Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna fetelor si din partea mea...bun venit noilor gravidute si o sarcina cat mai usoara ....Adriana imi pare nespus de rau pt pierderea ta...sper ca Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste

Eu maine ma duc la eco si poate avem noroc si vedem si ce se ascunde

Andreea84 daca nu te deranjez prea mult as vrea sa imi faci si mie jocul ala
eu - 09.1985
el - 02.1979
bb - 10.2009

Referitor la dormit...eu adorm pe burta si ma trezesc pe spate...tot incerc sa dorm pe partea stanga dar degeaba.

GEO 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Asa este atat timp cat nu te deranjeaza nu este nimic.... la celelalte cand am stiut ca s-a terminat cu dormitul de burta ????...am inceput sa am dureri de burta cand incercam sa ma asez in pozitia "ideala" de somn , azi asa, maine asa...am renuntat si am luat-o cu dormitul pe parti si culmea ca atunci cand nu trebuie sa dormi nici cu fata in sus, numai asa ma trezeam...si eu de fel nu dorm cu fata in sus. Da el bebe semne cat se simte "storcit" de pozitiile noastre de somn.

Fetelor s-a deschis odiseea de sept-oct....haideti sa intram sa incurajam noile mamicutze...

Alina fetele au stat doar sapt trecuta cu mine, ca am zis sa nu le duc la gradi din prima, dar de sapt. asta le-am dus ca nu mai puteau de dor dupa " copii mei" citez fetele. Si le-am dus.CEa mare este in pregatitoare ca nu am dat-o de 6 ani la scoala, am zis s-o mai las un an si cea mica este in mijlocie.BEatrice din toamna gata...ia taurul de coarne...incepe scola si ...abia asteapta sa-si puna ghizdanel si sa mearga la scoala. Dar sincer imi este groaza de cum va fi pentru ca este o fire tare zuza si cam imprastiata si nu stiu cum va fi la scoala...cu hainele scoase din pantaloni...cu baietii la harjoneala......nici nu vreau sa ma gandesc. Aia mica este insa mult mai calculatat, inainte sa faca ceva, gandeste de 2 ori...este diferenta de la P.Nord la P.Sud intre ele , dar vom trece si de faza asta...

Elena, 14+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Alina draga si eu tot pe burta dorm inca, chiar daca sunt constienta ca nu este bine, vorba ta...fac cum fac si tot pe burta ma trezesc. E rea patima asta cu dormitul pe burta , eu altfel nu pot adormi...nu stiu ce ma fac cand nu voi mai putea sta deloc asa...

Elena, 14+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

De la cate saptamani nu e bine sa mai dormi pe burta, eu numai asa pot dormi , eu am abia 8 saptamani banuiesc ca nu e problema pana acum?????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Fetelor...am vazut ca discutati despre dormitul pe burta...
La mine inca nu e cazul sa imi fac probleme, dar e bine de stiut. Mai am de invatat de la voi.
Azi m-am simtit iarasi ok, insa nu stiu daca lacrimile pot fi considerate o simptoma. Nu stiu de ce dar imi dadeau lacrimile din orice...Recunosc, sunt genul care plange la emisiuni emotionante sau filme, dar nici chiar asa ca azi. Pur si simplu mi se umezeau brusc ochii. O fi de la hormoni.
Va

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 7+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Fetelor, voi mai dormiti pe burtica vreuna? Sau pana la cat ati dormit pe burta? Eu fac ce fac si tot pe burta ma trezesc. de-a lungul timpului ginecologii mi-ai recomandat sa dorm pe burta in primele luni de sarcina(din cauza uterului meu retrovers), dar nu stiu cum e mai bine asa ca va mai cer si voua o parere.

Alina 11+
gargarita

si eu evit sa dorm pe burta dar in fiecare noapte ma trezesc dormind asa, probabil subconstientul si vad ca am inceput sa dorm cu grija, chiar daca pana acum dormeam de puteai fura toata casa

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 14+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Fetelor...am vazut ca discutati despre dormitul pe burta...
La mine inca nu e cazul sa imi fac probleme, dar e bine de stiut. Mai am de invatat de la voi.
Azi m-am simtit iarasi ok, insa nu stiu daca lacrimile pot fi considerate o simptoma. Nu stiu de ce dar imi dadeau lacrimile din orice...Recunosc, sunt genul care plange la emisiuni emotionante sau filme, dar nici chiar asa ca azi. Pur si simplu mi se umezeau brusc ochii. O fi de la hormoni.
Va

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 7+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mie mi-au dat lacrimile de la o reclama la Dodge e clar de la hormoni.

Am o intrebare, pe siteurile de aici spune sa eviti carnea afumata (gen cabanos, salam, carnati, etc), somonul, pestele afumat din cauza listeriozei. Eu-s inebunita dupa toate, de Craciun,de Revelion am gustat cate putin din fiecare si-acum stau cu stres.
Sunt teste pentru listerioza?????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Salutare, fetelor!

AdrianaSM: garantat data viitoare o sa fie bine :)
Noi pe burta.. nu putem altfel.eu zic ca bb o sa ne "zica" atunci cand e cazul sa nu mai adoptam pozitia.
Voi cum va simtiti cu gretzurile? au inceput sa mai treaca?
Azi am anuntat la munca de starea de gravi...sefu s-a cam speriat :D
Oricum , poate saptamana viitoare ne arata si noua daca are cuculetz puiu lu mama .
Iar cu emotiile si plansul...la mine asta a fost un semn de sarcina, plans din orice..da' plans din ala sanatos..

11+
[http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=laura&year=2010&month=7&day=31&babycount=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Buna fetelor si din partea mea...bun venit noilor gravidute si o sarcina cat mai usoara ....Adriana imi pare nespus de rau pt pierderea ta...sper ca Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste

Eu maine ma duc la eco si poate avem noroc si vedem si ce se ascunde

Andreea84 daca nu te deranjez prea mult as vrea sa imi faci si mie jocul ala
eu - 09.1985
el - 02.1979
bb - 10.2009

Referitor la dormit...eu adorm pe burta si ma trezesc pe spate...tot incerc sa dorm pe partea stanga dar degeaba.

GEO 15+
GEORGIAdar e doar un joc,important sa fie bebe sanatos

10+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Georgy19801

Buna fetelor!! Sunt noua asa ca ma scuzati daca am scris unde nu trebuia,dar am o problema.Sunt insarcinata in 12 sapt si 5 zile si de cateva zile ,ma inteapa inima ingrozitor,simt ca nu pot sa respir ,ma tine durerea cu mana cu tot..Voi ati avut asemenea problema?

Buna,
Din cate stiu inima nu doare. din cate stiu, teoretic nu poate fi decat un nenorocit de junghi intercostal.in general, inima doare doar cand se face infarct :(.trebuie oricum sa mergi la medic sa te verifici.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:
citat din mesajul lui Georgy19801

Buna fetelor!! Sunt noua asa ca ma scuzati daca am scris unde nu trebuia,dar am o problema.Sunt insarcinata in 12 sapt si 5 zile si de cateva zile ,ma inteapa inima ingrozitor,simt ca nu pot sa respir ,ma tine durerea cu mana cu tot..Voi ati avut asemenea problema?

Buna,
Din cate stiu inima nu doare. din cate stiu, teoretic nu poate fi decat un nenorocit de junghi intercostal.in general, inima doare doar cand se face infarct :(.trebuie oricum sa mergi la medic sa te verifici.

11+

asa e inima nu doare, junghiuri intercostale mai am si eu...dar nu merge durerea pana la mana

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 14+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput