Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 5
Rebiana27 spune:
ANDIRA.. si eu bantui! Am avut putina treaba prin casa si m-am intins...
M-am uitat peste valorile de pe foaia cu analize si am remarcat ca hemoglobina este sub limita inferioara data de intervalul de referinta; cu toate astea dr de familie nu mi-a recomandat sa iau Fe desi l-am intrebat despre asta. In sarcina cu Luca am luat Tardyferon si Calciu+D3 in ultimul trimestru (dezastru iesisera analizele) dar de data aceasta nu mi-a recomandat nimic in plus de vit prenatale si Omega3 pe care le iau.
DENISA probabil dr de familie iti va recomanda sa faci analizele si-n functie de rezultate iti va recomanda sau nu tratament.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
kossir spune:
Qm mai citit si eu cate ceva si trebuie sa raspun pe ici pe colo.
Andra bravo, sa dea Domnul sa mai ramana bebele in burtica inca cateva saptamani 
.
Fetele merci pentru raspunsurile despre Avatar. Dupa cum am mai spus, nu l-am vazut inca, dar abia asteptam.
Briza marii, felicitari pentru analize 

Stefimic noi mergem la Poiana Mare, langa Calafat, dar inainte de a pleca am locuit in Craiova, deci acolo avem prieteni, ceva rude, ma rog mergem foarte mult si acolo. dar avem poze si de la ai mei de la tara. E superb.
Cat despre dragalasenia lui Mihai, sigur asa va fi si el abia asteapta, isi doreste asa mult, deja isi face de lucru mereu cu hainutele, putinele pe care le avem.
Noi maine mergem la dr., cum va spunea, deja, deci voi veni cu noutati maine seara.
Noapte buna, 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
34+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
andira spune:
Rebiana - eu nici macar n-am copiii acasa... ar trebui sa dorm dusa!!
De fapt, cred ca asta e - le simt lipsa, si ma invart fara rost pe aici.
Si eu am luat la a doua sarcina Tardyferon, acum vad ca nu mi-a mai dat nimic. Nici macar vitamine prenatale.
Prima data am luat Bio nu-stiu-cum, ceva cu ulei de peste, a doua oara Fe + Mg.
Acum 0 - cred ca o sa-mi iau singura
.
De nervi ca n-am somn am inceput sa ma uit pe net, la modele de tricotat, ca am inceput iar. Am gasit niste site-uri cu modele f dragute, dar nu inteleg nimic!! 
Sunt in engleza, si habar n-am termenii astia - trebuie sa o iau pas cu pas si sa stau cu dictionarul langa mine, uf!
honeybaby spune:
Bantui si eu cu voi.
Roxana in afara de fier si homeglobina nu cred ca se mai face ceva aici. Ma uit miine ca sa nu mai aprind lumina acum
Daca imi iese iar fierul mic, iau fier si daca vrea dr si daca nu vrea, altfel stau ca leguma pana nasc ( si dupa )
Rebiana- dr de familie ma vazut ultima data acum 9 ani
. Oricum nu am incredere in ea.
Ti-au venit produsele de la farmacia verde??? Am facut si eu comanda si dupa 3 ian nimic
. Nici macar nu m-au sunat. Ii sun eu maine numai sa nu uit.
Suna bine fier + adic folic, numai ca la noi nu am gasit ce ia Niki. Cel putin nu pe net.
Denisa,
28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Rebiana27 spune:
Denisa n-au sosit inca produsele.. si, din pacate, nu-mi pot verifica mail-ul (ma avertizeaza antivirusul ca nu e safe, God knows why!!). Chiar de dimineata gandeam ca a trecut ceva timp de cand am lansat comanda!
Maine trec pe la farmacie sa intreb despre fier+acid folic si daca gasesc iau (vitaminele le iau la recomandarea dr ginecolog ca dr de familie nu mi-a recomandat nimic). Eu m-am tratat de anemie ani in sir inainte de prima sarcina si de atunci deloc..
Carmen bafta maine la dr! Sa vii cu vesti bune!
Andira n-ai gasit si desene/schite sau ceva care sa te ajute mai mult decat explicatiile scrise? Mi-ar placea sa tricotez insa imi lipseste rabdarea, cred.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
asteropipan spune:
HONEYBABY mi se pare f aiurea ca dr ta nu ti-a recomandat sa iei de loc in timpul sarcinii fe si acid folic. si mai ales ACIDUL FOLIC care e sfant in sarcina in primele luni.mai ales ca tu ai avut de aface si cu o pierdere de sarcina. dr ta chiar nu stie
ca acidul folic face ca sarcina "sa se prinda" (ca nu mai stiu exact termenii medicali) mai bine??????????? in primele 3-4 luni e musai sa iei. imi pare rau de sarcina pierduta.am inteles eu ceva dar nu stiam exact.si nici nu stiam ca a fost asa recent.nu vreau sa te rascolesc,dar ai cercetat sa vezi care au fost cauzele? acum insa este bine ,ai trecut de perioada critica
eu m-am iritat tare acum ca dr nu a fost in stare sa-ti dea sa iei fe.i-as trage vreo doua
dar daca ea e cascata ai tu grija de voi (tu si bebeluna) . chiar daca nu gasesti in tara ce i-a NIKY poti lua fe separat si acid folic separat. dar mai bine inainte de a lua ceva fa-ti analizele. te pup. si sper sa aud de bine.fara anemie.
DANAYARA deacord cu tine. 
31 +
AMR 8
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
asteropipan spune:
HONEY cand am scris ca acum esti bine,ai trecut de perioada critica , ma refeream la sarcina asta. ca ai trecut cu brio de primele 3-4 luni cand se putea ivi iar un avort spontan :(
si cum zicea DANAYARA ar fi trebuit sa-ti dea fe\+acid folic chiar imediat dupa nefericitul eveniment. la dr de genul asta nici eu nu as da spaga,ci niste pumni in cap .
31 +
AMR 8
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
honeybaby spune:
Rebiana - sper ca nu sunt neseriosi. Maine ii sun urgent. Nu cred ca e nevoie sa intrii pe mail. Mie pe mail mi-au trimis un link catre ei (pe site) unde zice ca s-a emis factura proforma si atat.
Eu nu stiu cum ai asa energie cu anemie! Eu azi m-am chinuit cateva ore sa desfac bradul. Dupa care am plecat prim magazine si dupa 4 magazine eram terminata a trebuit sa vin acasa. Asta fara sa conduc eu.
Azi mi-am luat un set de chiloti de unica folosinta. Nu cred ca au cum sa cada dupa mine.
Am mancat, mi-am uscat parul si ma bag la somn
.
Poate maine sunt si eu functionala inainte de 12.
Denisa,
28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
honeybaby spune:
asteropipan- acid folic am luat. De la pierderea de sarcina pana in luna a 4a.
De fier a spus mai exact : " poti sa iei daca vrei, dar de obicei nu se asimileaza"
Asa ca eu am renuntat la idea de a lua fier , mai ales ca ma simteam bine. Acum nu ma mai simt bine si incep sa cred ca ar fi cazul sa iau. Macar incerc, nu se asimileaza asta e.
Sarcina nu stiu de ce am pierdut-o ( nici pe precenta ). Analizele erau perfecte.
Denisa,
28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
dayanara spune:
eu stiu ca acid folic se inainte de sarcina si dupa, dar pt prevenirea defectelor de tub neural sau spina bifidia, nu pt fixarea sarcinii....
eu chiar daca stau ok cu fierul, am sa incep sa iau mai ales dupa sarcina , mai ales ca eu si la prima sarcina am pierdut destul sange la nastere si dupa
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE