Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ghiciti de unde vin eu??? De la o farfurie cu cartofi prajiti si mujdei. Suporta omul, dar cat?!

Interesante si utile discutiile despre educatia copiilor, poate le reluam cand strumfii nostri vor creste mai mari ca acum neuronul de gravida e adormit.

Riella in principiu cam de la 29 de saptamani implinite se poate lua prenatalul. Acum vorbeste cu cu medicul de familie ca am vazut pe aici ca sunt unii cu "reguli" mai ciudate.

Sensibila felicitari pentru achizitii. Ce frumos a fost la Bucovina. Pot sa iau din album o poza pentru montaj? Sa trimite-mi tu una care o vrei tu.

Delia13 multumesc, dar daca mai vin fetele cu idei culinare ca asazi sa vedeti voi sunculite acusica. Desi eu toata sarcina am mancat nesanatos. Eu bag cartofi prajiti, la cuptor, dulciuri o tona, dar nu stiu unde se duc ca si eu ma mir cateodata.
Eu am luat termometru pentru bebe si DM cu 12 sau 13 lei nu mai stiu si saculet cu samburi la fel, acelasi pret.

Cu vaccinurile eu o sa merg pe schema clasica din acelasi considerent ca si Miria. Au fost altii mai buni ca noi cand le-au gandit si cum majoritatea nu citesc DC-ul si merge pe mana medicilor de familie sau pediatri, o sa merg si eu tot asa. Daca m-ar tine buzunarul probabil alta ar fi situatia.

Oana 33+ Eric Nicholas
AMR 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

asteropipan – am cautat de am innebunit un album in genul asta. Cu prima baita, prima zi si poti sa scrii in el tot felul de chestii.
Si cand l-am vazut l-am luat direct. Pe vremea aia nici nu eram sigura ca este fetita, dar l-am luat pe roz. Daca era baiat avea album roz ! Asta era !

oanaiacovita – multumesc frumos, intradevar a fost f frumos ! da, te rog ia ce poza iti place.

Vai am turbat ca toate mancati cartofi prajiti cu mujdei. Sincer azi credeam ca poftesc doar la zacusca, dar vad ca nu. O sa pa eu si cartofi prajiti cu mujdei.
Legat de kg in plus. Eu am slabit in primele 4 luni 8 kg si pana acum am pus inapoi 5 kg. Deci sunt tot pe minus.

e in burtica +32 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

YAIA - Nici un om nu simte placere cand trage prima data dintr-o tigare. Organismul, ca sistem logic si pozitiv simte toxicitatea si reactioneaza in consecinta nefiind pervertit inca.

Dar acuma raspunzand in acelasi spirit de gluma ca si tine, daca i-ar fi placut, nu-mi ramanea decat sa-i cumpar un pachet intreg sau sa-i dau bani sa-si ia singura, ca poate nu nimeream marca.

Cristina +24 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

BLUE ai ]www.babyonline.ro/Copilul-tau/Sanatate/Noua-schema-de-vaccinare-pentru-copii-din-2009.html?a=3550/1063896&p=1" target="_blank">http://www.babyonline.ro/Copilul-tau/Sanatate/Noua-schema-de-vaccinare-pentru-copii-din-2009.html?a=3550/1063896&p=1ultima schema de vaccinari
GREEN mare bebeul, sa fie bine.
ATB tin pumnii pentru sesiune, te admir, si copil si bebe in burtica si familie si master! De aia am vrut eu sa-mi termin eu toate scolile inalte ianinte de bebe, nu stiu cum faceam fata! Su de cand am dat doctoratul parca mi s-a golit creierul, nu vreau sa mai citesc nimic din domeniu, doar despre bebei
FREEDELIA bebe3 al tau se baste de ziua mea E o zi norocoasa, sa stii
Apropo de modalitati de educatie, eu atat l-am rugat pe sotul meu: sa nu ma contrazica in fata copilului, daca nu e de acord cu ceva, sa discutam separat, nu de fata cu copilul. Cea mai gra meserie e cea de parinte!
MIRIA uoau ai avut ceva sange rece in tine la faza cu tigara! Este si asta o metoda de dezvatare, trebuie tinuta minte!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

eu stiu ca acid folic se inainte de sarcina si dupa, dar pt prevenirea defectelor de tub neural sau spina bifidia, nu pt fixarea sarcinii....

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Exact!
Asta stiu si eu despre acidul folic!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 26+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, pana si la televizor e unul acuma care mananca, cartofi prajiti. Ca sa vedeti si voi cum universul unelteste impotriva mea!

Voi vorbiti de hg in plus sau pe minus, iar eu am luat pana acuma 13kg si sunt la jumatatea perioadei.

Cristina +24 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

SENSIBILA da si eu asa m-am bucurat cand am gasit albumul.si mai ales ca e in romana si o sa-i ramana ca amintire.eu stiam atunci ca o sa am fetita(in oct cand am venit acasa). si a fost f haios ca eram cu tata in supermarket si cautam la raionul carti- o carte cu feluri de mancare pt copii.asa am gasit si albumul.ce ne-am bucurat amandoi

31 +
AMR 8
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Alina eu nu am inteles. Tu ai acum 2 medici de fam?Neuronul meu nu proceseaza ce ai zis tu.Ca eu stiu ca in momentul in care te inscrii la alt medic de fam, automat casa de asigurari de scoate de la cel vechi, deci nu mai apartii de el.

Oana 33+ Eric Nicholas
AMR 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Da, nu pot sa ma reintorc decat dupa 6 luni.
Dar nici retete sau vaccinurile bebelinei nu ii pot face la dr de la Vulturu? Tb la cea din Ct?
Asta e nelamurirea mea..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Babyangel -- sa ne intelegem: faptul ca nu vb cu el nu e o CONSECINTA, este o pedeapsa. O consecinta este ceva ce se intampla in mod natural, nu impus de parinti. Adica daca nu mananci ti-e foame, aia e consecinta. Daca nu mananci, treci la tine in camera 15 minute, aia e pedeapsa. Diferenta dintre AP si celelalte metode este ca eu nu profit de faptul ca sunt mai mare ca sa ii impun niste reguli, ci las copilul sa suporte consecintele faptelor sale.

In ceea ce priveste regulile, daca nu vrea sa mearga la culcare (rar se intampla, pentru ca noi am inceput de mici cu rutinele iar culcarea nu a fost niciodata o lupta, pentru ca au dormit cu noi cat au vrut, apoi i-am mutat in camera lor treptat si am stat cu ei cat au avut nevoie) ii dau de ales sa faca alte lucruri in pat (sa citeasca o carte, sa ma bag cu el/ea sa ne dragalim, etc). Daca nu vrea sa mearga la culcare si eu ii zic culca-te sau iti iau nu stiu ce, vom ajunge la o varsta la care copilului nu ii va mai pasa de pedepsele noastre si va face ce va vrea, sau se va ascunde.

Cand ii cerem copilului ceva, trebuie sa fim pregatiti ca el, uneori, sa ne refuze. Egalitate, mai putin in chestiile care ii fac rau. La fel ca si cu sotul. Ca daca ii spun lui o data hai la culcare, ca maine intarzii la serviciu si el imi zice nu, ca mai vreau sa ma joc pe calculator, nu o sa ii zic daca nu vii acum, nu mai facem sex o saptamana, nu??? Il las sa decida - asa si copilul.

Daca sunt aplicate de mic si constant aceste metode, copilul este foarte cooperant. Se simte important cand ii explici de ce vrei sa faca asta sau asta si cand ii respecti cerintele.

Sunt indragostita de aceasta metoda. Numai ca, din pacate, merge mai greu impreuna cu sistemul de invatamant din Romania, care este foarte strict si nu se permite neascultarea.

31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Draga mea, faptul ca eu nu vorbesc cu copilul 4 minute este chiar CONSECINTA faptului ca nu a dorit sa manance, consecinta pe care am stabilit-o cu copilul.E ceva ce fac eu ca mama, chiar nu e o pedeapsa si nu il oblig la nimika: el stie ca poate sa aleaga sa manance (si totul e ok) sau sa nu manance(si in acest caz mami nu vorbeste cu el).

Esti draguta cand spui ca daca nu mananca , are drept "consecinta " foamea... Foamea de regula e una din cauzele pentru care un copil mananca(in caz ca nu e o regula a casei cu "toata lumea la masa")

Dar ai fost norocoasa sa nu stii cum e sa ai un copil la care nu iieste foame niciodata, cum a fost al meu ..Si atunci ce sa mai faci, ca l-am lasat si 3 mese consecutive fara mancare...si lui tot nu ii era foame.

Cat despre reguli, ce sa zic...sunt sigura ca si la tine sunt reguli pe care copiii le respecta(legate de igiena , de bune maniere, etc)

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Neata si de la noi!

Alina eu nu am inteles. Tu ai acum 2 medici de fam?Neuronul meu nu proceseaza ce ai zis tu.Ca eu stiu ca in momentul in care te inscrii la alt medic de fam, automat casa de asigurari de scoate de la cel vechi, deci nu mai apartii de el.
Oana 33+ Eric Nicholas

Ioanact in completarea Oanei, iti spun si eu ca medicul de la care ti-ai scos fisa nu mai are dreptul sa elibereze retete pe numele tau..
Insa , daca te intelegi bine cu el, iti poate elibera pe alt nume de pacient( al sotului, al mamei tale sau cineva care este cu fisa la el)

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Acum am vazut mesajul tau..
Am inteles..deci pe numele sotului imi poate da reteta (el fiind inscris la dr de la Vulturu) iar bebelinei ii pot face vaccinul ca tot aici o voi inscrie.
Eu m-am reinscris la cea de la Ct, pt a-mi da CM pe 6 zile (pana in Febr) pana intru in prenatal, dar concediu prenatal, tot de la cea de la Ct voi lua, ca dupa 6 luni ma pot intoarce (daca e nevoie la cea de la Vulturu).
Multumesc pt lamurire!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput