poznasi-dragalasi ian-febr 2004 - 11
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
Nu se ureaza drum bun, se ureaza plan bun!
Dar oricum, ce, ne strica?
Ce or face ele fetele la soare si caldura in Tenerife...Oooooh!
There's no more rabbits in my hat to make things right
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei
arturicii spune:
o saptamana buna nu strica niciodata; insa ca si planurile bune la taximetristi, sunt mai rare
fetele se bronzeaza, relaxeaza.... (asa ma gandesc io)
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 27+
buli spune:
hehehe n-ati auzit ca au carnaval - voi de ce credeti a fusera la dansuri
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Pai bine mai Ioana, rare rare, dar dupa atatea rele e si cazul sa vina o saptamana buna!
Asa e, fetele se dantuiesc la carnaval. Ce bine o fi!
Noi voiam sa facem petrecerea Alexandrei miercuri la gradi. Insa sunt cam raciti amandoi. Sa vedem cum procedam, poate mutam party pe vineri.
There's no more rabbits in my hat to make things right
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei
arturicii spune:
sigur Rox, speranta moare ultima insa moare, iepurii din palarie se termina si aia....
super cu carnavalul, bravo lor
Ioana,
A_Iulia spune:
Deocamdata e tare nasol aici, 25-30 grade, soare, apa incalzita chiar la piscina hotelului, nasol rau de tot , vrem acasa
Zilele astea mai mult ne-am plimbat, ca masina o avem inchiriata pana maine inclusiv. Abia de poimaine totusi o sa piscinim mai mult.
Si da,asteptam carnavalul, deja au amenajat o scena mare cu un vulcan, dar e saptamana viitoare, nu acum (se incheie pe 20).
Partea aiurea e cu internetul, ca nu am la hotel. Si de cablul de la vodafone n-as abuza.
Daca nu mai apuc sa intru, Roxi, LA MULTI ANI pentru frumusica Alex, sa aveti parte in anul asta doar de lucruri bune amandoua si sa puteti lasa la spate problemele de acum!
arturicii spune:
vedeti, vorbeam de lup si lupul la usa (ca doar e carnaval)
nasol cu 25 de grade, nu stiu cum puteti..fuga acas' la nameti sau aici la -20..
distractie faina !
Ioana,
buli spune:
valeu ... eu cind am fost la Londra am platit netul cu 1 euro/min
arturicii spune:
mai fetelor, voi nu aveti somn? sau v-ati mutat pe acelasi continent cu noi?maine merg la a doua echo in sarcina asta; cred ca la 28 de sapt cu Arturicii aveam min 6 facute.
Sunt curioasa ce ne mai zice;
a, fatuca asta din burta mea cand suna dimineata ceasul se trezeste instant; nici nu apuc eu sa inteleg ca trebe sa ma trezesc, Arturicii nici atat, ea e "sus"
o zi faina maine, cu planuri bune cum zice Rox
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 28+
buli spune:
Ioana, sa aveti vesti bune de la echo azi