Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 3
adrianaBuc spune:
ehe! Vacanta! Speram si noi sa luam un concediu micut prin martie; ca dupa cine stie cand mai apucam!
14+
Vine bebe!
corina_ela21 spune:
buna seara viitoare mamici numele meu e Corina si sunt in 12 saptamani locuiesc in uk si am sa nasc aici. Bebita o sa vina pe 22 iulie si il asteptam cu drag !!! Acum o sapt am fost la moasa si iam ascultat inimioara care am fost surprinse cat de puternica era . Va urez mult succes viitoare mamici
adrianaBuc spune:
corina, bine ai venit!
Vezi pe prima pagina ce date trebuie sa ne dai pentru a te include in listuta. Sarcina usoara!
14+
Vine bebe!
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc ehe! Vacanta! Speram si noi sa luam un concediu micut prin martie; ca dupa cine stie cand mai apucam! 14+ Vine bebe! |
si noi traim cu aceeasi speranta sa ne luam 1 saptamana de concediu pe la sfarsitul lui martie si sa plecam undeva...ca dupa aia in 2010 s-a terminat cu concediile
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
corina_ela21 spune:
mamici eu am 12 sapt si pana acum am luat foarte putin in greutate din cauza greturilor care au fost groasnice acum sau mai domolit dar nu am pofta de nimic . Mananc la fel ca inainte sa raman insarcinata si burtica am ceva cu totul ca sunt slabuta. Voi aveti la fel?
corina_ela21 spune:
data mea de nastere e 16-02-1986 iar ultima menstruatia a fost pe 22 saptembrie dar se pare ca a fost o problema ca dupa calc calendarului as avea cu 4 sapt mai mult dar dupa ecografie sar fi conceput in octombrie pe la sfarsit . Aazi am 12 saptamani si 3 zile iar data nasterii este pe 22 iulie . nu am inca un carucior dar in schim am primit sosetele pt bebe care sunt roz . Nu avem preferinte sincer sanatos sa fie cred ca e cel mai important . Iar spitalul e in Anglia in bournemount hospital. Sa ne auzim cu bine!!!!
AdrianaSM spune:
Din pacate odiseea mea se incheie aici...sarcina oprita din evolutie...nu am cuvinte sa exprim durerea mea...
Va doresc multa sanatate, sarcini usoare si copilasi sanatosi...
Va rog sa ma stergeti de pe listuzta.multumesc.
**************************************************************************************
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
ooana spune:
citat din mesajul lui AdrianaSM Din pacate odiseea mea se incheie aici...sarcina oprita din evolutie...nu am cuvinte sa exprim durerea mea... Va doresc multa sanatate, sarcini usoare si copilasi sanatosi... Va rog sa ma stergeti de pe listuzta.multumesc. ************************************************************************************** Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile... Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) |
Adriana imi pare tare rau ...sa-ti dea DD putere sa treci peste tot ce s-a intamplat.
Te asteptam sa vi pe la noi cu vesti bune in curand...
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc ehe! Vacanta! Speram si noi sa luam un concediu micut prin martie; ca dupa cine stie cand mai apucam! 14+ Vine bebe! |
la vara viitoare, cu tot cu bebe...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...