poznasi-dragalasi ian-febr 2004 - 11
Raspunsuri - Pagina 5
firutza spune:
Multumim pentru urari!N-am intrat sa va servim cu tort dar cum mai bine mai tarziu decat niciodata:!
Edi s-a distrat de ziua lui dar i-a parut rau ca s-a terminat,cica ar vrea sa fie mereu ziua lui,iar eu i-am sugerat ca depinde de el,ca se poate bucura in fiecare zi ca si cum ar fi doar a lui....,,da,dar nu vim copiii cu cadouri si nici chiar voi nu puteti sa-mi luati tort si jucarii mereu!''-prea realist!sau....,,de-acum ma indrept mai mult spre batranete,nu?"
In rest....
buli spune:
asa, deci Edi stie ca nu se poate sa aiba jucarii in fiecare zi
cresc baietii parca prea repede.
baietii azi s-au dat cu sania, iar eu cu Matei ne-am pictat reciproc pe fata.
vazuram vrajitorul din oz, a placut, nu asa mult ca mary poppins insa.
o saptamina buna s-aveti, eu miine merg sa-mi scot ghipsul
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
arturicii spune:
Multam Firutza ptr tort, e oricand bine-venit;
Mai ales ca maine da Buli unul ca ramane fara ghips!
Baietii nostri sunt clar in faza de "lupte". Noroc ca inca nu-s pe bune. Isi mai scapa una din greseala insa daca nu au la treaba cu trantele si cu boxul/sumo/karate si ce mai vreti voi... Oare cat ii tine??
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 24+
buli spune:
Ioana,
musai sa pui pe lista de filme si it's complicated, din 2009 cu meryl streep - am ris cu lacrimi
vine colegu' cu o gluma, zice el. cica: daca iti zic aia miine sa mai stai putin cu ghipsul?
Roxana_G spune:
Buna ziulica. Sunt la munca si am calculatorul virusat. Asta pe langa faptul ca nu mai merge acasa routerul. Asa ca sunt cam in lipsa acuta de forumeala.
Am fost in weekend la Bran, si da, multumesc de gandurile bune Ioana, a fost un weekend frumos si placut. Copiii au fost cuminti si s-au jucat tare frumos, s-au inteles bine cu copiii musafirilor nostri. Programul a inclus si joaca, si plimbari, si sanius si patinaj. Ne-am intors aseara tare tarziu de la un fel de primavara de Bran la iarna de Bucuresti.
Legat de filme si desene, cum v-am mai spus, Alex nu se inghesuie sa se uite, nu prea are rabdare. I-au placut tare mult Shrek si Ice Age, dar adora Marry Poppins, mai ales ca i-am zis ca era filmul meu preferat din copilarie. Imi adusese tata caseta video, in engleza, si l-am vazut pana am stricat banda. Se gaseste Vrajitorul din oz pe dvd? Dar as prefera in romana, adica dublat, ca nu prea vrea sa se uite in engleza.
Gata, va las, sa aveti o saptamana frumoasa. Anca sigur va avea, acum ca scapa de gips.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
buli spune:
Roxana,
ce ma bucur ca din toata zguduiala s-au asezat lucrurile
eu deja sint fara ghips - iupiii, cel mai tare mi-e dor de o baie in cada. s-au distrat aia pe-acolo cind m-au vazut cu 2 bocanci unul 37 si unul 45 - cica piciorul arata f bine, deci pot sa ma duc la dansuri :)
ah, am uitat sa va zic ca am depistat si ce era cu cafturile de la gradi.
2 din cei 4 muschetari s-au apucat de karate si "exerseaza" diverse miscari. ailalati 2 se baga si ei, ori ca sa "invete", ori ca sa-i "desparta" - hahaha - imi inchipui ce-i acolo. oricum voi protesta nitel pentru ca au fost separati, 2 au fost trimisi in alte grupe, or eu consider ca trebuiau imprastiati toti 4.
oricum, i-am zis lui Matei sa nu se mai bage, dar el cica "s-a distrat minunat" in grupa cealalta unde are un f bun prieten.
vrajotorul din oz din '39 nu stiu daca este dublat, m-as risca sa zic ca nu. este insa un desen animat mai noi, ala poate.
s-aveti o saptamina faina
buli spune:
La multi ani, Albert baiat frumos!
Sa fii sanatos si sa fii fericit!
A_Iulia spune:
La Multi Ani Albert!
Anca, cum te simti in doua picioare?
Roxi, bine ca sunteti bine!
buli spune:
Adina, sint bine, merci
inca ma doare, dar aseara am putut sa merg la cumparaturi (pour moi, evident, doar nu pt casa)
Roxana_G spune:
Albert sa cresti mare, sanatos, voios si voinic, sa ai parte de noroc si bucurii!
Monica, sa va traiasca baiatul si va mai asteptam cu vesti pe la noi.
Anca, ai grija acum, nu forta piciorul.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi