Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *45*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

AA Dana inca ceva..eu imi faceam griji pt ca al meu era pe forumla..dar tu så nu iti faci probleme ca Ana isi ia apica de la san..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ioana super ca v-ati distrat si ati mai "iesit in lume" cum s-ar zice.
Dar...nu ma pot abtine sa nu spun ceva

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

am evoluat in sensul ca nu mai sta numai pe coae cand e pe burta. se ridica pe maini. am baiat mare, ce sa mai. de-abia astept joi sa mergem la cantarul oficial sa vedem ce si cum stau lucrurile. sper din tot sufletul sa fi luat bine in greutate sa nu diversificam inca. si mai sper sa nu faca nici acum nici o reactie de la vaccinel.

Fetelor, sa ma bateti ca si eu mai halesc litere la greu ca sa nu mai zic ca scriu cu picioarele...dar n-am putut sa nu citesc si sa nu recitesc ca sa ma prind ce litera e scrisa de-aiurea sau care lipseste si la prima lectura mi-am zis: moama ce tare trebuie sa fie!!! La al meu nici surubelu' nu i se simte prin budigai.
Sa va cu mare drag si iarta-ma daca iti par nerusinata...sterg tot si rectific, dar m-a surprins placut aceasta omisiune!

hahahaha ups!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Hepilica la Basescu zici?
Presedinte il face mama...[:))]

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

suede - am vazut pozele cu mihnea....ce dragutel are mami si ce mandra e de el .

camasa aia in carouri imi place tare mult si mi-am amintit ca am vazut-o undeva.... la basescu ...

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

aoleoo, cuscra! tu razi de mine cu vigilenta, nu-i asa?!! uite ca eu nu am citit bine ce a scris Ioana si m-am gandit ca nu mai sta baietul pe coate..dar, vezi bine, ca el este de-a dreptul smecher..ioi!!!
ce tare ai fost cu surubelul!

Ioanna scumpa sa nu te superi pe mine! stiu ce ai vrut sa scrii, dar nu m-am putut abtine sa nu intru in jocul Liliacului..uite ca ne mai distram si noi un pic, invioram gasca..in asteptarea pozelor de la Cristina

Iulika multumesc pentru raspuns

Da, Liliac..facem masa de dupa botez acasa..acasa la soacra..ea s-a oferit! asa..numa vreo 20 de perechi de pantofiori; ramanem pe aprilie..dupa Pasti;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vai, Suede mamis, de fiecare data cand scriam cateceva am avut in cap sa scriu o urare din suflet...dar daca mi-s cu capu'?!
Asa ca...La Multe Lunite pentru Mihnea!!
Sa fie sanatos si sa va bucure zilele secunda de secunda!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

La multe lunite, Mihnea!!!..Så cresti mare si så fii sånåtos!!

Angelii sunteti mai bine acum?Imi aduc aminte ca erai tare trsita acum cateva zile ca Nicholas era tare agitat..

Monikus påi mami de acum lucrurile sunt spre bine..imi place de tine ca orice moment in care copilul tau nu mai urla tu te bucuri din plin si te incarci in acelasi timp..cel putin asa ''vad' eu..Sper din tot sufletul ca aceste momente så se prelungeasca la maxim si Rares så fie de gascå de acum in colo

dana mi-am amintit eu de cand eram gravi in ultimele 'rasuflari' si eu spuneam ca mai bine vb pe mess va pot da detalii despre mine si tu ai spus ca ai mess si ca ai vrea si tu adresa ..nu stiu daca mai tin eu minte dar iti trimit PM cuadresa..Så imi spui verde in fata daca a fost asa sau nu

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Liliana multumim din suflet!

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Vai, Suede mamis, de fiecare data cand scriam cateceva am avut in cap sa scriu o urare din suflet...dar daca mi-s cu capu'?!
Asa ca...La Multe Lunite pentru Mihnea!!
Sa fie sanatos si sa va bucure zilele secunda de secunda!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Iulika,si eu ziceam atunci ca vreau adresanumai ca intrai de pe telefon si nu mai stiu cine mi-a zis ca nu crede ca ma poti adauga de pe el...mno,am zis,am zis

dACA tot am lasat scrisul,m-am apucat de mancare,...of of,ce-mi face Cristina

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

nu-i nici un fel de suparare! m-a pufnit si pe mine rasul cand am recitit

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Gata, am fost afara, am papat si acum am adormit cu omida in brate, evident!

Papusica mea nu prea mai doarme afara deloc, a inceput sa studieze imprejurimile si se cam fatzaie, noroc ca am avut o pernuta la mine si i-am pus-o sub cap sa fie mai sus, ca altfel cred ca era show....presupun ca ma paste carutul sport, nu?

Ne-am intalnit si cu Anomis si puiutul ei care are niste ochi superbi si e un cuminte, la fel ca mandra mea.

LA MULTE LUNITZE MIHNEA, sa fii sanatos!

Cristina, ma bucur ca v-ati distrat la intalnire si va invidiez putin, insa recunosc ca mie mi-e tare greu sa plec cu asta mica de acasa din cauza de prea multe bagaje, eu nu sunt o fericita ca voi cu tzitzile. Asteptam cu nerabdare pozele!

Mgd, eu am 2 catei, un bichon si un cocker, stam toti la un loc si nu am probleme asa de mari. Le-am tuns putin pe amandoua, le perii odata pe saptamana, sunt mai stricta la curatenie si cam atat..nu as renunta la ele pentru nimic in lume, mi-e mai greu mie dar ma descurc.

Liliac, esti absolut mortala, am ras cu lacrimi, dar trebuie sa recunosc ca si eu observasem greseala si chicotisem in barba. Coronita de pe cristelnita am facut-o eu, la aceeasi tipa care mi-a facut si lumanarile, am fost multumita si predau ideaa oricui, cu pretul unui pupic.

Ma intreba cineva de omida, este primita de la nasi, dar promit sa intreb de unde e.

Gata, aici sunt la zi...fug inapoi la 44 ca mai am 10 pagini si sunt cea mai tare!!!!!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput