Bobocei de sept-oct 2008 (242)
Raspunsuri - Pagina 6
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna salutare!! Lumi, eu sunt f bine, multumesc de intrebare!! sa stii ca am in familie cel putin 3 persoane f apropiate care au facut vaccinul in ultima luna, mama chiar prin noiembrie, ca are leucemie. suntem toti bine despre faza cu efectul vaccinului meua supra copilului, a raspuns babymom, ca parca a mai intrebat si preety candva si nu are nicio treaba |
merci mult de raspuns, chiar ma ingrijoreaza treaba, soacra mea isi face maine vaccinul impotriva gripei... am ratat, cred, raspunsul lui Babymom, asta e.
mi se rupe sufletul si de ea, ca ii iubeste pe huni si i-am zis ca n-o sa ne mai vedem cateva zile, si de mine, ca o sa plimb copiii numai noaptea, cand vine tati acasa... si chiar nu stiu daca am procedat corect, spunandu-i sa nu mai vina cateva zile...
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna cat despre ingrijorarea ta vis a vis de Huni, sa-ti spun: am fost cu Razvan la un dr la Craiova. si el mi-a spus ca ar fi bine sa-i fac niste analize de crestere, avand in vedere ca noi suntem inalti, el creste repede...la prima consultatie ne-am dus pt altceva, dar mi l-a descris pe Razvan, adica comportamentul lui in somn, de cele mai multe ori se invarte in tot patul, tu-l acoperi el se descopeta, transpira in zona capului(la Razvan asta nu era), ma rog, tot felul de chestii care sunt determinate de deficientele din organism. i-am facut analizele si i-a iesit o maricica lipsa de calciu...in conditiile in care eu i-am administrat cu regularitate vigantol, mananca diversificat, bea ceva lapte si mananca iaurt, branza fagaras, portocale, ou...bla, bla... ca sa-ti iesi din idei fa-le un set de analize! |
dap, o sa le fac, om vedea. oricum, suntem pe cura de Ca cu Osteocare, tocmai am terminat cele 10 zile din prima luna. in oct-dec am fost pe cura de Fe...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
kllemi spune:
lumi imi pare rau, ca aud asta, eu o pun pe seama dintilor, mai mult ca sigur....eu nu stiu ce sa spun cu somnu' ca Ami nu a dormit niciodata snur, cum aud/vad la voi....adica 12-13-14 ore legate cu doar o sg. trezire....ptr. mine astea sunt SF.-uri
......ea tot timpul sa trezit din 2 in 2 ore daca nu din ora in ora.......acum mai noi nu se mai trezeste atat de des de cand doarme cu noi in pat
.....asa ca nu stiu ce sa iti spun.....dar parerea mea este sa nu te ingrijorezi 

ange tocmai de aia vreau sa ne intalnim, ca si mie mi sa facut o pofta
.......![]()
![]()
Beeeeyyyyy....am vazut ca iar a-ti adus subiectul pampersului....si cred ca deja m-ati convins ca trebuie sa schimb si eu nr. lor.......si nu ptr. ca o gasesc uda ci ptr. ca mi se pare mie ca o cam strang de picioruse.........o avea fundu mare???? sau picioarele groase??? ![]()
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
alessia2005 spune:
Am vazut c-ati vb de pampersi si somnic..si Serena doarme o singura data /zi..de pe la 15.00-17.00...uneori o insoteste si Alessia...cum a fost astazi cazul
..si eu am fost un pic mai libera...![]()
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Claudinna..pai de ce v-ati dus la Talal?..Sunteti bolnaviori?
Mami de doua printese:
kllemi spune:
alessia iti multumesc ptr. reteta de chiftelutze, imi pare rau ca nu te simti bine....dar de la ce ai ameteli??....o fi oare cu ochi??? ![]()
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
alessia2005 spune:
Angy..vrem si noi chec..
Kllemi..nu stiu de la ce-o fi..nu m-am gandit ca de la ochi..e posibil..acum..ca mi-ai zis tu..mi-a cazut si mie fisa...eu..am zis ca-i de la lipsa de calciu...
Oricum..multumim de interes..si acum..ma simt asa..fara puteri...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Ei..acum ca ma gandeam..poate-o fi si de la fazele lunii![]()
![]()
Mami de doua printese:
gaia.nevia spune:
la noi se poarta Pampers nr 4, si la scutec si la Pants.
Nu mi se par mici... iar lui Teo mereu ii iese pipi prin diverse parti, de slab ce e...
La Radu caca mai iese, cand e mai moale si pampersul prea plin de pipi, se duce pe spate printre buculite pana la gat... jet!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
alessia2005 spune:
Kllemi..de cand imi zisasi de ochi..parca ma dor si ochii acum...
Mami de doua printese:
Nocom spune:
alessia CU ochi, nu DE LA ochi!!!!!!!!!
Esti o figura!! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)