Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Racusor, medicul iti va da unda verde, daca este cazul, nu vreau sa te dezamagesc, dar din cate stiu eu, daca placenta e joasa si nu se pozitioneaza cum ar trebui, miscarea cam iese din calcul.
Eu nu stiu daca la vreun moment dat imi va da voie dr. la miscare, dar na, asta este, o sa fac dupa ce vine bebe.
Dragaica, eu am avut o problema de ten, niste pete rosiatice, dar nu acnee, piele uscata, in fine, am mai avut si inainte de sarcina pb asta, am rezolvat-o cu o crema bio light.

Alina 11+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

si mai am o intrebare :)

voi ati inceput sa faceti ceva cursuri? sa faceti gimnastica..ma gandesc ca e inca devreme, dar nici nu stiu cand sa ma apuc ;)

mi-e dor sa fac miscare :( eu sunt o fire activa, imi place sa fac miscare, sa merg in concedii si sa cutreier orasele dar acum cum trebuie sa stau linistita din cauza durerilor si a placentei care e prea jos, nu stiu daca sa mai mergem undeva in concediu sau daca as putea sa ma gandesc la ceva gimnastica de gravidute....inotul a iesit din lista!

Bulina 14 +

Eu-mi pastrez energia pentru dupa nastere ca sa pot da jos kilogramele adunate in timpul sarcinii

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Mai fetelor vreau sa va intreb si eu ceva: voua va cade parul?...mie imi cadea si inainte dar acum am observat ca, cade mai mult...si asa ca aveam par de o baie si un vant puternic...sper sa nu raman cheala

GEO 15+

Si eu am aceeasi problema, nici tenul meu nu sta ai bine, dupa ce am inceput progeteronul mi-a aparut o iritatie pe frunte si tample. nu stiu ce sa ma mai fac.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 8+

stai linsitita, e normal..la fel am patit si eu...cred ca din cauza hormonilor si a progesteronului luat...aveam cosulete pe frunte, pe tample,pe spate, brate...acum au trecut... e adevarat ca nu mai iau nici arefamul ala..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

racusor, exista in librarii si pe ent sigur, multe carti speciale dedicate gravidelor si sarcinii...acolo gasesti si exercitii fizice, pentru fiecare luna de sarcina in parte, tipul de miscare/exercitiu pe care poti s-o/sa-l faci...daca nu exista nici o contraindicatie data de medic...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

sheri chiar m-am mai linistit acum dupa ce mi-ai zis

si acum ca sa fiu in ton..si eu dorm pe burta, si eu am cosuri de cand cu sarcina asa ca e un trend

----------------------------------------------
my somebody....

12+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

racusor si eu stiu ca nu e recomandata gimnastica cand exista placenta praevia, dar dr tau stie cel mai bine

dragaica cred ca intrebai de mezeluri si afumaturi, nu sunt recomandate pentru ca sunt grele si contin foarte multa sare, dar nu-i bai daca mananci, eu mananc mezeluri foarte des pentru ca imi plac (sunt putine zile in saptamana fara mezeluri) incerc sa reduc sarea unde se poate

miscarea din timpul sarcinii e indicata cand nu exista contraindicatii medicale, nu poti pastra energia d-acum pentru dupa sarcina (din pacate) dupa sarcina o sa fie foarte greu sa faci miscare, din lipsa de timp, oboseala...etc, acum depinde de ajutorul avut, de organismul fiecaruia, dar pararea mea este ca acum avem/aveti mult mai multa libertate de miscare decat o sa avem dupa nastere

eu mi-am facut abonament la masaj, asta seara am nimerit un tip care mi-a facut inclusiv in talpa, e fain, ma bate gandul sa incerc si un pilates dar...nu prea am timp si in plus...recunoasc, sunt lesa rau

cu bobinache 14s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgy19801 spune:

V amultumesc pentru raspunsuri!! Ieri am chemat salvarea pentru ca durerea persista,si mi-au facut un EKG,dupa care m-a dus la spitalul Sf Ioan,unde mi-a facut un alt EKG si analize de sange.Mi-au spus ca e ok,ca nu am nimic doar o viroza ca i s-a parut doctorei sa vorbesc pe nas:),si mi-a dat o trimitere la Polizu spitalul,unde am medicul ginecolog.Mi-a facut o ecografie sa vada daca sarcina e ok,si am vazut pe bb care dadea din manute si din picioruse.Azi dimineata m-am dis din nou la medicul meu la Polizu care a zis ca ma interneaza cateva zile sa-mi faca toate analizele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Mai fetelor vreau sa va intreb si eu ceva: voua va cade parul?...mie imi cadea si inainte dar acum am observat ca, cade mai mult...si asa ca aveam par de o baie si un vant puternic...sper sa nu raman cheala

GEO 15+

La fel ma confrunt si eu, imi cade parul ca la balamuc, iau vitamine de juma de luna si la fekl cade, parca mai rau, de doua luni ma vopsesc fara amoniac, luna trecuta cu vopsea bio, nimic, cade in draci.

In schimb mi-a iesit un fir de Baba-Cloanta in barbie, n-am reusit sa-l smulg nicicum, am rupt toate pensetele, a venit barbat-miu cu patentu', cu cheia franceza, si cu chiu cu vai pe la 12 noaptea m-a scapat de saracie, am o gaura in fata cat un crater, o sa ma trega curentu' p-acolo si-o sa-mi pice mucu'! Pe piciare nu mai zic, azi ma curat, maine il intrec pe barbat-mio! Si doare daca-l smulgi, valeu!

Shery 12 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata,

Haideti la

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 11+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Buna dimineata fetele. Am si eu o intrebare: in cat timp sunt gata primele analize de sarcina si ce presupun concret? As vrea sa merg maine la medicul de familie pt analize si apoi repede la ginecolog si ecograf... Nu stiu de ce dar de cateva zile ma panichez repede... Nu mai greturi de dimineata sau orice alte greturi de aproximativ 3 zile(4 daca o pun si pe cea de azi). Sanii sunt umflati, dar nu ma mai dor si inca am scurgerea aceea albicioasa.
Oi fi eu prea sperioasa,dar cred ca as muri daca bb pateste ceva... Vreau sa ma linistesc, cat ma repede.
Deci cat trebuie sa astept dupa analizele alea??

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 7+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput