Bobocei de sept-oct 2008 (242)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

sondaj: triciclete
de care? ce sa urmaresc? aveti si poze, daca deja boboceii vostri au tricicleta?
logica mea zice sa nu fie fara:
- bara de protectie/centuri, sa nu cada cupilu',
- suport ptr picioare, ca astia mici nu stiu sa dea la pedale,
- maner ptr impins,
- mai mult sau mai putin: parasolar si cos ptr depozitat diverse.
sfaturi? sar'na!

fug afara pana nu se intuneca:)

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Ange la mine se deschide

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

rabla mea e defecta

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Lumi am gasit centrul de joaca aici
http://ww w.toy fun.ro/jucarii-de -exterior/jucarii-gonflabile/centru-de-joaca-train -bestway. Fara spatii.

Despre triciclete
A noastra are
- bara de protectie
- suport ptr picioare
- maner ptr impins,
- parasolar si cos ptr depozitat diverse.

Insa ce am observat eu cand am luat-o. Nu iti recomand sa o iei de pe internet. Sa mergi sa probezi..adica sa stea pretiosul bine in ea in sezut. Noi am mai probat unele care aveau de toate..insa erau incomode..adica nu statea bine in ea..sezutul era de vina.
Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun
Daca vrei o poza cu ea baga-te un pic pe mess.mi-e greu s-o pun pe forum.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Doamnelor, multumesc.

Voi tine minte pt o data viitoare, azi am facut friptura si n-am mai avut chef de faina.... asa ca am facut sweet pie cu mere reloaded, si pentru ca toate versiunile reloaded, upgrade, seria 2, samd, sunt mai complicate, m-am complicat si eu si am batut ouale cu zahar si lamaie separat... adica cu mixerul le-am batut...
Asa mi-a iesit tot vasul plin, in loc de putin peste jumatate Sa vedem daca scapa nearsa, si aia e!

Andy_ cati copii in grupa sunt?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput
Mergi la inceput

eu am vazut super www.decathlon.co.uk/EN/berchet-be-fun-trike-17601994/" target="_blank">tricicleta la Decathlon, merge intai pt bebe apoi pt copil mai mare.
e brandul lor, b-twin, si facut bine, se sta bine pe ea, tot ce vrei (doar Teo nu vru sa dea din pedale asa ca m-am enervat si nu i-am luat-o)
Nu are parasolar, insa are maner de parinte, etc.

adaugat link; vad la uk pe site ca-i zice altfel, eu retinusem ca e tot b-twin, dar ce conteaza

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ada tricicleta de care zici tu are un inconvenient important zic eu. Manerul pentru parinte nu este legat de ghidon, adica nu poti face dreapta stanga din el, decat daca lasi bicicleta un pic pe spate, astfel incat roata din fata sa nu ami atinga pamantul.... Cred ca este mai potrivita pentru copii mai maricei.

luminita suportul pentru picioare trebuie sa fie gen tavita, caci daca este gen bara nu vor nimerii mereu cu picioarele pe el si isi vor trage picioarele pe jos, punand frana.
Pentru mine parasolarul este enervant pentru ca nu vad copilul din cauza lui, nu stiu daca se ridica in picioare in tavita de picioare si poate sa cada... asa ca l-am desfiintat.
manerul parintelui trebuie sa fie conectat la ghidon, ca sa poti vira si tu, nu numai copilul, mai ales in perioada in care nu stie dreapta stanga..

Este destul de obositor sa o conduci, eu zic ca nu vei putea duce doua in acelasi timp

Mama i-a luat tricicleta dariei dintr-un magazin de biciclete din targul Vitan, cica erau zeci de modele de biciclete si trotinete acolo.... daca poate merge cineva acolos a vada, cred ca ar fi super!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

nocom, dap, ai dreptate.
Eu atunci incercam sa-l conving pe Teo sa dea din pedale, deci n-am verificat ce face manerul.
pe site scrie doar ca se blocheaza.

Teo a avut o tricileta din Vitan, insa n-o recomand deloc. S-a rupt parent-handle imediat, era foarte joasa si ajungeai cocosat dupa 100m, si cotea stanga dreapta foarte greu (de fapt de asta s-a rupt manerul)
A costat putin dar a fost pain in the ass la fiecare iesire. Ca sa nu mai zic ca smecherila trecea ambele picioare in aceeasi parte si ne trezeam cu el pe jos.

MAi degraba una de calitate, si vazuta live, decat asa un jaf.
Intr-o vreme cautasem una pentru doi, parca si gasesem pe un site, ia sa mai dau un search.

(si mai stii, poate hunii nu-s lenesi si dau la pedale din prima )

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Pai nu conteaza cat sunt de lenesi sau nu sunt, caci deocamdata nu ajung la pedale...

luminita maine ma invrednicesc sa si pozez tricicleta noastra, si pe cea veche a lui Matei (ca sa stiti de care sa NU luati!!! )

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

maria a primit cadou de craciun de la bunici o tricicleta de la peg perego (cucciolo girl). a fost mai scumpa dar pare foarte solida. are tot ce s-a zis mai sus, mai putin parasolar...sunt multumita de ea (da' nu stiu daca se pune pt ca am folosit-o doar in casa pana acum)

Mergi la inceput