BRAVO, RATUSCA! Pufuleti 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 12
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gratiana77
Da, normal ar fi sa ii ia nasa, dar cum a noastra nu zice nimic....nu vreau sa ma las in baza ei, ca ajung sa ii pun la a mica cercei la 1 an. 37+ (Amaris-Stefania)AMR 3 saptamani! poze |
asa si cu a noastra,nu a zis nmk...so...ii luam noi..dk ii aduce si ea,sunt bine veniti

Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
alexutzzza spune:
elefantica Felicitari pentru nume! f frumos! sa fie bebelina frumusica si sanatoasa!
BEA asta-i buna acu! pune mama mana si papa daca ti-e foame! ce-o fii o fii! si daca o fii sa fie, atunci o sa ai nevoie de putere so....ia papa ceva bun sigur ai!
Cris D Multumesc frumos ca ti-ai amintit de postul meu cu umidificatorul. Tin sa-ti felicit neuronul gravid! ai dat imediat marca,a i gasit si link-ul , apoi insusi postul! Bravo! 
Onitza imi pare rau ca ai parte de contractii si asistente incompetente! 

Cris Mario! 

multumesc de urari!
37+
Yannis
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 cris D scoate-ma.................si data viitoare bagi numai Bravo BEa!!!!! bine??????????????????? doamne sa-l fi vazut pe sot aseara.......doamneeeeeeeeeeeeeeeee era kkt pe el saracu'., nu l-am mai vazut niciodata asa................ deci va dati seama, ca nu era ceva obisnuit ieri seara, cum ma vedea el............... rvino-ti zice el.....stii cum arati???????????????? esti alba ca peretele.......si parca nici nu esti tu............. hooooo zic tu nasti sau eu? |
te scot doar daca promiti sa ne anunti cand pleci, nu cand e gata si e de pus "bravo", da?

mortal sotzu'

Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 5 ziulici
cris.dogarel spune:
bea,te-am scos![]()
daca sotul e asa de sensibil
, io zic sa va duca altcineva cu masina la maternitate
ca nu-l vad in stare sa conduca "safely" pana acolo. si eu am somnolentza de vreo 3 zile, s-a razgandit coprul cam tarziu, sa treaca de la insomnii la somnolente, ca mari provizii nu mai fac eu acum. nu pot dormi, oricum, ziua, noaptea ma scol de 3-4 ori, dar am somn mai profund, iar dimineata la 6 cand tre sa ne sculam sunt detul de adormita. pana acum ...la 5 eram deja plictisita, pachetelele gata, etc
alexutzza,
am vrut sa raspund repede, ca decenuela intra doar cand ii permite Luca, si credeam ca tu esti la examen deja. insa resimt efortul la neuron, nu stiu ce rezerve mai are pt azi
..
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 5 ziulici
ayanna_xem spune:
'neata din nou!!!
Fetele, imi tineti si mie pumnii azi? Ma duc la doc si sper sa reusim sa programam si noi data, ca am intrat deja in saptamana 40 si se cam apropie termenul....sper sa nu vrea doctorita sa asteptam prelungirile, mai ales ca fac ceza... si nu stiu daca mai rezista bebe sa stea pana are ea chef! Mai ales ca vad ca fetele cu 38 au intrat deja in priza...
Mai las cateva fete pentru Ratusca si sper sa-i salut pufuletul cand ma intorc!
la toate!!!

Hai Ratusca!!!!

39+ cu strumfita
Daria-Ioana
burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010
cris.dogarel spune:
Vi4i, Lorex, Catalutza, FETE, mai iesiti de dupa cortina aia, ca ne-ati lasat aici 3 mushte sa ne "reproducem" pi scena odiseei.... sunteti bine?
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 5 ziulici
plateea spune:
alexutzzza, cum sa ne faci, puisor de ras? pai, eu de la 4 azi-noapte agit fetele pt examenul tau, de-o bag pe biata cris.d in sperieti, si tu... uite ce ganduri ai! pai, daca e abia la 5, ai vreme berechet sa ingrasi porcul in ajun, si sa prinzi din zbor juma' de materie!
da... vin si eu cu intrebarea capcana... de copiat, nu ai voie?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
38+ cu
bbTo...+ 6 kg
, ... + ultimul neuron, si ala... blond!
si multa speranta la DD 
AMR teoretic 2 sapt.
, practic... 6 zile pana aflam AMR-ul!
Hai Doamna C, du-te... incolo, si lasa-ma ca am treaba si tu ma tii in loc! 
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elefantica Gata ...am terminat consiliul de familie si in urma unui vot democratic am decis ...MARIA ISABELA ... Ma bag la somn acum ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elena, 37+ Maria IsabelaBurtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic |
Foarte frumoase numele si combinatia lor. Si vesti bune de la medic... Bravo! Inseamna ca esti o cumintica.

38+
AMR 2 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului.
Dar tu vii cand stii tu...
cris.dogarel spune:
BAFTA, ayanna!!!
.
e o exceptie dr. ta. ashtia pe aici prin bucuresti baga standard vreo saptamana cel putin mai devreme pt ceza programate.
Dai de veste, da?
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 5 ziulici
cris.dogarel spune:
cristies, tie ti-a placut tare sa fii gravidutza,nu?
hai, pune-l si pe Alexis la semnatura, ca altfel crede ca-i mai vine un fratior mintenash![]()
![]()

Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 5 ziulici