BRAVO, RATUSCA! Pufuleti 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

hai ratusaca!!! curaj!!!
Neata fetelor la ora 13. Eu abea m-am trezit de vreo ora, am papat niste lapte cu cereale si raportez ca am avut foarte multe contractii azi-nopate, nedureroase dar nu le-am bagat in seama ca-mi era fff somn.Dimineata de pe la 6.30 am avut doar dureri de burta care ma lasau doar dk ma intorceam de pe o parte pe alta si am tot incercat sa dorm, sa stau cuminte, am luat si 2 no-spa forete la 9 si la 12 si vad ca acum sunt ok, nu ma mai doare nimic.Nu pot sa-mi dau seama daca durerile provocau si intarirea burtii...
maine merg la control sa vedem ce-mi mai zice doctora daca contractiile astea au facat ceva la col...
Alexutzza bafta la examen!!!

37+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 3 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

eee... vad ca domniile voastre cam somati la forumeala! de ceeeeee???
pai, vorba cristinei, lasati 3 muste sa se agite aici ca sifonul si sa vb vrute si nevrute...

eee... ia spuneti dvs ce tensiune aveti astazi! eu, de ex, ma laud cu 120/76/55! (e plecata soacra la serviciu, nu de alta )

sa va intreb si cum stati cu siecsul? [:))], sau, cum era reclama la norvea, prin '90 "cum stai cu dragostea?"

asa... si va mai dau un exercitiu, care poate fi rezolvat foarte bine si de cele care fac ceza, si de cele cu "naturalu'"...
"CE ATI FACE/FACETI IN ULTIMA VOASTRA ZI DE FEMEI GRAVIDE, DACA ATI STI/STITI CA MAINE VINE BEBE????"

38+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 2 sapt. , practic... 6 zile pana aflam AMR-ul!
Hai Doamna C, du-te... incolo, si lasa-ma ca am treaba si tu ma tii in loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Cris mario, spor la treaba, sper ca mai mult tati munceste decat tine,da?
Alexuzza, bafta multa

Plateea, eu m-as plimba cu sotul, as merge la un film, as manca muraturi, KFC si tot ce n-o sa mai pot manca dupa..., o baie de o juma' de ora in cada si un filmulet linistit seara, ca la fel cred ca o sa le ducem dorul...si cred ca o sa fac asta WE asta, ca daca vine bb sapt viitoare... si daca nu vine, repetem si WE viitor ideea e sa fiu linistita si sa fim amandoi, singurei, sa ne alintam linistiti

36+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Merci cui a pus linku cu povestile nasterilor am regasit acolo ale mele:

Andreas

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4992

Yasmin

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34099

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

eee... vad ca domniile voastre cam somati la forumeala! de ceeeeee???
pai, vorba cristinei, lasati 3 muste sa se agite aici ca sifonul si sa vb vrute si nevrute...

eee... ia spuneti dvs ce tensiune aveti astazi! eu, de ex, ma laud cu 120/76/55! (e plecata soacra la serviciu, nu de alta )

sa va intreb si cum stati cu siecsul? [:))], sau, cum era reclama la norvea, prin '90 "cum stai cu dragostea?"

asa... si va mai dau un exercitiu, care poate fi rezolvat foarte bine si de cele care fac ceza, si de cele cu "naturalu'"...
"CE ATI FACE/FACETI IN ULTIMA VOASTRA ZI DE FEMEI GRAVIDE, DACA ATI STI/STITI CA MAINE VINE BEBE????"

38+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 2 sapt. , practic... 6 zile pana aflam AMR-ul!
Hai Doamna C, du-te... incolo, si lasa-ma ca am treaba si tu ma tii in loc!

EU:
Tensiune:
Am 9,8 cu 6,9 si 92 puls

Siecs...nici macar in vise nu mai fac, a scazut activitatea in ultima vreme

Ce as face? As vrea sa fie o zi cu soare si sa iau masina sa pun muzica tare, CD-urile mele preferate si sa conduc asa fara tinta, sa fie geamurile si oglinzile curate si eu doar sa conduc...as prefera bineinteles condusu asta sa se petreaca pe undeva spre centrul tarii gen in jurul Brasovului, daca nu ar fi iarna m-as delecta cu un Transfagarasan...asa doar eu, masina, muzica, soare, peisaje divine si mintea pe campii!!!

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

plateea eu acum plec la doctor si cand vin raportez si tensiunea. Daca as stii sigur ca maine e ultima zi de gravizenie as topai de fericire, as mai igieniza putin prin casa, as mai topai de fericire, as mai igieniza putin prin casa....si tot asa.
Pentru mine sarcina asta a fost luuuuuuunga si nu tocmai confortabila. Abia astept sa tin rezultatul in brate, sa ma asigur ca e sanatos.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 37+ Sebastian Petru

AMR 3 saptamani oficial...Neoficial vreo 9 zile...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

hai ratusaca!!! curaj!!!
Neata fetelor la ora 13. Eu abea m-am trezit de vreo ora, am papat niste lapte cu cereale si raportez ca am avut foarte multe contractii azi-nopate, nedureroase dar nu le-am bagat in seama ca-mi era fff somn.Dimineata de pe la 6.30 am avut doar dureri de burta care ma lasau doar dk ma intorceam de pe o parte pe alta si am tot incercat sa dorm, sa stau cuminte, am luat si 2 no-spa forete la 9 si la 12 si vad ca acum sunt ok, nu ma mai doare nimic.Nu pot sa-mi dau seama daca durerile provocau si intarirea burtii...
maine merg la control sa vedem ce-mi mai zice doctora daca contractiile astea au facat ceva la col...
Alexutzza bafta la examen!!!

37+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 3 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Merci de urari!
Bafta la dr! sa fie asa cum iti doresti!

37+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Cris mario, spor la treaba, sper ca mai mult tati munceste decat tine,da?
Alexuzza, bafta multa

Plateea, eu m-as plimba cu sotul, as merge la un film, as manca muraturi, KFC si tot ce n-o sa mai pot manca dupa..., o baie de o juma' de ora in cada si un filmulet linistit seara, ca la fel cred ca o sa le ducem dorul...si cred ca o sa fac asta WE asta, ca daca vine bb sapt viitoare... si daca nu vine, repetem si WE viitor ideea e sa fiu linistita si sa fim amandoi, singurei, sa ne alintam linistiti

36+ Maia Ilinca

CUM ADICA ?!?!?!?!

CUM ADICA?!?!?! muraturi ...KFC...nu mai mancam dupa aia??? pai si ce mancam? ciocolata cik nu, una zicea ca usturoi nu...io ce mananc!!!!????? DE CE NU AVEM VOIE!?!?

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

a nascut ratusca:

La 1.05 s-a nascut ANDREI IOAN, 2980GRAME, 50CM, APRGAR 9

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 ziulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Fetelor dragi, am ajuns acasa.
Va multumesc din suflet pentru sustinere, v-am simtit asolo cu mine exact cand am avut mai mare nevoie. Si multumesc Gratianei si Mariucasarei pt ca v-au tinut la curent.

FELICITARI MAMICILOR NOI, BINE ATI VENIT BEBEI PUFULETI!!!

Eu sunt tare fericita, bebelina Maria e bine, mancacioasa, eu am lapte. Ma uit la cele doua minuni din viata mea pe care mi le-a dat Dumnezeu si ma simt cea mai fericita femeie din lume.

Despre nastere, n-a fost deloc usor pt ca am avut pb, dar nu vreau sa sperii fetele care vor naste prin cezariana, nu cezariana in sine a fost problema ci eu cu pb mele de sanatate. La prima sarcina cand am facut cezariana a fost foarte usor. In plus s-a mai adaugat si varsta mea considerabila
Ce e important este ca suntem acum amandoua bine, eu ma misc destul de bine, pot avea grija singura de ea s-o ridic, nu ma mai simt atat de slabita, chiar daca am pierdut mult sange.

De Spital pt cele care veti naste la Municipal, daca nu sunt pb deosebite nu tb sa dati la asistente, in principal isi fac treaba. Daca insa Doamne fereste apar ceva pb si trebuie sa faca mai mult decat toaleta voastra si sa spele copilul si sa-l cosmetizeze putin, ei atunci trebuie sa le dati ca sa se miste, trebuie ca voi sa sotul daca voi va simtiti rau, sa fie prezent acolo si sa le bata la cap pt ca altfel sunt indolente.

Ca si sfaturi, pt ingrijirea buricului cand ajungeti acasa din spital mi-a zis ca tb alcool 70%, ar fi bine sa va procurati din timp pt ca ieri sotul a umblat la multe farmacii si nu a gasit. eventual daca nu gasiti poate vb cu o farmacista sa vi-l prepare din timp.
Pt sani daca vine laptele mai greu si va face bebe rani pt ca trage mai puternic sau aveti voi pielea sensibila, in afara de Garmastan, mi-au recomandat la Maternitate o crema e naturala Bioclin Multi mam se gaseste la City Pharma e scumpa 39 ron dar f f buna. In plus daca apar rani, e bine sa va dati sanii cu glicerina boraxata si nistatin, nu tb sa va clatii cand puneti copilul la san, in spital il foloseau pt curatarea guritei bebelusului.
Abia astept sa citesc din urma, sper sa apuc cat mai mult, ca ati fost tare harnicute. Normal cu atatia bebei noi

Tana cu Toma (10.11.2001) si 38+ Maria

Mergi la inceput