Moldovence aspirante sau gravidute(21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ARINAA nu conteaza cum nasti. Important e sa fiti bine amandoi ( tu si bebe Rares). O sa ne gandim la voi si abia astept sa ne arati si noua pozele din primele zile ale bebeului. Pe cat ai programat cezariana?
PYSYPISI ma bucur ca sunteti bine. In curand o sa iti simti si tu bebeul cum misca. La urmatoarea eco o sa va arate cam ce giumbuslucuri poate el sa faca la tine in burtica.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80
PYSYPISI ma bucur ca sunteti bine. In curand o sa iti simti si tu bebeul cum misca. La urmatoarea eco o sa va arate cam ce giumbuslucuri poate el sa faca la tine in burtica.
18+

Abia astept!!!

+14
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sa va ajute bunul DD gravidutelor si sa nasteti un prunc sanatos...

eu miam revenit psihic ff bine..nu mai am starea acea cazuta si deprimata...poate ma ajutat doamne doamne..si uite ca abia astept sa le fac pe toate..operatie FIV..etc..adoptia..sau ceo fi....indiferent cum vor fi lucrurile ..bune rele ..toates randuite de la domnul

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

desteptareaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

si poftiti la

si apoi va invit la slujba ca de maine incepe postul

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Neata! Am baut , am luat micul dejun, apoi a urmat baita de relaxare si masajul cu crema pt .
Mai tarziu o sa urmeze pranzul romantic de Valentine"s Day.
Va doresc o duminica placuta.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

mai fetelor, nu v a fost dor de mine?
Va dau eu azi / ceiut sau laptic.
O saptamana frumoasa

Mergi la inceput

BITZA sigur ca ne-a fost dor de tine. Ce ai mai facut?
Noi avem un inceput de saptamana in forta. Multa treaba, multe planuri...ramane de vazut cat vom reusi sa facem.
Vin si eu la un laptic cald, ca ma cam doare gatul. Juniorul are program de gimnastica.
Va doresc sa aveti o saptamana usoara.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

BITZA sigur ca ne-a fost dor de tine. Ce ai mai facut?

18+

Vanessa, deocamdata nu am mai facut nimic, de acum sa vedem pe ce drum apucam tie si la bebe jucaus

Mergi la inceput

BITZA multa bafta si te asteptam cu vesti bune cat mai curand.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alekusta spune:

Buna seara la toate fetili sa va povestesc cam cum a inceput la mine....In dec 2007 am renuntat la AC..Diane35...in martie 2008 am inceput controale si investigatii...in fiecare luna la dr...in iunie aflu k nu am progesteron deloc..in sange..iar asistenta dr mele mi a zis cu o fff mare nonsalanta k nu o sa pot avea copii atat de usor...nu va puteti imagina cum m am simtit la 23 de ani sa aud asa ceva...mi sa rupt sufletul...am repetat analizele si au iesit la fel....deci abia atunci kand mi le am confirmat din nou mi am dat seama ce va urma...monitorizari peste monitorizari..inainte de a incepe stimularile...in feb am facut HSG...surpriza...infectie pe trompa stanga...deci au urmat niste frumoase si placute instilatii..dar macar de ar fi servit la ceva..nimik..in septembrie am inceput cu pregnyl...adik singura luna in care am avut endometru si 2 foliculi mai mari de 1 cm....si tot nimik...deci chiar nu exista ovulatie...bunnnn..alte monitorizari riguroase..si incepem si fabuloasa stimulare...deci scumpelor dupa prima luna in care am facut Menopur din z2 pana in z 15 aproape k am facut o pauza parca k ramasesem fara..deci dupa 11 fiole de menopur..cat era endo...6,5...nu mi venea sa cred...renuntam si la menopur...
Dar ce e mai frumos e ca din luna in care am inceput cu menopur am avut CM pe 5 ian 2010, pe 6 am inceput injectiile...pe 25 tot in ian mi a venit CM si akum pe 15 feb iar....ce sa mai cred..merg sa ma vada azi din nou...am uitat sa precizez k dupa fabuloasa stimulare am inceput sa iau Medformin...deci nu stiu de la ce o mai fi si toata aceasta dereglare...care are timp si vrea sa mi dea si mie niste sfaturi...chiar nu stiu ce sa fac..sa incep IA sau FIV de pe akum..avand in vedere k am numai 24 de ani?! Va pup pe toate si va tin pumnii

VINO BEBE...VINO IUBIRE LA MAMI SI LA TATI
Vand 7 fiole MENOPUR (URGENT) cu 60 ron si PREGNYL 5000 cu 75 RON.

Mergi la inceput