Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 17
Miha3 spune:
Ana_Perianu - bine ai venit! Eu am fost la eco in 12.01 si mi-a zis ca are bebe 6 saptamani, dar eu stiu sigur ca are 7 saptamani deoarece stiu data exacta a ovulatiei. Asa ca eu merg in continuare cu calculele mele si dupa cum zic fetele o sa recupereze pe parcurs.
Sheritra - Bafta maine! Sa ne povestesti cum a fost. 
CD27 - Dupa o sarcina obtinuta prin FIV cu 2 baieti, i-am pierdut la 20 de saptamani far nici un avertisment. Nu am facut efort, nu am avut contractii si totusi s-a deschis colul. In ziua cand la urinare a aparut o mucoasa suspecta am fost la medic si el mi-a spus ca o sa nasc in noaptea aia. Binenteles ca nu l-am crezut si am plecat la Timisoara. Din pacate chiar nu se mai putea face nimic. Decat sa mai trec prin asa ceva mai bine il oblig pe medic sa-mi faca cerclaj. Eu le-am sfatuit pe fetele care au avut probleme si care au gemeni sa faca, nu pe toata lumea. Mie nu mi-a spus doctorul pe care il aveam ca trebuie sa fac si intotdeauna mi-a spus ca e totul OK. Mai mult cu 5 zile inainte fusesem la eco morfofetala la Cluj si totul era perfect. Nici urma de col deschis.
Iti doresc sarcina dusa la termen si copil sanatos!
qiorqia23, aelita, racusor2010, adrianaBuc - va multumesc pentru primire. 
carla_2008 - eu la cealalta sarcina am luat ca vitamine numai elevit si folsav (acid Folic), iar la asta mi-a dat medicul din Ungaria femibion 800 si medicul din Ro a spus ca daca am sa iau in continuare si folsav ca oricum nu face rau. Nu te impacienta si ia de acum incolo acid golic , ca rau nu poate sa faca si am citit eu undeva ca oricum surplusul se elimina. Utogestanul pe care il iei oral incearca sa il iei dupa ce mananci, ca da ameteli si daca tot te doare capul macar sa elimini una unul dintre motive. 
Rog pe cine se ocupa sa ma puna si pe mine pe lista, am dat datele prin pagina 10 sau 11. Va multumesc!
7+
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Imi pare f rau ca ai trecut prin asta ![]() Cam la cate saptamani de sarcina au inceput durerile? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
sincera sa fiu nu stiu...cred ca din cauza durerilor nu mai tin minte nic...oricum pana in data cand trea sa-mi vina cm normal,,,,cred ca aveam 2 sapt sau 3
+11 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
ancadragoman spune:
Lia mersi mult
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
didiloo spune:
buna fetelor!
va multumesc de primire! sper si eu sa fie bie pana la capat.
carla eu iau acid folic pt. ca asa mi-a recomandta dr. din sm la care merg acum. a zis ca rau nu face daca e prea mult, mai bine sa fie.
si pe mine ma doare destul de rau capul, ieri am simtit ca innebunesc de durere. am lut si eu un paracetamol, dar tot cu durere m-am culcat. eu aveam dinainte durerile astea de cap groaznice si nu-mi treceau decat foarte greu.
multi pupici
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Lia mersi mult ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
cu placere

+11 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
arissa spune:
Buna fetelor, reusesc sa mai intru si eu. Imi place de voi ca sunteti harnice la scris
.
Vroiam sa va recomand un site care mie mi-a placut - www.babycenter.com, pentru cele care stiti engleza. M-am inscris acolo de la prima sarcina si am primit si inca primesc saptamanal un mail cu evolutia copilului. Sigur ca datele sunt orientative dar mie imi place ca am repere dupa care ma pot orienta.
Bun venit noilor gravidute!
Imi pare tare rau sa aud de pierderile de sarcina, cred ca asta este cea mai mare frica a noastra. Eu sunt la a doua si nu sunt deloc mai relaxata in privinta asta, desi nu am avut probleme anterior.
Despre greutate, mai bine nu zic, cred ca sunt cea mai
de pe aici. Singura mea speranta este sa iau mai putine kg acum decat la prima sarcina, unde am depasit cu succes 25 de kile. Pana acum am aprox 2 in plus.
