Moldovence aspirante sau gravidute(21)
Raspunsuri - Pagina 16
vanessa80 spune:
JOANN ti-ai mai repetat de atunci prolactina? Eu am luat cativa ani Bromocriptina si apoi mi-au dat Dostinex.( cica e mai bun) ![]()
16+
JoAnn spune:
vanessa nu am mai repetat nimic...de fapt nu am facut niciodata analiza...a dedus medicul 
ca am prolactina marita...fiindca aveam un fel de secretie 

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
vanessa80 spune:
Salutari! In sfarsit vine week-end-ul....Din pacate cica vine si frigul.
JOANN ar fi cazul sa faci dozarea Prolactinei...
17+
vasilasanita spune:
Buna fetele!POgonici te ai hotorat unde sa faci laparoscopia?
Ma gandesc s o fac si eu! Ieri mi a venit CM si am niste dureri groaznice, dar numai in partea stanga, acolo unde ma doare si la ovulatie si cam mai tot timpul, dar suportabil. Ceva trebuie sa fie acolo chiar daca doctorii spun ca n am nimic!!! Nu mai am sperante sa resusesc natural!
Pupici si week end placut!!
Dumnezeu ne va ajuta!
pogonici1977 spune:
da eu vreau sa fac laparo tot cu onofri..dar abia in martie voi merge la el la cab sa discutam de o programarea..deci mai astept o luna...
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Mona40 spune:
Salut fete,
Stiti ca-mi mai bag si eu nasul pe la voi din cand in cand.
JoAnn, atentie ca prolactina se face dupa macar la 3 ore de cand esti treaza. Altfel spus,, te-ai trezit la 7:00, e recomandat sa faci prolactina pe la 10:00. Stiu ca in romanica asistentele si chiar doc nu au habar de asa ceva, dar cititi si voi pe net.
Asa va iesi valoarea cat mai aproape de cea reala.
Bafta.
PS si apropos, closti...sa nu indrazniti sa luati closti fara monitorizare. poate fi foarte uracios acest closty.
Pupici si va urez o duminica placuta.
Eu, asa..out of topic, sunt la al doilea fiv in Z7 de la ET...sau 8 ...nu mai conteaza.
pup
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va invit la
, ceiut sau laptic cald.
Noi am avut un week-end foarte fain. Am reusit sa ne odihnim sambata iar ieri ne-am petrecut ziua cu prietenii. Azi mergem la eco.
MONA 40 multa bafta si sa fie cu noroc.
Va doresc o saptamana usoara. 
16+
pogonici1977 spune:
vanessa ce tia zis la eco?? ce se ascunde acolo???????????
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
vanessa80 spune:
S-a dovedit la eco ca Junior este baietel.
Exact asa cum simteam eu. Ca ma tot uitam la hainute pt baietei.
17+ 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 S-a dovedit la eco ca Junior este baietel. ![]() 17+ ![]() |
felicitari