit niciodata ... ramaneau la mijloc, in interior crude, zemoase, scarboase
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
monica-elizabet spune:
uite reteta de Clatite americane pe care o am de la Natalia(Balbina) n-am mai vazut-o de 1000 de ani pe aici... nu da gres niciodata...ei astea pufoase nu-s niste clatite uscate...in ele poti pune fructe, stafide...etc...
ultima data am ras in ele 2 mere...delicioase au iesit
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
galliciana spune:
ieri am facut fasole galbena pastai cu carne de porc.
astept inca o minune in viata mea!!!
silvi_2005 spune:
Eu azi le fac la baieti pui la cuptor cu cartofi intregi si champinioane reteta asta http://bucataria-sylviei.ro/pui-cu-cartofi-intregi-si-ciuperci-champinion-in-vas-roman/ ca asta am primit comanda
Pt mine o sa fac pastrav la cuptor cu legume...abia astept pranzul .
Anaemi si eu sunt mare fan al fasolei pastai galbena e super gustoasa si nici u are multe calorii.
Monica nu stiu din pacate reteta .
Oana trebuie sa cumpar creveti si calamari asa pofta mi-ai facut si asta se si incadreaza cu dieta mea .
flo1980 spune:
ciorba de pui
mamaliga cu branza si smantana
chec
_
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
bubu05 spune:
Ana, aceeasi reteta o am si eu, tot de la Balbina, este suuuper Eu le coc in tigaie de teflon, ung cu ulei doar la prima clatita, la foc mediu.
Dimineata am facut www.bucataras.ro/retete/3369/baghete_cu_bacon.html" target="_blank">baghete cu bacon, foarte bune