poznasi-dragalasi ian-febr 2004 - 11
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana_G spune:
Anca, sugestia mea e sa il lasi in pace. Poate Ketof sa mai ajute, dat seara la culcare. Asta cel mult.
Tania, 
.
Adina,
tare, sa aveti un conced de vis!
Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei
Roxana_G spune:
Imelda, vezi ca dupa spusele Adinei am nevoie de minus ca sa dea plus. Asa ca mai usor cu gandurile pozitive. ![]()
Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
adlemi spune:
Pai tocmai,la gandurile alelalte negative le adaug pe ale mele pozitive si da cu plus.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
dadi_t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui buli bai frate, Matei a ramas cu o tuse dupa laringita. ziua n-are treaba, dar seara, inainte de culcare are cite o repriza zdravana. aveti ceva sugestii? ii dau plantusin, dar pare ca nu prea are efect. merci ![]() www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Anca, Bibicai ii dau de obicei sirop eurospal combinat cu sirop Rynantiol(carbocisteina)..o data unul ,data urmatoare celalalt si in 2 zile ii trece tusea. A... si in iarna asta am mers pe septilin......si nu mi-a racit decat f usor, in conditiile in care colegii ei la gradi erau varza...
Imelda,

stiu!Mai cum apar eu ...dispareti voi?????
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
dadi_t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Anca, sugestia mea e sa il lasi in pace. Poate Ketof sa mai ajute, dat seara la culcare. Asta cel mult. Tania, ![]() .Adina, tare, sa aveti un conced de vis!Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
N-am apucat sa vad postarea....

si eu!<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
dadi_t spune:
Sper sa nu va suparati ca postez si aici...nu cunoasteti povestea ,,trista din pacate,, a Monicai si a lui Florin. Daca sunteti curioase si nu numai...puteti sa-i si ajutati, cititi despre ei la semnatura mea. Si tot o data o sa reiau un apel pe care l-am postat si la alte subiecte:
Am vorbit astazi la telefon cu Mokika si este hotarata sa-i administreze gelul cu aloe de la Forever, pentru ca Florin nu mai poate lua pastile...Luni v-a cumpara prima doza pentru o luna. Desi o voi ajuta sa ia gelul la pret de distribuitor suma este destul de mare acum cand are atatea cheltuieli:4 buc x 16,07E+tva= cca 76E(~310 lei)-4 sticle-Va rog din tot sufletul sa-i ajutam, putin, fiecare cat poate pe conturile afisate deja de fete,le reiau...haideti fetelor sa ne mobilizam, acesti copii(mari) traiesc o drama!
:
Cont in euro - RO70RNCB011403189561002 (EUR) - BCR Sucursala Constanta - Marinescu Monica
Contul in lei: RO84 RZBR 0000 0600 0274 1556 deschis la Raiffeisen Bank SA Agentia Constanta, pe numele MARINESCU FLORIN. (este contul de card unde isi primeste salariul)
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
Sa-l ajutam pe Florin!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
buli spune:
merci pt sugestii 
am facut ridiche neagra cu miere (reteta locala ;)), sa vedem ce-o fi.
azi am avut petrecere la Erica, e domnisorica mare si frumoasa.
Matei i-a ales singur cadoul si era nespus de incintat.
i-a pregatit si un abtibild si cind l-am intrebat daca nu se razgindeste mi-a zis "pentru o prietena de-a mea nu ma pot razgindi nici pentru tot aurul din lume"
la multi ani tuturor puiutilor ce se sarbatoresc azi 
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
arturicii spune:
Tania, bun revenit!
Anca, mai ce romantic aveti voi acolo in casa....
Apropos de asta, ieri vin baietii mei de la scoala; si imi dau fiecare cate o clama cu inimioara. Si ii intreb: dar de unde e? La care ei: ei, am convins-o pe Celia sa ni le dea. am vrut sa iti aducem un cadou!
Asa ca ieri am purtat toata ziua clame roz cu inimioare
Adevarul e ca ei in fiecare zi imi aduc cate ceva special pt mine... Ba ca e un sticker, ba ca e o mica margica gasita pe jos, ba ca sunt desene (astea-s cele mai dese).
Of, baietii astia.
A, i-am intrebat daca in cls 1 vor sa fie in aceiasi clasa sau vor in cls diferite (aici scoala ii desparte). Au stat, s-au gandit, au mestecat ei acolo si au zis asa:
Deci sa ne vedem doar in pauze si acasa? Mami dar tu cum ai face?
Le-am explicat ca trebuie ei sa imi zica ptr ca nu eu merg la scoala.
Iar au stat, iar s-au gandit...
Pana la urma au zis ca din cls a 2-a poate separati insa nu in cls 1
Adevarul e ca eu nu vreau sa ii separe, deja e discutata cu directoarea; insa atunci cand vor dori ei sa fie in cls diferite, in scoli dif, o sa reusim cumva;
Hai sa aveti un we fain si dati si la noi niste ninsoare!
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 27+
buli spune:
CE FAIN DE VOI CA II INCURAJATI PE aRT SA fie diferiti.
poate mai la sud ninsoare, aici e doar un vint din ala de te taie la oase.
oricum, de cind s-a nascut Matei asta e prima iarna adevarata.
cica ce mai incalzire globala ![]()
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Salutare.
Ieri voiam sa urez
Philip
de Babee, sa fii sanatos si norocos!
La noi e mare viscol azi si noi ne pregatim de party de dupa amiaza. Nu stiu daca va veni cineva ca nu prea se circula. Alex e cam suparata din cauza asta. Sper sa vina totusi copiii, macar o parte.
Ce chestia cu scoala asta si separarea fratilor. Mie nici nu imi daduse prin cap asemenea problema. eu una nu prea i-as fi separat, dar e firesc sa fie decizia lor.
Va pup. Sa aveti o duminica placuta!