Am racit si eu un pic, ceea ce nu mi s-a mai intamplat de ani de zile. E tare diferita sarcina asta de prima. Atunci mi-era cald mereu, umblam iarna imbcracata subtire si nu aveam nimic, acum e pe dos. Abia astept sa treaca frigul. Si pentru ca sunt la ora de vaitat, inca nu mi-a trecut starea generala de oboseala
Va pup, ma intorc pe la treburile mele.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 12+
86cmm spune:
| citat din mesajul lui beluistef Bun venit noilor gravidutze, sarcini usoare, fara probleme si cel mai important la termen. Larisa eu vreau sa ne bucuram ca Base nu ca Geoana...tu nu...????Sa speram ca jocul s-a inselat, sa speram ca bebelicii nu si-au schimbat intre timp " ascunsurile" 86cmm sa stii ca si eu am probleme cu fierea, este malformata, strangulata si lenesa. Inainte de sarcina ca sa scap de simptomele alea suparatoare am facut cura cu ulei de masline dimineata si seara pe stomacul gol, insa de cand sunt nu am mai reusit sa-l iau si ca dovada sunt ca un balon, dupa ce mananc si dupa o cana cu apa ma balonez instant. Am nopti in care fac si crize de fiere, si ma pun pe partea stanga si incerc sa adorm, dar este greu. Te inteleg perfect, cred ca intr-un final voi ajunge la cutit cu ea, ca se pare ca nici un leac nu mai merge cu ea.O seara placuta la toate ![]() ******************************************************************* Elena, 14+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Bebe strumpf |
simt asa arsuri la stomac si un gust ciudat in gura..oare tot din cauza ei?eu am avut probleme din astea destul de rar..cand mancam prea mult sau ceva mancare grea..dar se pare ca de cand am trecut de 10 saptamanii ,zi de zi am aceleasi simptome..imi este frica sa mai mananc..pe bune..ieri am mancatr de 2 ori toata ziua si seara tarziu mi-a fost din nou foame si am mancat vreo 2 saratele ca sa pot dormi..ce nasol ii...oare cat o sa ma mai tina asa?
cristina
10+
bumblebee spune:
Arissa, ce simpatica ai fost, ora de vaitat
, eu una spun de fiecare data cand sunt intrebata, ca fac bine, dar daca mi se da oleaca de apa la moara, zis si de dureri, si de costipatie, si de insomnii, si de stomacul in pioneze, sunt fenomenala
, ca o batranica ipohondra
.
Altceva, stomacul meu e super ciudat, in momentul in care mananc, parca sunt un sac fara fund, (inca incerc sa ma opresc cand mananc prea mult)dar dupa ce ma ridic de la masa nu-i convine, e prea mult pt el.
Eu am fost o pofticioasa dintotdeauna, mi s-a intamplat sa vad ca se mananca ceva intr-un film si eu in secunda 2 sa fiu imbracata si plecata sa-mi cumpar, dar acuma, parca-s si mai ciudata, a aparut un film "cloudy with a chance of meat balls", ehh, de la asta multa analogie culinara
, vreau multeeeeeee, am o lista kilometrica de as vrea![]()
Alina
11+
gargarita
racusor2010 spune:
am fost la doctorita de familie si mi-a zis ca totusi burtica e cam tare si ca asta e rau pentru bebe ca nu se oxigeneaza bine...
doctorul ginecolog a zis ca sunt contractii, dar nu sunt periculoare, mai ales ca nu ma doare...
doar ca de la statul pe scaun dupa ce ajung la birou mi se intareste burtica si revine la normal abia seara dupa ce stau in pat!
iau no-spa si mi-au recomandat amandoi doctorii daca ma doare sa iau si scobutil...
voi cum va simtiti la birou? aveti burtica tare? stiti sa fie periculos? lucrez doar 6 ore acum, dar imi e teama sa nu pateasca bebe ceva 
ca tot vorbeati de vaitat :P
Bulina
15 +
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 am fost la doctorita de familie si mi-a zis ca totusi burtica e cam tare si ca asta e rau pentru bebe ca nu se oxigeneaza bine... doctorul ginecolog a zis ca sunt contractii, dar nu sunt periculoare, mai ales ca nu ma doare... doar ca de la statul pe scaun dupa ce ajung la birou mi se intareste burtica si revine la normal abia seara dupa ce stau in pat! iau no-spa si mi-au recomandat amandoi doctorii daca ma doare sa iau si scobutil... voi cum va simtiti la birou? aveti burtica tare? stiti sa fie periculos? lucrez doar 6 ore acum, dar imi e teama sa nu pateasca bebe ceva ![]() ca tot vorbeati de vaitat :P Bulina 15 + |
ba contractiile nedureroase sunt periculoase pentru ca risti sa se deschida colul de la ele
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

& Beatrice ( 02.06.2003)