Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *45*
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanna81 spune:
permiteti-ne sa raportam! ne-am intors
am citit eu ceva din urma dar, evident, nu mai tine minte mare lucru! am vazut ca avem o dovlecica noua. bine ai venit hepilica. vorbeati de batistutele/paturicile/jucariile alea mici. cred ca o sa cumpar si eu una pentru carol. la intebuintarea asta nu m-am gandit. mai ales ca eu ii tin mana pe fatuca si adoarme. si il mai tin de manuta.
sa va povestesc ce am facut zilele astea. pai am sarbatorit de sf. Ion (ca doar si mami si baiatul sunt sfinti ), am mai plans noi un picut la masa dar l-am convins ca laptele e foarte sanatos si el m-a crezut. si sambata dimineata am zis ca eu am chef sa plecam undeva. asa ca ne-am suit in masina, toti 3 si mama si am plecat la tara. mooaaaamaa ce fatuci facea baiatul meu. il mancai nu alta. a vazut pisici, gaini, catei, calul, purceii. ce sa mai! o incantare.
am evoluat in sensul ca nu mai sta numai pe coaTe cand e pe burta. se ridica pe maini. am baiat mare, ce sa mai. de-abia astept joi sa mergem la cantarul oficial sa vedem ce si cum stau lucrurile. sper din tot sufletul sa fi luat bine in greutate sa nu diversificam inca. si mai sper sa nu faca nici acum nici o reactie de la vaccinel.
va pupez cu drag si mai revin cand ma pricep sa raspund si eu la ce ziceti voi
Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre
suede spune:
Merge cam prost forumul.
Ne bagam la papa si poate reusesc si la somnic.
Revin!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
Dana15 spune:
Yuhuuu! ce fain Cristina! abia asteptam pozicile! ce frumos ai descris tu fiecare copilas in parte!
poze! poze! poze!
ioi! Stefanut si Iris s-au pupacit?! ioi!!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mary_07 spune:
Am luat o pauza de la scris sa-mi dezmortesc degetele si am intrat sa vad ce mai faceti dar cand am vazut ca e rost de poze de la intalneala am dat pixul si hartiile la o parte si astept cu nerabdare pozele
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
suede spune:
Ama cand te-a vazut Mihnea,nici nu mai misca.Se uita cu ochisorii lui mari si era mut de uimire.Apoi a ingaimat un ,,oooaaaahhh" ceea ce zic eu a fost un da hotarat.
Deci Mihnea cel voinic (asa cum ii zice Liliana ) s-a hotarat,acum vedem ce mai spune si Ama cea finuta.
Cat ma priveste pe mine,sunt foarte mandra ca am ales ziua lui Mihnea (incredibila varsta de 3 luni) ca sa mergem in petit!
Asa ca cuscra Crocodana am pus-o de nunta!
Se vede treaba ca azi s-au mai format si alte cupluri,dupa cum zice Cristina_ana,deci le dorim succes tuturor!
Botez (poze noi):
Dana15 spune:
Iulikule, mami, spune-mi si mie ca la omul necunoscator..cum ti-ai dat seama ca lui Brucu ii trebuie apa? l-ai tot incercat? eu nu ii dau inca nici ceai, nici apa..si ma mai intreb cateodata "oare ar trebui sa incerc? sa vad daca o bea?"..deocamdata stam asa..mai vedem..
si cum ii dai apica? cu biberonul?
Ioanna mai da' ce flacau aveti voi acolo? deja se ridica in manute? super, atunci!
noi suntem la faza ca a inceput sa ne placa pe burtica si nu mai plangem cand suntem puse asa..si parca nici capul nu i se mai plimba atata..reuseste si ea sa-l tina intr-un loc
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mary_07 spune:
La multe multe lunite inainte sarbatoritilor de azi
si Maria,la multi ani lui Sergiu pt ieri
Dana,ms de infoam dat ieri o cautare dar in Ro nu e asa ceva...si parac nu-mi vine sa dau un milion pe una de dincolo.Ramanem la asta a noastra,subtirica si viu colorata
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
liliac1 spune:
Hehe, Danuta cata vigilenta, maica, cata vigilenta! Te cu mult drag!
Voi pana la urma faceti masa de botez acasa?? Ce-mi place! Si eu am avut in plan asta dar pentru ca mi-s lenesa la facut curatenie dupa bocancii plini de noroaie am zis...pas!
A ramas stabilit tot pentru aprilie-mai?
Ioana super ca v-ati distrat si ati mai "iesit in lume" cum s-ar zice.
Dar...nu ma pot abtine sa nu spun ceva
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 am evoluat in sensul ca nu mai sta numai pe coae cand e pe burta. se ridica pe maini. am baiat mare, ce sa mai. de-abia astept joi sa mergem la cantarul oficial sa vedem ce si cum stau lucrurile. sper din tot sufletul sa fi luat bine in greutate sa nu diversificam inca. si mai sper sa nu faca nici acum nici o reactie de la vaccinel. |
Fetelor, sa ma bateti ca si eu mai halesc litere la greu ca sa nu mai zic ca scriu cu picioarele...dar n-am putut sa nu citesc si sa nu recitesc ca sa ma prind ce litera e scrisa de-aiurea sau care lipseste si la prima lectura mi-am zis: moama ce tare trebuie sa fie!!! La al meu nici surubelu' nu i se simte prin budigai.
Sa va cu mare drag si iarta-ma daca iti par nerusinata...sterg tot si rectific, dar m-a surprins placut aceasta omisiune!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Iulika29 spune:
Dana eu am incercat så ii dau apa cand ii erau buzele uscate si ma gandeam eu ca poate io fi sete la cupil..o singura data pe la 2 luni a beut asa 2 inghitituri ...atat..si apoi nu a mai vrut..eu mai incercam asa o data la såptamana cand urla el si incercam de toate : scårpinat, cantat, dansat si apoi ii dadeam apa , gandindu-må poate urla de sete..nu a fost asa..abia acum bea cateva inghitituri la maså..bine ca mie mi-au spus 'doamnele' de la dispensar ca atunci cand papa altceva decat lapte ai nevoie de apa si asa a fost..acum accepta apa cat ii trebuie..
Asa .. mi-am adus aminte de Ama Crocodanei care a spus ''mama''..Felictari mamico..nu conteaza ca e involuntar inima tot iti sare din piept
Draga mea cuscrå copilasii nostri cred ca s-au vorbit.Al meu in fiecare dimineata il gasesc cu cate o zgarietura noua..a avut si el una sa 'faina' ca a noru-mii pe la 2 luni de era så imi stea inima in loc dimineata cand l-am vazuts i maia les si putin sange pe pernutzå..Si culmea ii tai unghiutele destul de des ..nu apuca så creasca f mari..Oricum ea e o scumpa si cu si fara zgarietura..ii trimit un pupic de la Brucu pe obrazul catifelat si delicat al frumoasei Ebru
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
suede spune:
Liliana esti mortala!!!!
Botez (poze noi):